24.4.2024 | Svátek má Jiří


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
dadacos 3.6.2006 1:14

Paroubek má téměř unikátní pravomoc

Paroubek má téměř unikátní pravomoc: Se souhlasem předsednictva škrtat na kandidátce ČSSD do PS PČR.

drnda 2.6.2006 21:23

www.kohovolit.eu

Dobry vecer, dovoluji si zaslat odkaz na docela zajimavou anketu.

www.kohovolit.eu

StandaU 2.6.2006 21:17

Dobrý večer,

mohl by v Německu nacista psát, tak jak píše zde komunista. Nemohl protože by jej zavřeli, to je ten samet. Zločinci píší, místo aby byli tam kam patří tj. za katrem. Můžeme děkovat Havlovi a jeho rudým kamarádům.

Haf 2.6.2006 20:00

Jičínskej končí. Už aby byl pryč. Konečně snad bude nová, pořádná ústava

Jasně, třeba s marťany a komunisty - v zájmu soc. dem - třeba i proti zájmům občanů státu

vládík 2.6.2006 18:55

Ach jo ....

Nedá pokoj a nedá pokoj. Asi z dlouhé chvíle.

CR 2.6.2006 17:42

Pane Jicinsky

Pane Jicinsky,vy jste snad vazne slepec.Klaus byl  tak silny,ze jeho vlada jako jedina po revoluci predcasne padla a to nikoliv z vule CSSD nebo KSCM.Na to uz nepamatujete? A s tou kredibilitou Paroubka  u obcanu bych pockal  radeji az po volbach.

strejda 2.6.2006 16:11

Smutek

Hrubosti a  nadávky to jsou na této diskusi hlavní argumenty. Nic věcného, nic co by stálo za zamyšlení. Jen sprosté monology. Co vás vede k vylévání žluče? Pomáhá hulvátství v něčem? Myslíte, že takové ubohé výkřiky někoho zajímají, vždyť se na téměř nic nedá odpovědět.

kocourek 2.6.2006 18:17

Re: Smutek

Strejdo,mate pravdu,ale na Jicinskeho se snad jinak reagovat neda,on si o to primo rika.Nemeli by poslanci mit take urcitou vekovou hranici kdy se jeste muzou uchazet o mandat?Nemel by Jicinsky byt uz v duchodu?

Klára 2.6.2006 15:05

Přemýšlet

Jičínský je totálně neobjektivní. Za tři roky socialististického vládnutí se Klaus choval úplně nadstranicky, k rodné straně až macešsky, taky z toho byla ODS občas rozčarována. Při volbě jednoznačně prohlásil, znáte mé názory a víte, co ode mě můžete čekat a tento slib dodržel, ani jednou se nezachoval v rozporu se svými dřívějšími postoji. Když si představím, jak by třeba Havel zneužíval krizi ve vládní straně, která byla vloni na jaře. To, že před volbami prezident prohlásí, že se obává vlády jednoho namyšlence s diktátorskými sklony, je v zájmu této země a hlavně demokracie, které on je na rozdíl od Paroubka bezvýhradný ctitel.

tolan 2.6.2006 14:08

Soudruhu Jičínský,

Je to Váš, socialistický úhel pohledu. I v minulosti jste vždy chválil vládnoucí stranu. Chápu Vás, soudruha Paroubka je třeba se obávat i když byl zvolen zcela demokraticky. Sice ne 99,9% , nýbrž  "uvěřitelnějšími" 92,9% procenty svých spolustraníků. Když k tomu ještě připočtete nyní 99,9% podporu KSČM, není co řešit. Dost možná, že na slučovacím sjezdu KSČSSD budete i Vy za své věrné služby odměněn. Nu a podle toho se právě nyní chováte v rámci nabídky soudruhu Paroubka "Budu pracovat pro vás" .  Vy tomu upřímně věříte, že to není nezřízená touha po moci??

kocour 2.6.2006 13:31

Seznam děl prof. Jičínského:

http://www.psp.cz/docs/texts/constitution.1960.html

M. Zima 2.6.2006 12:24

Tak to vypadá, že Neff

na vítězství ODS moc nevěří a pojišťuje se angažováním senilního Jičínského.

Blbost contra tupost, dnešní česká mediální vyváženost.

Gandalf 2.6.2006 12:04

Lidi, proc mu nadavate?

Vzdyt je to evidentne tezce nemocny clovek. Obavam se, ze uz by mu nepomohl ani Chocholousek.

bin la miri 2.6.2006 11:36

vrána

Klaus je taky postížen ptačí chřipkou. Nakonec, co taky chceme po Klasovi, vždyť ODS je jeho líheň. Prostě vrána k vráně sedá a rovný rovného si hledá.

huhu 2.6.2006 11:43

Re: vrána

díky za pochvalu ! ;-)

tony 2.6.2006 11:25

zájmy

Zájem ČSSD není zájmem republiky, kryptokomunisto!

milan007 2.6.2006 11:15

Pane Jičínský

Asi těžko pochopíte Vy a pan Paroubek rozdíl mezi politikem a státníkem. VK jako státník pouze udělal co je jeho povinnost. Upozornil na nebezpečí plynoucí ze současné vlády Paroubka. Já osobně nechci premiéra co kamárádí s panem Kočkou. Každej grázl z Holešovic, Libně a Žižkova Vám přesně řekne o koho se jedná.

xtl 2.6.2006 10:56

Krátká Klausova paměť

Srovnám-li vládnutí ODS a ČSSD za posledních několik let, vidím jeden podle mně významný rozdíl, který si zřejmě málokdo uvědomuje, samotného Klause nevyjímaje. Zatímco za količních vlád v čele s ODS nebyli do žádné kontrolní funkce zvoleni parlamentem lidé z opozice, ČSSD důsledně zachovávala při volbách do kontrolních orgánů i parlamentních funkcí princip rovnoměrného zastoupení všech parlamentních stran, tedy princip plurality. Jsem zvědavý, jak se tento základní demokratický princip uplatní, když ODS po osmi letech vyhraje volby.

Xenie Turjanská 2.6.2006 11:07

Re: Krátká Klausova paměť

Velice se mýlíš, prakticky ve všech kontrolních orgánech, firmách se státní účastí - (Lesy ČR) jsou socanští kamarádi, kamarádi jejich kamarádů, rodinní příslušníci, spříznění mafiáni a korupčníci s vazbou na Soc.dem, nalévající příslušný díl z korupce do stranické pokladny.

Lájoš B. 2.6.2006 12:45

Re: Re: Krátká Klausova paměť

No moment, téměř stejnou měrou to platí i o ODS. Nejen na celostátní úrovni, ale především na úrovni regionální - viz. ředitelé nemocnic a.s. atd.

Vodák 2.6.2006 13:58

Re: Krátká Klausova paměť

Klaus by řekl, že to je skutečně úsměvné. Vždyť musíte vědět, že je to úplně ale úplně naopak. Dávání trafik a prosazování straníků na všechna možná místa nebylo nikdy takové a nedělalo se tak bezostyšně jako za vlády komunistického béčka. ČSSD totiž již dávno neexistuje. To si uvědomují všichni a jeden to jeden z důvodů proč tuto partu nevolit.

V.Košacký 2.6.2006 10:48

V souladu s prezidentským slibem

Václav Klaus postupoval v souladu s prezidentským slibem, že svůj úřad bude zastávat v zájmu všeho lidu. Nikdy totiž od roku 1989 nebyly zájmy všeho lidu tak ohroženy, jako nyní, kdy poslení rok vládne Paroubek s KSČM a evidentně chce v této vládě pokračovat. Pan prezident to ví a naprosto přesně a objektivně to vyjádřil. Zachoval se  jako státník , jemuž opravdu leží na srdci zájmy pilného lidu a tomu, že to nemůže pochopit soudruh Jičínský se nedivím.

terra 2.6.2006 9:54

a co konzervy?

Tedy, já už mám zase strach otevřít konzervu, že na mě vypadne soudruh profesor Jičínský. Byl jsem vychováván, že starcům se nelaje, neboť za některé své pošetilosti už prostě nemohou. Ale pokud mají drzost se veřejně projevovat, budu rovněž drzý: vzpomeňte si na všechny, které jste v životě podrazil, na všechno, co jste ve svém plamenném nadšení způsobil - nemusíte říkat ani "promiňte", když se vám slušnost tak příčí. Ale ZMIZTE! A btw: opravdu je nutné, aby tu ten soudruh publikoval denně? To už je to na Psu taková mizerie? Nemyslím si to. Tak v čom dělo?

Marcela 2.6.2006 9:47

Já si hodím mašli!

Předevčírem, včera, dnes a zítra, samej Jičínskej. Pane Neffe, Vy jste začal chlastat? Nebo ten Váš fámulus?

Banjo 2.6.2006 12:51

Re: Já si hodím mašli!

Myslím, že pan Neff vybírá články z těch, které mu pošlou.

Když jich má málo, nemůže moc vybírat.

Pokud chcete, aby jich měl víc, zkuste něco napsat a poslat mu to.

Jak prosté, milý Watsone...

Antikomunista 2.6.2006 9:17

Komóšu, neser!!!

Jiří Kubík,Plzeň 2.6.2006 9:07

Komunisté

Svoji nechuť k působení exkomunistů ve veřejném životě bychom měli uplatnit především ve svém

okolí.Vysokoškoláci by měli žádat odchod bývalých marxistických propagandistů z vedoucích postů na humanitních katedrách vysokých škol v Plzni,Praze,Brně a dokonce i katedru filosofie

na evangelické teologické fakultě vede bývalá komunistka Hogenová.

Plzák 2.6.2006 9:20

Co tam vůbec dělají?

 "na evangelické teologické fakultě vede bývalá komunistka Hogenová"

Připadá vám normální, když na nějaké univerzitě existuje teologická fakulta?

mtoreno 2.6.2006 9:46

Re: Co tam vůbec dělají?

asi tak jako filozoficka

Banjo 2.6.2006 12:48

Re: Co tam vůbec dělají?

Připadalo by mi nenormální, kdyby např. na Karlově universitě neexistovala.