19.4.2024 | Svátek má Rostislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
F.Vízek 5.4.2006 21:58

Rád bych upozornil

mnohé kritiky, že systémy daňový, důchodový, sociální a zdravotní byly zavedeny pravicovým pralamentem za pravicových vlád Václava Klause. Od té doby se nepodařilo menšinové vládě Zemanově a ani stojedničkovým vládám (Špidla, Gross, Paroubekj) tyto vyčichlé pravicové systémy změnit.  Při nulové toleranci ODS a snaze nespojit se s KSČM (na většinu 111 hlasů) se to ani podařit nemohlo.
Ale chcete-li Česko kritizovat, že je na lidi tyran, vykořisťovatel a diskriminátor, věnujte tichou vzpomníku AUTORUM oněch zákonů.
Ladislav N. 6.4.2006 1:18

Re: Rád bych upozornil

Vízku, při vaší přitroublosti si dovolím upozornit, že ČSSD si k uvedeným "systémům" přidala mnoho svých, myšlenkově komunistických dodatků a změn. Ale to byste nebyl vy, abyste účelově nezalhal, s cílem ukrýt lumpárny vlád ČSSD. ČSSD si s KSČ prosadila, co se jí zlíbilo, pokud to přímo neohrozilo další existenci vlády. I premiér Paroubek tuhle vykřikoval, že se spojí s komunisty a třeba i s marťany, aby prosadil, co se mu zlíbí. Tak nám tady nelžete!
dedek 5.4.2006 9:59

ČESKÝ STÁT NENÍ..........

TYRAN.ALE, BOHUŽEL, SE DÍKY "NEZÁVISLOSTI" NA ZÁKONECH NĚKTERÝCH SOUDCŮ Z NICHŽ SE STALI NEOMEZENÍ SAMOVLÁDCI-DIKTÁTOŘI  SVÝCH SOUDNÍCH SÍNÍ, POMALU ALE JISTĚ STÁVÁ , JE-LI PSYCHICKÝ TEROR ODNOŽÍ TERORIZMU, TERORISTOU SVÝCH VLASTNÍCH OBČANŮ!!!!! TO, CO SE DNES DĚJE NA ZÁKLADECH  ROZHODOVACÍ  NEZÁVISLOSTI SOUDCŮ NEMÁ OBDOBY ANI PŘED LISTOPADEM 1989!!!!!!
F.Vízek 5.4.2006 21:52

Re: ČESKÝ STÁT NENÍ..........

Milý dědku,
osobně považuji v souhlase s Vaším stanoviskem JUSTICI jako celek za nejproblémovější oblast a české soudce za nejslabší článek v pilíři:  legislativa - exekutiva - soudní moc.
Stala s velká chyba, že se tak krátce po listopadu dal bez analýzy a bez potřebných reforem našim soudcům  nejejn generální pardon, ale doživotní JISTOTY, které si 80% z nich nezaslouží. Soudy u nás pracují mizerně a výjimky potvrzují pravidlo.  
F.Vízek 4.4.2006 16:39

Václav KLAUS

je opravdu čtvrtý rok hlavou státu, před kterým je třeba občany chránit ?  Česká republika jako součást EU je skutečně tím největším DISKRIMINÁTOREM, TYRANEM A VYKOŘISŤOVATELEM?  Takový stát máme patnáct let po sametu 1989 ?  Ústavva je u nás cár papíru, LIstina občanských práv a svobod také?  A jsme na zeměkouli jediný stát, který vybírá daně ?
Ztratili jste osudnost, vlastenci ?  
Ladislav N. 4.4.2006 17:42

Re: Česká republika jako součást EU je skutečně tím největším DISKRIMINÁTOREM, TYRANEM A VYKOŘISŤOVATELEM?

V rukou ČSSD a komunistů, jako vy, zcela nepochybně. Soudnost? Vy ani nevíte, co to znamená...
Horolezec-29 4.4.2006 10:03

Pane Vízku, a co ČSSD?

Pane Vízku, a co ČSSD? TA PODLE VÁS DĚLALA VŠE "KOŠER"?
Moc Vám nerozumím, ale jedno je jisté: pěkně jste tu agitku ve prospěch socanů odflákl. Dal jste jí prostě další hřebíček do její rakve, neboť to psaní Vám moc nejde.
 
Horolezec-29 4.4.2006 10:05

Re: Pane Vízku, a co ČSSD?

Jen rád dodám, že jako živnostník skutečně mohu potvrdit, že ČESKÝ STÁT SE CHOVÁ JAKO TYRAN, VYKOŘISŤOVATEL A DISKRIMINÁTOR.
Podle mého názoru to potvrdí 99% všech živnostníků v tomto státě.
F.Vízek 4.4.2006 16:42

Re: Re: Pane Vízku, a co ČSSD?

Měl byste svoje slova doložit fakty a porovnat s evropskými standardy. To by udělal praktický a nezaujatý kritik.  Pokud umíte dokázat svoje slova, bak nezbývá než začít s likvidací těch, kteří tento stát spravují a začít nejvýš: na Pražském hradě.
Ladislav N. 4.4.2006 17:40

Re: Re: Re: Pane Vízku, a co ČSSD?

Vízku, faktů už jsem vám tady navršili celé hromady, ale rudému volovi jako vy to není nic platné. VÁS FAKTA NEZAJÍMAJÍ, jenom hloupě žvaníte...
F.Vízek 3.4.2006 23:25

Česká republika je ostudou Evropy?

Náš stát je „tím největším diskriminátorem, tyranem a vykořisťovatelem“. Tato slova z pera příštího možného premiéra země Mirka Topolánka je potřeba brát vážně. Je-li tomu tak, potom pokrytectví v těchto zeměpisných šířkách drcá o nebesa. Naše republika se přece navenek pyšní svobodnými volbami, Ústavou, Listinou práv a svobod, stojí na třech pilířích: moci zákonodárné, výkonné a nezávislé moci soudní, demokracii skloňuje ve všech pádech a ve skutečnosti – jak odhalil vůdce opozice – je vůči svým vlastním občanům diskriminátor, tyran a vykořisťovatel. Tomu všemu již čtvrtý rok z Pražského hradu nečinně přihlíží prezident Klaus a to všechno se děje pod křídly Evropské unie, která k tomu mlčí.
huhu 4.4.2006 0:02

Re: Česká republika je ostudou Evropy?

ano socanský stát je diskriminátorem, tyranem a vykořisťovatelem. Je to přímo z podstaty komunistické/socialistické ideologie. Kudy chodil, tudy krad - sociální demokrat. Nejde jen o propagandistickou říkánku. Vystihuje podstatu.
F.Vízek 3.4.2006 23:19

Zrušme zlý stát a vypuďme jeho šéfy?

Má-li pan Topolánek pravdu, že náš stát je ten největší DISKRIMINÁTOR, TYRAN A VYKOŘISŤOVATEL a hlavou té hrozné obludy je již čtvrtý rok Václav Klaus, měl Mirek Toplánek po vzoru Mahátma Gándhího (nenásilí) už dávno vyzvat ubohé občany Ččeské republiky, aby se tomu postavili. Jak?
 
Ignorovat státní úřady a samosprávu na všech stupních? Přestat platit s okamžitou platností daně? Krok za krokem zahájit likvidaci státu zvaného Česká republika a využít k tomu zkušeností s bezproblémového rozpadu Československa? Jak poté naložit s nositeli všech těch hrůz, čili se zákonodárci, s hejtmany, primátory, se starosty, s úředníky?
Když politik s premiérskými ambicemi odhalil před celým světem pravou tvář své rodné vlasti, určitě věděl, proč to dělá právě teď. Usoudil, že situace nesnese odkladu.  
StandaT 3.4.2006 22:40

seznam o ničem

..."ODS má přece většinu v Senátu, má třináct krajských hejtmanů ze čtrnácti, má primátora v Praze a mnoho starostů a primátorů v městech a obcích. " - kdyby tento seznam byl o deset, sto nebo tisíc dalších položek delší, tak to proti rudé 111 v parlamentu NIC neznamená.
F.Vízek 3.4.2006 23:24

Re: seznam o ničem

Ale ani pan  Špidla, pan Gross a pan Paroubek neutvořili 111 koalici (s KSČM(, přestože ve svobodných volbách občané České republiky dali levici mandát k takovému postupu.
4 roky měl Zeman menšinovou vládu s podporou ODS a 4 roky byla koaliční vláda ČSSD plus KDU-ČSL Plus US-DEU se 101 hlasem.
 
A opakuji: jestli v této zemi někdo se jako první spojil s KSČM, byl to Václav Klaus, aby byl napodeváté zvolen prezidentem. Taková je pravda.   Ta Standovi nevadí? Tečka. 
huhu 4.4.2006 0:03

Re: Re: seznam o ničem

lžete uvědoměle nebo jste blbec ?
huhu 3.4.2006 22:23

autor je ubožák

demagog Vízek si asi nevšiml, že rozhodující vládní moc má již 8 let jeho bývalá strana, v poslední době v koalici s další jeho bývalou stranou. Ti určují již 8 let základní pravidla hry a dělají podstatná rozhodnutí. Vízek píše jakoby byli asi socani 8 let v opozici. Vízku, vy jste opravdu tak podlý nebo jen ubohý člověk ?
F.Vízek 3.4.2006 23:13

Re: autor je ubožák

Huhu si nevšiml, že Miloš Zeman měl 4 roky vládu menšinovou podporovanou Klausovou ODS ?  
Huhu si nevšiml, že ani Špidla, ani Gross a ani Topolánek nešli do 111 členné koalice s KSČM a všichni tři utvořili koalici 101 ?
A všiml si Huhu, že první o pomoc KSČM požádal Václav Klaus, aby byl napodeváté zvolen? A poté že na balkon v Lánech poprvé "vytáhl" pana Grebeníčka ? 
Takže proč  po bolševicku útočit na autora textu  za za tzv. "podlost" a "ubohost" a nadávat, že je ubožák?  Napadá jenom ten, kdo nemá argumenty. Takhle nějak se to dělo za totality. Řekls něco kritického?  Hrrr na něj ! Hrrr do něho.
Doporučuji nejprev přemýšlet a poté se s myšlenkami svěřovat...
Bubik 3.4.2006 23:22

Re: Re: autor je ubožák

Topolánek?
pane Vízku, víte co to znamená, když se řekne chucpe?
huhu 4.4.2006 0:00

Re: Re: autor je ubožák

Pokud hlásáte, že oposmlouva znamenala, že čssd neměla stále největší vládní zodpovědnost, že Špidla a Grosss spoluprací s pravdaláskou a pak Paroubek se zbavili největší zopdpovědnosti za vládnutí, tak se nedivte, že jste prototypem demagoga. Podobně jste demagogem a podlým člověkem, jestliže si vy jako přední tenkrát socan nechcete pamatovat volbu komunisty Filipa místopředsedou PSP socany pod vedením Špidly, o spolupráci pravdalásky s ksč při volbě Havla presidentem či jmenování Čálfy premierem a Vacka ministrem nemluvě. Váš hlavní problém jako každého komunisty je neutuchající touha ovládat druhým život, parazitovat na druhých. Lež a manipulace je pro vás běžným pracovním prostředkem. Plně na vás platí to co říkal o komunistech Reagan, přečtěte si zde o něco výše.
dana 3.4.2006 21:14

nejsem ten kdo patolízasky chválí, ale naš president je člověk který representuje velmi dobře

náš stát a jen ten kdo ho uráží je ubohej a uráží tím i sebe.Pokud lidé myslí nejsou opice, které mají stejný názor. Nemusím všechny schvalovat, ale nejhorší je ,že se přenáší mezi lidi nechutný boj o koryta - a Paroubek se třese aby nepřišel o koryto, Havel nesnáší Klause a ještě k tomu je teď presidentem. To jsou pro ně šoky a nemůžou to vydejchat. Havel se spojí z dáblem jen aby uškodil Klausovi, to on nám naservíroval ČSSD. Už se lidi vzpamatujte a kontolujte jen zda ten dotyčný a co dělá dobré a špatné pro náš stát a vlastně tím pro nás.Klaus zblbnul dost věcí,neboť nepočítal s tunelováním fondů. Je sportovec a tak bojuje. Děelal makroekonomiku a ti okolo aby kontolovali, tak kradli. Nedodržovali základní ekonomické principy. Jako je předávací inventura - jak je to možné.Za totáč se inventovalo jako blázen. No komouši si to rozkradli a pak kradli ve velkém. Pak to shodili na Klause. No blbost byla, že jim nahrál a oni si vyložili dvoujsmyslně ,že špinavé peníze nejsou. Nejsou u lidí s čistým svědomým. Asi tak
ivan 3.4.2006 20:57

už toho zmršili ČSSD dost tak už ať jdou...

a nedá-li to ODS do pořádku tak je to náš konec. Hlavně aby zase ten s kým se spojí, což je problém nebude zase strašnou brzdou!!! Proč už není ve vedení jen jedna stgrana protože to takhel nefunguje u nás v Čechách - snad jinde jo
F.Vízek 3.4.2006 20:25

Kam jsme klesli?

Místo do textu se celá řada komentářů strefuje do AUTORA.  Zažíval jsem to sice přes dvacet let, ale to bylo za TOTALITY.   Vracíme se k oněm bolševickým praktikám znovu?  Hrrr na člověka, který vyslovil nesouhlasný názor? 
Copak neplatí, že DEMOKRACIE rovná se DEBATA, DIALOG, DISKUSE ?
 
Je Václav Klaus opravdu čtvrtý rok v čele státu, který je tím největším TYRANEM , DISKRIMINÁTOREM a VYKOŘISŤOVATELEM?   Opravdu k Evropské unii přistoupil stát, před kterým je třeba občany chránit, jak napsal pan Topolánek? 
Opravdu naše Ústava a Listina práv a svobod jsou pro ČR cáry papíru?  A svět to trpí a neodsuzuje?  Proč potom kritizujeme Bělorusko a Lukašenka, když naše Česko je tím největším DISKRIMINÁTOREM, jak píše pan Topolánek?
Proč se tak málo příspěvků týká faktů ?  Proč tolik zloby, proč nadávky, proč ironie, proč umlčování na stránkách NP ? 
 
h 3.4.2006 21:59

Re: Kam jsme klesli?

Pane vízku doporučuji publikovat na www.blisty.cz/
Ladislav N. 3.4.2006 22:06

Re: Re: Kam jsme klesli?

I na Čulíka budou Vízkovy třesky-plesky dost síla, ale komentáře už tam dávno zrušili, tak si bude moct myslet, jak je svými bláboly "užitečný"... :-D
Ladislav N. 3.4.2006 18:57

I tohle je příklad NÁPRAVY nesmyslného chování českého státu

ÚS se postavil na stranu majitele domu ve sporu o výši nájemného

A přečtěte si v článku, jak ke kauze blábolí ;-O komunista lžidoktor JUDr Křeček (Y) z ČSSD...

zrusksc 3.4.2006 16:58

Vízek z Obrody

Vůbec nechápe že zákony se schvalují posl.sněmovně a zákonitě se tím stává stát tyranem tím že produkuje takové hovadiny které ovlivňují život nás všech!A to neovlivní žádný starosta ani hejtman.Jsou to pořád stejné levičácké výkřiky které produkuje soudruh Vízek!
jose 3.4.2006 16:27

O čem ten článek je?

..krom lidské záště a zklamání, kvůli tomu, že sociální demokracie vyklízí Strakovu akademii
spaldings 3.4.2006 15:54

Vízka netřeba čísti

Impicitně jde vždy o blábol, směsici stranických pouček a totálního nepochopení čehokoliv vlastní hlavou. Urputná snaha prezentovat tuhle svou masivní nedostatečnost písemně je už diagnozou.
Šedovous 3.4.2006 15:27

Juch !!!

"....A v některých zaostalých zemí nejdou lidé do práce, pokud mají jídlo na příští den...."
No Česká republika je zaostalá dost, akorát ten banánovník mi za barákem chybí....
A pak občas mrzne, teda co to kecám, teď už mrzne půl roku do roka...