16.4.2024 | Svátek má Irena


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Jindřich 30.3.2007 14:13

Dokud nepochopíme, že nejsilnější politickou stranou České republiky jsou tajné služby - a to navíc ne ty jejich domácí parodie - nepochopíme v dnešní PROTEKTORÁTNÍ "české" politice vůbec nic!!! Jde to všechno z Moskvy...

Honza 15.3.2007 1:49

Radim Perlín perlí i na radnici v Praze2

Nejdřív ÓDA nyní Éda,kam se dá tam je to v hajzlu a on by chtěl tak rád mluvit k národu :-)

Haf 15.3.2007 22:47

Re: Radim Perlín perlí i na radnici v Praze2

Milý debilní Honzíku. jestlipak sis vůbec všimnul, co je dneska za datum. 6e nás soudružky učili, jak komunisti zaali reiku a vono všechno bylo jinak ! zhruba v době března vrcholila jednání Molotov - Ribbentrop a projednávaly se základy paktu, ve kterým si koncem srpna rozdělili Polsko. A bolševici u nás měli přísný nařízení Kominterny, kamarády ze socialistickýho Německa podporovat. To dělali až do června 41 - přepadení SSSR !!! Dokonce udávali gestapu západní odbojáře. Mohl by ses Česťovi vomluvit a ještě mu jít políbit (Y)

Haf 15.3.2007 22:50

Re: Re: Radim Perlín perlí i na radnici v Praze2

že nás soudružky učily, jak komunisti zaštítili a hájili republiku v 38 a 39 ...

Haf 14.3.2007 11:44

Marně házíš perly sviním

český národ nechce mezi sebou takové, jako ty....je příliš sportovní.

Rektální horolezectví

jan 13.3.2007 17:44

d

text[/modřewww.falungong.cz

jan 13.3.2007 17:42

d

textwww.falungong.cz

Xaver 13.3.2007 16:34

No, tohle vypadá hodně věrohodně.

A přesně tenhle dojem mám.

sociolog 13.3.2007 13:13

Uzasne varovani

Kdyby takovych politicky angazovanych lidi u nas bylo vic... Ale autor prave lici duvody, proc tomu tak byt nesmi... Moc dekuji k jasnemu prispevku k ceske vycuranosti.

Arab. 13.3.2007 11:15

Má pravdu

jeden z mála,který nemlží,

vi 13.3.2007 11:06

Bylo to do jiné diskuse, ale tady se to hodí:

Po Husákově nástupu, byly zřízeny jednoroční střední školy pro pracující, kde vybraní dělničtí kádři za rok odmaturovali a pak bez přijímacích zkoušek pokračovali na vysoké škole, kde studovali za zvýhodněných podmínek. Řada těchto neprávem otitulovaných rychlokvašek je dnes na zajímavých místech. Proto se ptám? Co je to zač ten Altner? Kdo zhrábne dvacet miliard, získá značnou i politickou moc. A my o něm nic nevíme! Co vystudoval, normální právnickou fakultu, nebo vysokou školu Sboru národní bezpečnosti? Co dělal před r.89 policajta, estébáka, podnikového právníka? Byl on, nebo jeho rodiče disidenti, nebo členové ÚVKSČ? Je katolík, protestant, nebo bývalý komunista? Investigativní novináři, spíte na vavřínech?

karlos-kral 13.3.2007 18:04

Re: Bylo to do jiné diskuse, ale tady se to hodí:

proč tě zajima jestli je katolík nebo nějak jina orientovaný.hlavní je,že přivedl vychytralého paroubka do úzkých.jistě má dobrou školu a žádný rychlokurs.

Sam Křepelka 14.3.2007 14:02

Re: Bylo to do jiné diskuse, ale tady se to hodí:

A co dělal jeho dědeček a babička či prarodiče ? IP jste kádrovák hodný předrevoluční KSČ !!!

Beruška 13.3.2007 11:03

Každá generace si musí zabít své vlastní upíry

Nepoučíme se z dějin? Zasloužíme si, abychom si je zopakovali.

eu ra bie. bl og. cz

demokrat 13.3.2007 10:57

A nakonec "poctivci" by stavěli základny a válčili

S autorem lze v mnohém souhlasit. Problém  je, že se slušní lidé v politice nedokáží sjednotit a čelit ostatním, kteří myslí je na to , jak si zabezpečit posty  nakrást si. A těch  je drtivá převaha. a proto to tak všechno tady vypadá. A když se pak člověk ještě dočte, že i ten, kterému by člověk věřil, podporuje třeba válku v Iráku toho vola v Bílém domě a stavěl by tady jeho základny, tak to už je na totální ztrátu důvěry ve všechny a mnozí lidé to řeší klasicky jako za komunismu - stažením se do soukromí a nezájem o věci veřejné. Ale to naopak ještě zlodějům více otevře vrátka.

Jarmila 13.3.2007 7:32

Není mi jasná jedna věc

se vším co kdy pan Hofhanzl napsal souhlasím, protože stejně jako on si uvědomuji, že všechno je jen o penězích a hře na demokracii. Čemu ovšem nerozumím je to, že pan Hofhanzl i Hučín jsou pro radar na našem území.

Skála 13.3.2007 8:15

Re: Není mi jasná jedna věc

Jermilo! Peníze a demokracie potřebují nutně obranu ke své existenci. Vůbec se to nevylučuje. Naopak. V případě totalitního systému se peníze mohou klidně zrušit. V případě válečného útoku už peníze také nepotřebujete. Pan Hofhanzl i Hučín určitě nejsou žádní hlupáci, aby toto nevěděli. Pokud je obdivujete, tak se opřite o jejich názor a ač se neorientujete v názorech na radar, klidně se spolehněte na ně.:-)

Jarmila 13.3.2007 13:38

Re: Re: Není mi jasná jedna věc

Právě že jsem ohledně radaru velmi dobře informovaná, z toho důvodu se divím, proč Hofhanzl?

Xaver 13.3.2007 16:36

Jarmilo, z novin a nebo na tom děláte?

Co vás na tom radaru tak děsí, smím-li se optat?

David Werner 13.3.2007 19:23

Re: Jarmilo, z novin a nebo na tom děláte?

Ze neni rusky.:-P

krtek 30.3.2007 11:18

Re: Není mi jasná jedna věc

Co je dobré pro obranu USA je pochopitelně dobré i pro nás ! Bez přítomnosti armády USA v zápaní Evropě po skončení vály  a vlastně až do nynější doby, byla by s největší pravděpodobností Evropa  pod nadvládou bolševiků. Vyberte si tedy. Američané vidí o kousek víc dopředu než my. Tak to je.

Skála 13.3.2007 5:12

A flinta je v žitě!

 Autor zahodil flintu do žita, protože naznal zločinné spolčení v politice. Všechno a všeci je špatné a není naděje se z toho dostat. Tak mi aspoň vyzněl jeho článek. Určitě v této zemi není sám. Takových skeptiků jsem viděl za život hromady. U autora je to snad únavou z politické práce, kdy ztratil motivaci. Zajímavé, že motivaci neztrácejí ti, co na politice vydělali majetky:-)

 To je vlastně podstatný důvod toho, proč se do politiky jde. Ne z idealismu a poctivosti, ale pro zisk. Tuto realitu by si měli VŠICHNI uvědomit! Ostatní je utopie. Věřit politikům slepě je blbost, za kterou se platí. A náš stát už má bilionový dluh. Věřit můžeme, ale ne slepě a odevzdaně. Politik musí vědět, že za svou práci ručí svou existencí a nemůže proto švindlovat. Pokud bude národ věřit slibům a ne skutkům, tak se VŽDY dočká zklamání jako dosud.

 Osobně nechápu autora, proč vůbec lezl do vrcholové politiky, když neměl na to bojovat se ziskuchtivými giganty národa. Dá se přece logicky očekávat, že ve vrcholné politice budou jen ti nejschopnější a všeho schopní. Jen takoví mají šanci se udržet. Slibovat při tom mohou co je napadne, nebo co lid chce slyšet. Autor je naivka a proto taky tak dopadl. Dnes má z toho depku a jedinou útěchou mu může být, že takových je v Česku obrovská hromada. Hlavně aby se kvůli tomu nepicnul!:-/

sociolog 13.3.2007 13:18

Re: A flinta je v žitě!

Proc tam do ty politiky lezl? Zkratka netusil, jaka jsme sebranka. To bylo v euforii roku 1989 odpustitelne. Ovsempokud jste to Vy uz tehda vedel, tak se jen dovoluji zeptat, odkud jste cerpal Vase znalosti o zkazenosti naseho naroda Vy...