25.4.2024 | Svátek má Marek


Diskuse k článku

NATO: Dobrá zpráva

V každodenním monitoringu Aliance, který pokrývá hlavní události a zahrnuje zprávy z členských zemí Spojenců, jsem dnes zaznamenal odkaz na prohlášení nově zvoleného prezidenta. Konkrétně jeho slova o Ukrajině, která si podle něj zaslouží přijetí do NATO.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
V. Mokrý 3.2.2023 8:17

NATO -

dobrá zpráva bude, až začne toto uskupení vojenské a vlastně útočné, jednat o ukončení konfliktu na Ukrajině s Ruskem a budou u toho i země Asie, Jižní Ameriky. No a samozřejmě k tomu bude patřit i stažení amerických vojsk/posádek, z blízkosti ruských hranic.

P. Vychodil 3.2.2023 8:16

To jsou mainstream média ?

K. A. 3.2.2023 8:15

Obávám se, že nechápu, co tím autor chce říct.

Navrhuji tento výklad: Pavel bude Rusy svými výroky tak provokovat, že nám sem pošlou bombu, a pak budeme litovat, že tu nemáme radar, který by nás ochránil. Jenže tento výklad naráží na to, že radar nás neochrání.

Třeba mi to autor v některém svém článku dovysvětlí.

Já souhlasím s naším členstvím NATO, ale nevím, proč by měla být dobrá zpráva, že si NATO všímá výroku Pavla, kterýžto výrok se alianci hodí do krámu. Přijde mi to v politice příliš běžné.

F. Navrátil 3.2.2023 8:15

Občané si zvolili generála prezidentem. Co jiného než válčení mohou očekávat?

E. Tkadlec 3.2.2023 7:48

Zdá se, že pro některé může Pavel udělat cokoliv a bude to dobré. Naštěstí jsou v Evropě a Alianci ještě jiní, co mají rozum.

M. Boháček 3.2.2023 7:28

"...mírové bombardování v dobách konfliktu na Balkáně." - tomuto retardovanému, vojnychtivému slovníku Pávek rozumie a dá nam ho vyžrať do sýtosti!

Vyhral voľbu prezidenta tým, že sa tváril extrémne pokojne a zmierlivo. Okamžite po zvolení však zmenil štýl – áno, je to opäť vojak. Na čelo štátu sa dostal práve vo chvíli, keď parlament hovorí o uľahčení mobilizácie. A čo je horšie, nielen český, ale aj ten náš...

https://www.hlavnespravy.sk/general-pavel-odhadzuje-masku-je-to-sucast-niecoho-co-sa-tyka-aj-nas/3033506

M. Boháček 3.2.2023 7:23

"...kriticky otřít o !!mírové bombardování!! v dobách konfliktu na Balkáně." - ak je tento prejav mentálnej retardácie väčšinový názor, tak už chápem víťazstvo Pávka, pripravovaný mobilizačný zákon a nevyhnutnosť umierania Čechov a Slovákov na Ukrajine.

Gerald Howarth uvedl pro britskou televizi názor, že je přesvědčen o tom, že je potřeba vyslat na Ukrajinu vojska NATO, čímž se konflikt na Ukrajině překlopí do otevřené konfrontace mezi Ruskem a NATO, ale za to prý bude moci Rusko.

Situace na frontě je pro ukrajinskou armádu už tak zoufalá, že odvodové komise posílají povolávací rozkazy už dokonce i slepým lidem! Video níže je toho děsivým důkazem, kde slepý muž ukazuje na kameru povolávací rozkaz, který obdržel a rodina mu jej přečetla. Odvody Ukrajinců bez nohou se dají ještě vysvětlit, ale povolávání nevidomých osob je opravdu znakem naprostého nedostatku vojáků na frontě, takže odvodové komise už berou i tam, kde není nic brát.

Čas poslať na frontu zblnuté, vojnychtivé mäso zo strednej Európy!

https://www.infovojna.bz/article/video-byvaly-namestek-britskeho-ministra-obrany-jako-prvni-politik-v-zemi-vyzval-k-vyslani-vojsk-nato-na-ukrajinu

Chcete mobilizáciu? Chcete Pávka? Chcete totálnu vojnu? - [UA] Dostanete ju!

P. Fialek 3.2.2023 7:14

. . . nerozpakoval kriticky otřít o mírové bombardování v dobách konfliktu na Balkáně . . . umíte vnímat psaný text?

M. Kanda 3.2.2023 7:01

V článku se nepíše o mírovém bombardování Bělehradu. Bělehrad je zmíněn jako cíl Zemanovy návštěvy. Ale to je asi pod vaší rozlišovací schopností.

A tak ta psychiatrická diagnóza z vaší druhé věty pasuje spíše na vás.

R. Langer 3.2.2023 5:29

Jenom aby ty zprávy nebyly až příliš dobré... :-P

J. Jaroš 3.2.2023 5:00

Inu, takový krásný článek a autor si ho svou nepozornosti takhle zkazí. Ano je to škoda.

T. Kohout 3.2.2023 3:57

Může být opačné mínění: "Žádná zpráva - dobrá zpráva".

M. Šejna 3.2.2023 0:17

Další perlou autora je, že si plete Kosovo s Bosnou. 8-o

A tenhle lidský materiál pod označením Bouda prý pracoval u NATO.

M. Šejna 3.2.2023 0:14

Mírové bombardování Bělehradu? 8-o

Autor je ještě větší debil, než Putin. ;-€