28.3.2024 | Svátek má Soňa


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Lojza 11.1.2006 22:29

souvislosti inteligence + poznámka ke Goebbelsovi

"A s růstem inteligence, klesá podpora levice" Chtěl bych být takový optimista. A co (nejenom) Fr a It levicoví intelektuálové? Proč se Černá kniha komunismu nejmenuje Zločiny komunismu? (Přečtěte si ji, napovím - redakce byla mezinárodní s významným Fr vlivem.) Víte, kde studoval Pol-Pot? Konec konců, ani Lenin neměl určitě IQ tykve. Myslím, že by to mohl být docela dlouhý příspěvek. Obávám se, že hodnocení dle jediného kritéria je nepřípustným zjednodušením. Ad Goebbels: doporučuji Mein Kampf, kapitolu Válečná propaganda.
Klaus & Kožený 9.1.2006 18:43

vzor

Račte si přečíst www.viditelnymacek.cz . Tolik demagogie jinde nenajdete.
Ivan 9.1.2006 16:26

To byl ještě slabý příklad.

Jeden z mých dobrých známých, právník, byl odsouzen na dva roky do pracovního tábora v Ostravě za to, že kladl květiny  na místo, kde v Brně komunisti odstranili Masarykův pomník. V uvedené době byl onen právník přitom v Praze na celostátní konferenci, kde jeho přítomnost mohly potvrdit stovky lidí.
Důkazní řízení se vedlo v opačném gardu než se nyní vedou řízení proti velkým kriminálníkům. Soudci osvobozují zcela evidentní zločince v obdobném rozporu se zákonem, v jakém byli, když  v padesátých letech lidi odsuzovali.  Jenom důvody jsou jiné. Dříve to byl pokyn KSČ, teď je to úplatek.
Venkovan 9.1.2006 16:02

Soudruh Filip nemůže mluvit jinak

Jeho ovečky nic jiného nechcou slyšet.
Jan 9.1.2006 15:01

Hlasujme na www.volebnipreference.cz. MomentálnÍ stav: 1.ODS (53,2%), 2.ČSSD (9,3%), 3. Pravý Blok - strana za ODVOLATELNOST politiků, NÍZKÉ daně, MINIMALIZACI byrokracie, SPRAVEDLIVOU justici, REFERENDA a PŘÍMOU demokracii WWW.CIBULKA.NET (9,2%!!!!)

Hlasujme na www.volebnipreference.cz. MomentálnÍ stav: 1.ODS (53,2%), 2.ČSSD (9,3%), 3. Pravý Blok - strana za ODVOLATELNOST politiků, NÍZKÉ daně, MINIMALIZACI byrokracie, SPRAVEDLIVOU justici, REFERENDA a PŘÍMOU demokracii  WWW.CIBULKA.NET (9,2%!!!!), 4. SNK-Evropští demokraté (8,8%), 5. Strana zelených (7,2%), 6. KSČM (3,3%), 7. KDU - ČSL (3,2%)...
IS 9.1.2006 12:49

Lhaní a podrazy úspěch nezaručují

Existuje příklad zvaný vězňovo dilema, spočívající v tom, jak se mají rozhodnout dvě soupeřící strany, aby získaly určitý prospěch. Strany mohou navzájem spolupracovat nebo se podrážet. Modelování na počítačích ukazuje, že lhaní či zrada přináší možná okamžitý zisk, ale v delším období je to trategie prodělečná (viz lépe podáno v: Dawkins-Sobecný gen vydala Mladá fronta). Jednoduše řečeno, lhát lze dlouho, ale ne navždy. Viz též pohádka o pastýři, který v žertu volal, že vlci napadají ovce a smál se, jaký dobrý vtip se mu podařil, když mu přiběhli ostatní na pomoc, dokud se nestalo, že se vlci opravdu objevili, ale nikdo mu už nevěřil a nepřišel na pomoc.
Jan 9.1.2006 10:51

Se lží nejdál dojdeš! Viz: UMĚNÍ VÁLKY: TŘINÁCT "ZLATÝCH PRAVIDEL", JAK PORAZIT PROTIVNÍKA BEZ BOJE A ANIŽ TO TUŠÍ: NEJVYŠŠÍ ŠKOLA POLITICKÝCH A MASMEDIÁLNÍCH MANIPULACÍ, PROVOKACÍ A DEZINFORMACÍ, aneb KUPCI, INTELEKTUÁLOVÉ, MODERÁTOŘI, a jak se jim

Se lží nejdál dojdeš! Viz: UMĚNÍ VÁLKY: TŘINÁCT "ZLATÝCH PRAVIDEL", JAK PORAZIT PROTIVNÍKA BEZ BOJE A ANIŽ TO TUŠÍ: NEJVYŠŠÍ ŠKOLA POLITICKÝCH A MASMEDIÁLNÍCH MANIPULACÍ, PROVOKACÍ A DEZINFORMACÍ, aneb KUPCI, INTELEKTUÁLOVÉ, MODERÁTOŘI, a jak se jim jako občané - daňoví poplatníci můžeme ÚČINNĚ bránit...
Skepticus maximus 9.1.2006 9:36

To je zase "objevný" článek.

Prostě lidi lžou napříč politickým spektrem a kdo věří a nekriticky přijímá vyřčené, je nebezpečný pitomec podporující totalitu.
kanuk 9.1.2006 1:34

Stokrát opakovaná lež se stane pravdou.

Dr Goebbels nelhal.
Linda 9.1.2006 0:55

Je půl roku před volbami

Dříve státem řízené noviny dnes noviny v soukromých rukách. Komu patří většina novin? Patří těm chudobným? Vždy platilo pravidlo "Koho chleba jíš, toho píseň zpívej", čí píseň zpívají současní novináři? Denně jedna sebevražda člověka v ekonomicky bezvýchodné situaci, to jsou voliči KSČ, zlepšete ekonomickou situaci chudých lidí a bude mít KSČ po preferencích. Levnější je koupit si novináře než se postarat o lidi a jejich potřeby. Chystané zločiny ODS nikoho ze zaměstnaných novinářů nevzrušují.
Doxa 9.1.2006 1:02

Re: Je půl roku před volbami

Opravdu spáchá každého dne jeden volič KSČM sebevraždu? To by se volby měly odložit.
jiri 9.1.2006 5:07

Re: Re: Je půl roku před volbami

k placi, komunisti pachaji sebevrazdy
gt 9.1.2006 1:09

Lindo, nejsi ty Filipova sestra, nebo že by spolubojovnice?

Rudla 9.1.2006 7:35

Re: Je půl roku před volbami

jaké zločiny soudružko?
ynteligent 9.1.2006 9:19

Re: Je půl roku před volbami

Vážená, nechcete si změnit nick, aby Vás lépe charakterizoval ? Co třeba PINDA ? 
občan z kraje města 9.1.2006 10:03

Re: Je půl roku před volbami

Ono to bude tím, že k tomu, aby někdo mohl psát do novin je zapotřebí alespoň určitá inteligence. A s růstem inteligence, klesá podpora levice - to je exaktně ověřitelný fakt.
Ladislav N. 9.1.2006 0:50

Autor má pravdu, ale zapomněl zmínit i další, co zásadu "Se lží nejdál dojdeš" praktikují...

Zkuste se mrknout třeba na Petra Štěpánka (Ex RRTV - ODS) o pár článků výš... Taky má svého velkého učitele Goebbelse zvládnutého. ;-)
jakovy 9.1.2006 17:51

Re: Autor má pravdu, ale zapomněl zmínit i další, co zásadu "Se lží nejdál dojdeš" praktikují...

A Vy ne ? Akorát jste takový ubožejší  .
Ale každý jsme nějaký.
Klaun Parafin 9.1.2006 0:32

Se lží nejdál dojdeš? Ale vždyť se říká, že lež má krátké nohy...

Tak ji předeběhnem, necháme ji daleko za zády, ať si někde vzadu pajdá mezi komun dírama...