25.4.2024 | Svátek má Marek


Diskuse k článku

MIGRACE: Jak je to vlastně s tím islámem...

Islamismus, či jinak řečeno politický islám (přičemž islám samotný je zároveň politickým systémem) je bez větší nadsázky středověký, barbarský, myšlenkový a politický systém, jedna z vážných hrozeb naší západní kultuře.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Vintr 30.10.2017 20:00

Dnes už je prakticky nemožné

Evropu zbavit muslimů fyzicky. Čekat, že se za těch pár (nejvýš) desítek let, které zbývají než Islám získá v Evropě dominantní pozici, nějak významně změní, je zcela naivni. Jediné, co by mohlo snad islamizaci Evropy zastavit nebo aspoň zpomalit, by bylo opravdu opuštění naprosto idiotského přístupu k Islámu z pozice principu svobody vyznání, a naopak uplatnění stávajících zákonů, zakazujicich organizace, mající v programu omezování svobody, šíření nenávisti a podobně. Znamealo by to postavit mimo zákon veškeré vnější projevy Islámu, především shromažďování v mmotlitebnách a ideologické působení muslimských kazatelů. A samozřejmě rozkrývat a likvidovat veškeré organizované akce namířené proti občanům a institucím evropských států. Jenže se obávám, že je už na to dnes ve většině evropských zemí pozdě, i kdyby k tomu byla politická vůle. Muslimů je tam už příliš mnoho a tohle by je nejspíš vydrázdilo k násilí, které by zdegenerované evropské bezpečnostní složky nebyly schopny zvládnout. Země, do nichž zatím tolik muslimů nestačilo nalézt, jako je například ta naše a někteří naši sousedé, by snad ještě měly šanci, ale bude to znamenat trvalý život s nepřítelem za hradbami.

B. Lukáš 30.10.2017 15:08

Rodiny jsou nejúčinnější obranou společnosti

Pokud evropské a naše uznávané osobnosti zejména z řad vrcholových politiků nepředloží veřejnosti jasné varování, že bez funkčních rodin s dětmi je každé společenství určeno k zániku, bude stále hůř. Nastane zákonný jev, že populace bude postupně nahrazena imigranty a dosud menšinovou skupinou nepřizpůsobivých, -jejich ženy totiž plodí děti. Hlídání hranic a jiná bezp. opatření jsou jen podružná, bez přirozené obměny vlastních pracovitých obyvatel to nepůjde. Kdo bude hranice střežit, starci a stařenky a kdo bude na ně pracovat, automaty? Stále vytrubujeme, že naše a evropská civilizace vyrostla na základě křesťanské kultury a Islám nechceme, přičemž našich i evropských křesťanů rychle ubývá a ti co ještě jsou, bývají často terčem společenského znevážení i posměchu. Rozpad funkčních rodin a je jedno zda křesťanských nebo ateistických dosáhl neúnosné míry a je na stálém vzestupu. Tak zv, pokroková ideologie genderismu a feminismu již má negativní výsledky -ženy dávají přednost kariéře před posláním matky, muži přestávají být ochránci svých rodin a děti, naše kulturní společnost vymírá. Vzniklé vakům se pak rychle i přes naše protesty doplní nepřizpůsobivými, v drtivé většině však militantními obyvateli Islámu.

J. Vintr 30.10.2017 19:37

Re: Rodiny jsou nejúčinnější obranou společnosti

To, co uvádíte, je řešení na dvě až tři generace. Tolik času Evropa v žádném případě nemá. Dramatická změna poměrů nastane nejdéle v horizontu dvou desetiletí, ale také možná mnohem dřív.

R. Neveselý 30.10.2017 13:50

Souhlasím s komentáři pana Aldy!

Kde se muslim objeví, tam je dříve či později průšvih.

Ergo kladívko: muslimy NEBRAT !!!

M. Mikulec 30.10.2017 12:40

Pane Zálome,

To řekněte páté koloně v Evropské unii, která nás systémem "Lejno chytlo větrák" tlačí k multikulti tragédii. Francie má výjimečný stav už legalizovaný, Německo je ve varu, Británie se ještě může zachránit, když nepřistoupí na vyděračské plány Bruselu, a začne kontrolovat hranice a pohyb osob. Maďarsko, které vlastenecky brání svou hranici a tím i Schengen, je ve velké nemilosti! Neznám větší nespolupráci dvou stejně mluvících zemí v Evropě, než je Německo a Rakousko.

J. Schwarz 30.10.2017 11:15

Sorry,

prokousal jsem se vaším pětidílným traktátem / link na souhrnný článek v pdf nefunguje / a mám dojem, že si ve svém libertarianismu protiřečíte. Na jedné straně píšete že ti, co jsou ochotni "bojovat proti islámu" by sami chtěli omezit svobodu evropské populace, na druhé pak sám označujete islám za nepřátelský "virtuální stát" a hodláte "omezit svobodu" občana Západu s lidmi islámského vyznání obchodovat. Ono málokteré opatření omezuje svobodu všech. Odmítnutí islámu pochopitelně omezí svobodu "vítačů", nicméně dnešní svoboda vítačů silně omezuje svobodu "xenofobů" mezi sebe islám nepustit a proti němu se bránit.

A. Alda 30.10.2017 10:59

Kde muslim, tam nebezpečno.

Držme se zákona našeho nejlepšího panovníka, krále Karla, římského císaře toho jména čtvrtého: muslimové tu nemají co dělat a kdo jim pamáhá se u nás usadit, je zločinec a zasluhuje trest.

P. Vaňura 30.10.2017 10:33

Miamar, náš VZOR!

Tam, kde leží Miamar, Miamar, tam je velká švanda, utíká tam masově, muslimská, imigrantská banda. Přišli z chudobné země, Bangladéš, mohli slušně žíti, začali dělat bordel, pitomci, musí zpátky jíti!

Islám dělá potíže úplně všude (namátkou Indie, Thajsko, Filipíny, Čína, Rusko, Evropa), proto je třeba muslimy vykázat zpět do všemožným muslimstánů!

A. Alda 30.10.2017 11:02

Kde muslim, tam nebezpečno.

Ať už muslimové přijdou odkudkoli a kamkoli, je z toho krveprolití.

Nezáleží na rase, na barvě kůže, na jazyku ... vždycky je to průser.

Není nic horšího na této planetě než islám.

Raději tasemnici nebo marxismus než islám.

M. Mikulec 30.10.2017 12:41

Re: Kde muslim, tam nebezpečno.

Jak řekl Miloš Zeman - Ne každý muslim je terorista, ale každý terorista je muslim.

M. Prokop 30.10.2017 8:35

Problém je v tom,

že lidé už jsou (v průměru, vyjímky zajisté existují) příliš zhýčkaní, než aby riskovali komplikace s obranou spojené.

J. Lukavsky 30.10.2017 7:58

Proč zákaz?

"neproveditelných, neefektivních a kontraproduktivných frází o „zákazu islámu“" Nu naprosto proveditelné i snadné je zakázat na našem území právo šaría, přesněji jej nepovolit. Nakonec i v souhlase s nálezem Evropského soudu, který seznal, že šaría je neslučitelná s evropským právem. Doma ať si vyznává islám či šamanizmus či co chce a kdo chce. Islám ale nemůže být zařazen do povolených náboženství a tudíž nemůže fungovat ve veřejném prostoru. A ve státě nemohou fungovat dva (či více) naprosto odlišných právních systémů.

J.L.

I. Schlägel 30.10.2017 8:15

Re: Proč zákaz?

Pokud chcete, aby islám nebyl zařazen do povolených náboženství, musí se zakázat. Včetně jeho "umírněné verze".

J. Fridrich 30.10.2017 7:25

Dnešní svět - myslím tím křest'anský Západ, bude

Dnešní svět - myslím tím křest'anský Západ, bude muset - a to velmi rychle dospět k zcela zásadní skutečnosti a nekorektně-tedy pravdivě konstatovat, že civilizační úrovně a vyspělost jednotlivých etnik, zemí, států, lokalit-tedy lidí žijících v dnešní době na naší planetě je RŮZNÁ a mnohdy velmi odlišná. Stupnice hodnot, rozvoj společnosti, její kultura, hygiena, tolerantnost, vztah k ženám, k dětem, schopnost akceptovat jiné pohledy na vývoj světa-to vše je velmi ODLIŠNÉ v různých částech světa. Konkrétně země tak zvaného Západu, tedy křest'anské, Euro-Atlantické civilizace jsou nepochybně vyspělejší a to nejen ve vědě, technice, technologiích-ale právě v uspořádání své společnosti, hlavně v její humánní podobě, demokracii, práv a svobod svých občanů.V jiných částech světa jsou zcela jiné hodnoty a je zajímavé, že když přijdou k nám, tak místo spokojenosti a vděku za nový domov přináší až nepochopitelnou NENÁVIST. Raději tedy tyto světy nesměšovat-a když už, tak jim pomoci u nich doma, ale pozor na jejich přemnožení. Uskutečnění této záchrany Evropy půjde jen změnou vůdců hlavních Evropských zemí a ve vedení EU v Bruselu..

B. Carina 30.10.2017 1:22

"Islám sám o sobě je spíše nástroj využívaný těmi, kteří naši kulturu nenávidí, ale zároveň z ní vzešli ..."

Toto vysvětlení je pregnantní a lze ho aplikovat na celou doktrínu multikulturalismu. Ten se postupně utrhl ze řetězu, když byl koncipován jako pojistka proti nacionální nesnášenlivosti, jenž eskalovala ve světových válkách.

Saturace marginální kultury minoritními překročí určitou mez, kdy tato pojistka přestává fungovat a sama se stává zdrojem nacionálních antagoniich. Je docela možné, že se v blízkosti této meze Evropa již pohybuje.

M. Valenta 30.10.2017 10:12

Re:

Já mám dojem, že proti islámu se nejvíce vymezují ti, kteří zároveň nenávidí i křesťanství jako takové.

A. Alda 30.10.2017 11:05

To je blábol ve stylu:

"kdo nesnáší buzeranty veřejně, je buzerant tajný"

R. Langer 30.10.2017 11:09

Re:

A co když nenávidím obecně jakékoliv církve?

V. Chrastina 30.10.2017 18:27

Re: My atheisté

Ono nejde o nenávist k církvím, současný svět přestal dogma víry v boha vyznávat, rozhodně je nás atheistů většina. Nikomu jejich víru nebereme, ale ani nehodláme nadále přispívat ze svých daní na fungování všelijakých církví a náboženských sekt. Ze státní kasy jsou vydávány stovky milionů na jejich podporu. Víra v jakéhokoliv boha musí být vnímána jako dobrovolná životní filozofie za niž nelze požadovat finanční podporu od státu a tím i od ateistů. Tady končí morálka. Nehodláme věřícím bourat jejich modlitebny, ale ani nehodláme jim na jejich provoz přispívat.

Kdoví co všechno kromě vražedné ideologie islámu se ukrývá za těmi náboženstvími?!

J. Schwarz 30.10.2017 12:30

Re:

No, ono to křesťanství taky není nic extra - Evropa začala jít vzhůru až když se křesťanského dogmatismu a tmářství zbavila. Mimochodem, křesťanství je stejně kolektivistické jako komunismus. Konečně, málokdo si troufl označit se veřejně ve středověku za neznaboha...

Z. Lapil 30.10.2017 15:25

Re:

Bylo mi tvrzeno, že právě dogmatičnost středověké katolické církve byla jednou z příčin vzniku svobodné vědy.

Protože: nikdo samozřejmě nechtěl být kacířem jen proto, že řekne, co viděl v dalekohledu. A samozřejmě existovali i církevní činitelé, kteří kromě do bible nahlédli i do toho dalekohledu. I bylo nutno co možná jasně stanovit, co přesně je "církevní dogma" a co lze "ideologicky bezpečně" zkoumat. Podle onoho tvrzení by "pod vládou" svobodomyslnějších odnoží křesťanství k rozdělení náboženského a světského poznání nikdy nedošlo.

Samozřejmě k tomu potřebujete otevřenou mysl na obou stranách, ale muslimů je půl druhé miliardy a mně se nechce věřit, že by VŠICHNI byli zabedněnci - to je stejná ptákovina, jako že to jsou všechno teroristi. Gauss je Gauss a je holou skutečností, že polovina lidí, kteří v dětství jedli chleba, má podprůměrnou inteligenci.

S. Donát 30.10.2017 14:57

Re:

Zajímavé, já jsem snad nepotkal nikoho, kdo by "nenáviděl" nějakou víru, nebo církev. Většinou je to lidem spíš jedno, hlavně, že se nikdo nesnaží ty svoje svaté kecy hustit do nich. Pro mě za mě, ať si muslimáci klidně tlučou hlavou o zem třeba 20x denně, ať si myslí a dělají co chtějí, ovšem doma. Ve chvíli, kdy by se mi některý snažil vykládat, co mám dělat, co mám jíst a pít a co si mám myslet, se zlou se potáže. A takhle to cítí dost lidí, řekl bych.