16.4.2024 | Svátek má Irena


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
F.Čech 12.7.2007 12:19

Prezident "všech", hlavně ovšem prezident národovců a komunistů je nesporně extrémista

O tom není vůbec žádných pochyb. Konečně to někdo uveřejmil. A konečně je jasné jak totalitně uvažují klausofilové, kteří se podivují, že takový názor nebyl zcenzurován! Dejme si na ně pozor přátelé, aby se nám totalita nevrátila zadními vrátky! Od komunistů se tito fanatici mnoho neliší! Není náhodou, že Klause s takovou ochotou volili komunističtí poslanci.

KFP 10.7.2007 17:41

Proč?

Bohužel z důvodu jakési politické korektnosti jsou občas na komentářových stránkách MFD publikovány komentáře lidí z brněnské, ostravské, kulturní a nedejbože sportovní redakce. Katastrofa, místy zírám, jak to vůbec může někdo nechat projít. Tento článek byl přesně ten případ...

králík 9.7.2007 20:46

Mladá fronta Dnes

S touto tiskovinou si nevytřu ani zadní oko,protože by to pro ně byla urážka.Koho soudruh Jyrka a novinářská  banda udělají presidentem,je mi jedno-já na to hezky z vysoka a hlavně,že jsem uklidil seno,prší.

Starý J. 9.7.2007 17:37

vládík

...profesor je klasickým příkladem oportunisty (tzn: že udělá výhradně věci jemu prospěšné a jen v míře jemu prospěšné)?....

Proč si vážený odporujete? Na jedné straně je Klaus se svými názory extremistický, to znamená, že má odlišná a extremistická stanoviska od většinové společnosti, na druhé straně dělá věci jen jemu prospěšné! Už jste viděl, aby odlišující se člověk dělal věci jemu prospěšné?

Každý z Vás odpůrců Klause si vymýšlí jiný důvod, proč je Klaus "neoblíbený". Jeden Vám podobný zde tvrdí, že Klaus na-sí-rá lidi svými činy a názory, Vy zase, že dělá věci jen jemu prospěšné. Udělejte si nějakou konferenci a sjednoťte se nějak, čím vlastně ten Klaus škodí. Klaus jde za svým přesvědčením, čímž opravdu blbce nesmírně štve (lepší je Jyrka¨, co jede na vlně populismu podle průzkumu mínění - ejhle - toť oportunista) a Vy zase píšete, že dělá jen věci sobě prospěšné!

No a pokud se týká Viktora - čtěte jeho příspěvky všechny. Dávno vyvrácené kecy o falešné přihlášce do KSČ se ještě povídají v páté cenové a na Novinkách. Všem vadí údajná přihláška Klause a vůbec jim nevadí víc jak polovina předrevolučních komunistů v ČSSD v parlamentu,  ryzí komunisté v parlamentu a dokonce udavači za peníze a bachaři z lágrů!

walter 9.7.2007 15:31

Co je MF Dnes?

Je to firma vlastněná byvalými komunisty, kteří se k vlastnictví deníku dostali velmi podivným postupem. A komunisté na všech frontách se snaží nás všechny poštvat proti sobě podle hesla když se dva perou, třetí se směje. Proto se dnes stává většina deníků a i médií levicová. Je to výsledek uskutečňování plánu z konce 80. let na přerozdělení a znovuuchopení moci.

Klaus je kapitola sama pro sebe ale pořád o 1000% stravitelnější než Paroubek nebo Grebeníček. Souhlasíte?

 Pokud ano, asi to těm komančum nevyjde. Znamenalo by to, že průměrný Čech začíná používat mozek, to by byla moc dobrá mzpráva!

Kelner 9.7.2007 15:59

Re: Co je MF Dnes?

Jsi na omylu. Mf Dnes vlastní, stejně jako rozhodující část našeho tisku, německý kapitál. A vzhledem k tomu, že Klaus není tak servilní k sudetským Němcům jako byl Havel, nelze se divit tomu jak Mf Dnes píše.

Jarda 9.7.2007 16:57

Re: Re: Co je MF Dnes?

Pro toho, kdo o tom vlastnění pochybuje, koukni se co je vše v jedněch "kapitalistických rukách" : http://www.mafra.cz/mafra.html

Pišta 10.7.2007 6:18

Re: Re: Co je MF Dnes?

V době kdy MFD "kopala" naprosto neobjektivně za ODS (Kořistka) , měla naprosto stejného vlastníka. Vám to nevadilo? Že by náš tisk byl levicový , jsem si zatím nějak nevšiml. Asi to bude tím, že u vás je "levicový"  každý , kdo si dovolí kritizovat Jeho veličenstvo.

VLADIMIR 9.7.2007 15:20

Konecne

Konecne taky hlas lidu z Brna, potom, ze v Brne je nuda.

vládík 9.7.2007 15:19

Pražský hrad (předtím poslaneckou sněmovnu a ještě dříve Úřad vlády) obsadila extremistická organizace

Ono totiž základem každého extremismu je přesvědčení, že jen jejich je pravda. A to úplně, bez výjimky a do posledního detailu. Takto extremní myšlení evidentně pan profesor má. Stejně jako schopnost (jinak chválihodnou) vybrat si do týmu s jeho přesvědčením resonující spolupracovníky. Výsledkem nemůže být nic jiného, než extrémní vidění extrémního klubu (či organizace). Pan Žantovský opět šlápl do ... ehm: vedle.

Alfred 9.7.2007 16:20

Re: Pražský hrad (předtím poslaneckou sněmovnu a ještě dříve Úřad vlády) obsadila extremistická organizace

Jsem naprosto přesvědčen o nemožnosti konstrukce perpetua mobile a nejsem ochoten  s nikým hodiny diskutovat o opaku. Jsem proto extremistou?

Starý J. 9.7.2007 17:21

Re: Pražský hrad (předtím poslaneckou sněmovnu a ještě dříve Úřad vlády) obsadila extremistická organizace

Takže jste reakci "hradu" na článek toho Škrabala vůbec nečetl, přesto pindáte. Ti "extrémní" pracovníci hradu v něm označují svoje stanoviska za MENŠINOVÁ, A JEN SE DOŽADUJÍ TOHO, ABY MOHLI SVOJE "MENŠINOVÁ", PODLE VÁS "EXTREMISTICKÁ" STANOVISKA MÍT.

Pokud chcete něco odsuzovat, laskavě se seznamte s podklady. Nikde "hrad" neuvádí, že "jen jejich je pravda"! Konfabulovat můžete v hospodě na Růžku!

vládík 10.7.2007 11:29

Re: Re: Pražský hrad (předtím poslaneckou sněmovnu a ještě dříve Úřad vlády) obsadila extremistická organizace

Neuvádí. Maskuje se. Ale považuje.

Petr P. 9.7.2007 14:07

Souhlasím s panem Škrabalem

Myslím, že ten článek v MF Dnes není daleko od pravdy.

Zrovna tak článek pana Jandourka věnující se Václavu Klausovi a jeho

klimaslepotě v minulém vydání MF Dnes.

krkavec 9.7.2007 12:35

A za co povazujete pana Klause a jeho hradni sbornou komandu Vy, pane Zantovsky?

A za co povazujete pana Klause a jeho hradni sbornou komandu Vy, pane Zantovsky? :-)

krkavec 9.7.2007 12:32

Srdce France Kafky musí plesat

Srdce France Kafky musí plesat, když právě v jeho Praze uvede film marxistických sektářů právě konzervativní politik a český prezident Václav Klaus, a to jako součást své kampaně na ochranu svobodu ohroženou zlotřilými ekologisty. ;-D

http://www.sumnymysak.bloguje.cz/555853-vaclav-klaus-uvadi-velky-filmovy-svindl-bizardni-sekty-revolucnich-marxistu.php

man 9.7.2007 12:17

pane Žantovský,

právě kvůli tomu,co jste zase předvedl v tomto článku,se lidé na Klause a jeho okolí nasírají.Vaše medvědí služba přispívá s dalšími desítkami detailů k tomu,že pravicový člověk se ptá,proč je na pravici tolik blbů,kteří si neuvědomují,jak posilují levici,a zda to nakonec nedělají úmyslně,protože chtějí to samé jako komouši-aby se na minulost zapomnělo (jak napsal někdo šířeji a přesněji přede mnou dole).

Xaver 82.117 9.7.2007 13:01

Vellmi trefné....

R^

lordpavka 9.7.2007 12:13

Viktor(ce)

Vážený(á) rozumprde(ko) Viktore(ko). Vám a podobným nezáleží na argumentech,ale pouze pocitu beztrestně a anonymně si kopnout do kohokoli. Pravděpodobně jste už anonymně práskal za komoušů a teď v tom jen pokračujete.

Viktor 9.7.2007 11:43

když Václav Klaus

něco propaguje, tak vždy to, z čeho má prospěch, co podpoří jeho nezřízenou, narcistickou touhu po moci, které se lekli i komunisté, když ho na jeho žádost nepřijali před r.89 do své strany.

Kvák 9.7.2007 11:46

Re: když Václav Klaus

pane, vy jste opravdu, ale opravdu jelito

Starý J. 9.7.2007 12:09

Re: Re: když Václav Klaus

tupé jelito. Hlavně že nám své pitomosti sděluje tučně!

vládík 9.7.2007 15:24

Re: Re: Re: když Václav Klaus

Promiňte: pro které z tvrzení je Viktor jelito. Snad ne pro dokazatelný fakt, že profesor je klasickým příkladem oportunisty (tzn: že udělá výhradně věci jemu prospěšné a jen v míře jemu prospěšné)?

Alfred 9.7.2007 16:29

Re: Re: Re: Re: když Václav Klaus

A který politik se v této zemi nechová jako oportunista? Snad Jyrka První Veliký?

vládík 10.7.2007 11:31

Re: Re: Re: Re: Re: když Václav Klaus

Opravdu jste přesvědčen, že musím fandit Jirkovi, když nesouhlasím s jednáním Klause?  - Hodně černobílé (nebo běločerné?).

PetrK 9.7.2007 11:38

Pane Žantovský,

obdobný, byť značně stručnější, ale o to ostřejší příspěvek jsem poslal do "Ohlasů" MfD, leč z nějakých důvodů nebyl otištěn. Nevadí, nečiním si na to  žádný nárok, ale nějak sem mi ta Mladá fronta s ohledem na současný ráz přestává líbit.

Štváč 9.7.2007 10:55

Tak co

pane inkvizitore ze seznamu spolupracovníků STB ? Zase se vám nelíbí když deník nepíše o vašem miláčkovi chválu ? Co uděláte s tímto brněnským novinářem ? Čím to, že Klause se zastávají všichni s máslem na hlavě ? Zapomenout, toť vaše heslo, komunismus a udavačství neexistovalo. To se žije na zatuchlým dvorečku od slepičinců, to se překrucují dějiny.

milan007 9.7.2007 11:28

Re: Tak co

Zdá se , že život s máslem na hlavě znáte opravdu dobře. Asi vlastní zkušenost , mohu - li soudit.

Štváč 9.7.2007 12:52

Re: Re: Tak co

Příště k věci, agente. Jinak byste se hodil na Hrad, kde rádi tu "o voze a o koze."

Vodák 9.7.2007 15:11

Re: Re: Re: Tak co

Nevím jak jste přišel na to, že se klause zastávají všichni s máslem na hlavě. Jak víte kdo má máslo na hlavé? Z MF? Proč pletete do věci STB? Když vy radíte někomu aby psal k věci, tak to opravdu sedí.