28.3.2024 | Svátek má Soňa


Diskuse k článku

MÉDIA: Kdopak nám tu lže?

Janek Kroupa prohlašoval, že má dost věrohodných důkazů o tom, že chtěl Jan Hamáček vyměnit kauzu Vrbětice za Sputnik V a setkání Biden-Putin v Praze. Důkazem měla být schůzka se „sociálním demokratem“.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
F. Navrátil 9.5.2021 21:13

Kroupa nelže. Kroupa plní společenskou objednávku. Politici a média pak předstírají, že jeho sdělení je zjevenou pravdou a kdo o ní pochybuje, přijde do pekla!

V. Čermák 8.5.2021 19:29

Kdo tu lže a jestli vůbec, není podstatné. Účel byl splněn, Havloidi, nikým nikdy nezvolení, zvítězili na celé čáře. Tok peněz směřující z ČR k našim spojencům, který mohli ohrozit někteří kapitalisticky, tedy svobodně nepoliticky vybraní dodavatelé z jiných států byl Ubráněn. Tito dodavatelé z jiných států byli označeni jako Nepřátelé a Monopol na Peníze ČR byl tudíž Ubráněn výhradně pro naše Spojence...;-D

D. Černá 9.5.2021 11:57

Pravda a láska nakonec zvítězí nad proruskými poskoky a bolševiky.

V. Čermák 9.5.2021 17:41

Při pohledu z USA Kloaky se všichni mimo zdají jako proruští poskoci a bolševici....;-D

V. Novák 9.5.2021 12:30

Jak to, že není podstatné zda někdo lže či nikoli? Vy jste vyrostl v tom, že lhát národu celých 41 let je normální, takže je pravda u vás nepodstatná věc. Důležitá je jenom servilnost vůči Kremlu, že?

V. Čermák 9.5.2021 17:39

Nováci se nám nějak přemnožili. Nemohl byste mě poučit, Kdo tedy vlastně Lže, případně v Čem, abych se v nich zorientoval. Je to na vás složité? Mimochodem, pochopení psaného textu asi nebude vaše silná stránka, že?;-D

D. Novák 9.5.2021 19:17

Znáte pane jinačí, než text psaný (vzhledem k výši vaší inteligence raději ještě přidám text tištěný:-P).

V. Čermák 8.5.2021 19:21

Tak podrazák Netolický v ČSSD snad bude Hamáčkem poslán k ledu. Bohužel jich je tam stále hodně, Havloidů-Špidloidů...;-D

V. Novák 9.5.2021 12:27

Soudruhu, pokud je podle vás jakýsi Havloid ten, kdo neleze našemu bývalému okupantu do zadku, hrdě se hlásím k tomu, že jsem Havloid, vy Kremlobote!

D. Černá 9.5.2021 14:00

To je odpad, co? A jak vylezly z rudých děr po zvolení Zemana tyto kolaborantské krysy, to je strašné.

D. Černá 9.5.2021 14:10

R^R^R^

J. Jurax 8.5.2021 14:28

Kdopak nám tu lže?

Řekl bych, že všichni, a i kdyby náhodou někdo nelhal, stejně to nepoznáme.

Pravdu se možná dozvíme za třicet, čtyřicet let, až aktéři budou pod drnem nebo senilní v domovech pro seniory, a nějaký historik se pošťourá v archívech a sepíše elaborát. Ale už to nebude nikoho zajímat.

P. Černý 8.5.2021 19:16

Je možné, že ta vrbeticka kauza nikoho nezajímá už teď. Posloužila v rámci Bidenovy výstražné protiruské kampaně, kterou nechal spustit před jeho rozhovory s Putinem. Teď už může mouřenín odejít. A čeští politici, ať si seberou tu svou ohlodanou kost a jdou se o ni rvát na dvorek.

Co se vlastně chcete dozvědět? Kdyby existoval jediný důkaz byť jen o fyzické přítomnosti nějakého ruského operativce před jedním z výbuchů uskladněné munice ve Vrběticich, už by byl zveřejněn.

A pokud je to celé výmysl, pak je samozřejmé, že jde o informaci, která musí být předmětem nejpřísnějšího utajení, ato v nejvyšším státním zájmu.

Pak jsou ještě výmysly, které snadno rozeznají i malé děti s výjimkou Astona, paní Černé a podobně. To Kroupovo obvinění, že si pan Hamáček s někým vyměňoval rozumy na tema, jak nejlépe s Rusy zobchodovat nabídku utajení informace, která zítra vyjde v novinách, patří mezi takové do očí bijící nesmysly.

J. Jurax 8.5.2021 21:15

Zdržím se soudu. Mám informace jen z médií, a těm věřit by bylo pošetilé.

Napadá mne samozřejmě leccos, mohu spřádat všeliké teorie, vážit pravděpodobnosti a dumat o důvodech, proč se vše stalo jak se stalo, jenže bez možnosti verifikace a informacemi jen z médií by to bylo jen fantazírování.

P. Černý 9.5.2021 8:31

Jste poměrně výjimečný. Zvyk dopouštět se úsudků o věcech o nichž nic nevíme, je velmi rozšířenou a oblíbenou činností. Nejpozději od dob Sókratovych, který na této činnosti údajně založil svůj filozofický systém.

Sókratés rád odpovídal otázkami. Kdyby dnes žil, možná by se zeptal, proč vznikla taková strašná aféra s vážnými důsledky pro mezinárodní postavení a ekonomiku České republiky v záležitosti, o které vlastně nikdo oficiálně nic neví?

J. Jurax 9.5.2021 9:55

No jo, lze leda spekulovat, potažmo fantazírovat ... namátkou volby a vnitropolitický boj, čertvíjaké zákulisní čachry, tendr na dostavbu Dukovan, něco úplně jiného, nebo taky pouhá náhoda ...

P. Černý 9.5.2021 11:29

V tom, že zpravodajci v konkrétním čase instruuji vybrané novináře, aby tak svou vládu dostali do prekerni situace a donutili ji tak konat nějakým předem určeným způsobem, navíc pod tlakem a v časové tísni, tak v tom bych tedy náhodu rozhodně nespatřoval.

D. Černá 9.5.2021 12:04

Jste fakt tak hloupý? Zpravodajci instruují novináře aby dostali vládu do prekérní situace? To měli info o ruských šmejdech poslat Zemanovi? To mohli rovnou všechno odkazovat do Kremlu. Vše rozmnelnit, zpochybnit, hodit do placu dvě tři nebo čtyři verze ať mají čeští kolaboranti na čem stavět obhajobu. Klasický osvědčený postup a vy, užitečný idiot malého Vovky jste toho typickým příkladem. Vy kolaboranti se těm ruským krysám hodíte, potřebují vás, ale pohrdají vámi ještě víc než já.

P. Černý 9.5.2021 12:44

Vám ta kauza nepřipada, že je i tak dostatečně rozmělněná a zpochybněná?

Jediné, co na zvoleném postupu fungovalo, bylo, že se ta záležitost čistě náhodou nabalila na vypovězení ruských diplomatů z Washingtonu, což způsobilo cesko ruským vztahům takové škody, ke kterým by za normálních okolností dojít nemohlo.

Vyšetření výbuchů, potrestání případných pachatelů včetně požadavků na náhradu škody, stejně jako požadovat paritu počtů diplomatů, rozkrýt špiony s diplomatickým krytím apod., jsme mohli kdykoli dříve nebo kdykoli potom. K vyhlášení oficiálního nepřátelství ze strany RF vůbec nemuselo dojít. Zvláště, pokud bychom předložili aspoň nějaké věrohodné důkazy nebo indicie.

V zájmu ČR rozhodně není mít s kteroukoli významnou zemí otevřeně nepřátelské vztahy. A proto ti, kteří poškozují zájmy republiky v koordinaci s kýmsi třetím, definici kolaborantů odpovídají zcela beze zbytku. Nikoli ti, kteří na to upozorňují.

D. Černá 9.5.2021 14:09

Nechte si ty okecávací teorie, to už známe z doby, kdy rusáci sestřelil MH17 a zavraždili 298 lidí.

Já vám to napsala jasně a vy jste poslední, komu měl kdo předkládat důkazy. A už vůbec nechápu vaší předposranost z národa, který vyhrožuje celému civilizovanému světu a většinu i vašeho života vám kálel na hlavu. Jsme v NATO a žádný mongoloidní Vovka si nic nedovolí, může tady tak akorát situaci rozesírat právě takovými hlupáky, kterých je i tady hafo.

P. Černý 9.5.2021 15:03

Zkrátka, každý vidíme kolaboranty a škůdce někde naprosto jinde.

Vzhledem vaší (mo)mentální úrovni to je zcela v pořádku.

D. Černá 9.5.2021 18:05

O mou úroveň se nestarejte, já tady komunikuji s tou největší spodinou, s kolaborantskými sráči, s verbeží, která si notuje se špínou , kterou představuje Zeman. Mimochodem vy charaktere, co mně povíte na to, že to hovado vyznamenalo na Hradě Jaroslava Vodičku, ,,bojovníka" proti fašismu, který 2x vstoupil do KSČ, celý život kradl a byl registrovaný udavač VB? Touhle sviní zaprasil Vladislavský sál stejně jako dalšími desítkami udavačů STB, komunisty, práskači, špínou?

Nejspíš jste stejná veteš...

P. Černý 9.5.2021 18:33

Pokud si chcete v tomto stylu povídat, u mě s tím moc nepochodite. Jediný Vodička, který se mi vybavuje, je sapér ze Švejka. V životě jsem nebyl ani pomvěd. Natož pomocná stráž VB. Takže mi chybí základní informace, co taková funkce obnášela. A o prezidentovi se snažím vyjadřovat s přiměřeným respektem k jeho funkci. Není hlavou státu Hula Hola, nýbrž České republiky.

D. Černá 9.5.2021 8:29

jasně, Vrbětice, Biden, Bildeberg, Soros a ilumináti. Teda vy flaztency Černý, vy jste fakt ,,hlavy". Ukonči to své trápení na tomto světě, stejně už tě nic hezkého nečeká a uleví se ti.

Ta blbost je snad věčná...

P. Černý 9.5.2021 8:36

A víte, že se někdy v něčem shodnu dokonce i s vámi? Je to už dokonce podruhé v krátké době. Přeji hezký den, paní (?) Černá

D. Černá 8.5.2021 12:19

Proruské špíny v čele s bolševikem Šejnou vyrazily do boje za šmejda Hamáčka. Hradní krysohlav vymyslel vlastizrádnou konstrukci a Hamáček si naběhl. Veteš, která v r. 89 prohrála byla zalezlá přes dvacet let a dnes, když má na Hradě tu dožívající amébu na kolečkách z posledních sil bojuje o to, aby ty roky, kdy se učili parúsky nebyly zbytečné. Krysy by zalezly s chutí do otvoru Vladimíra Vladimíroviče, protože nic jiného neumí.

P. Spáčil 8.5.2021 15:02

Přeji Vám krásný sluneční den. Bacha na žilku, ať Vám nepraskne.

J. Červený 8.5.2021 15:58

Ministerstvo kultury varuje: Trvalé sledováním ČT vážně ohrožuje duševní zdraví.

T. Kohout 8.5.2021 15:58

Hezky! Ještě že někdo to dovede tak hezky pojmenovat a popsat. Jediné slůvko není nazmar... - spína, veteš, Vladimírovič, všechno je tam.

D. Černá 8.5.2021 17:53

Ruská filcka, tu jsem zapomněla;-(