25.4.2024 | Svátek má Marek


Diskuse k článku

KORONAVIRUS: Proč očkovat imunizované?

Mainstreamový názor podporovaný všemi politiky světa, téměř všemi novináři, všemi hypochondry a „náhodou“ také farmaceutickými firmami je, že úspěch v boji proti covidu-19 závisí na tom, aby se nechalo dobrovolně očkovat co nejvíce lidí, nejlépe všichni.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
V. Klepetko 3.1.2021 17:05

Imunizace vakcínou by mohla mít ve srovnání se spontánní imunizaci po náhodném setkání s virem celou řadu výhod. Mimo jiné:

1) Stále není jasné, u jakého procenta "infikovaných bez příznaků" vznikají specifické Ig protilátky a/nebo buněčná imunita na úrovni paměťových T-limfocitů, a když už se vytvoří dobrá hladina slizničních IgA, tak na jak dlouho? A je zde vůbec naděje na získání dlouhodobých protilátek IgG? To se prostě zatím vůbec neví, a u infikovaných s lehkým průběhem jsme chytřejší jen o málo.. . Zdá se být ale celkem jisté, že vakcinace navodí u těch inteligentnějších jedinců, co nepodlehli lživé propagandě různých Guttmanů a Adlerů a nechají se očkovat, stejnou imunitu jako mají přeživší pacienti s těžkým průběhem Covid-19. Tzn. získají si vysoké skóre dlouhodobých protilátek IgG a zřejmě i imunitní "paměť" na buněčné úrovni. Sice ani o této kvalitní imunitě zatím nevíme, zda přetrvá v řádu let, ale pořád je to očkování mRNA vakcínou jistější než sázet na to, že jste chytřejší než příroda a doktoři a že budete po setkání s virem spíše "imunizován" než zmrzačen nebo ponechán zcela bez obrany proti opakované infekci...

V. Klepetko 3.1.2021 17:05

2) Ano, imunizace vakcínou známená podstoupení rizika - můžete mít nějaké alergické reakce, budete mít na kůži červený puntík nebo třeba i umřete strachy, jsa rozhozen nějakým Guttmanem nebo podobným lživým šmejdem. Zato se ale vyhnete celé řadě jiných rizik, které by na vás čekali při setkání s živým virem... Neumřete na plicním ventilátoru. Vakcína vám neponičí srdce. Nevyvolá embolii, nezlikviduje cévy ani ledviny, nepoškodí mozek. Nebude z vás imunizovaná zmrzačená troska, jakou se můžete stát po setkání s živým virem!

3) S protilátkou AgG v krvi (po vakcinaci) neriskujete, že se Vám virus dostane do těla přes zažívací trakt nebo konzumací sexu. Není moc velká výhoda být sice imunizovaný po příznakovém Covid-19, ale dalších několik měsíců nebo let vylučovat virus ve svém spermatu! Tedy, alespoň pro manželky/milenky. :-)

4) No a v neposlední řadě imuniulzace vakcinací umožní rychlý návrat k normálnímu životu pro všechny, přírodní imunizace provází spíše (také) normální smrt... Každý, kdo se nechá očkovat, přináší svým spoluobčanům dar svobody a pozemského života! Odpírači, popírači a všelijaká kverulantská hovada nám přináší spíše život věčný...Hmm... To sice taky není proti ničemu, ale... Já nespěchám :-)

V. Klepetko 3.1.2021 17:13

Ad 3) oprava: IgG