18.4.2024 | Svátek má Valérie


Diskuse k článku

KORONAVIRUS: Povinné očkování je tu

Dosluhující kabinet vyhlásil další nouzový stav, a kromě toho vytasil zbraň těžkého kalibru – povinné očkování. Máme jiné řešení?

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
M. Boháček 2.12.2021 6:02

Povinné očkovanie vakcínou v štádiu tretef fázy klinického testovania? V mene verejného dobra)zdravia? Totalita.

Jo, a keďže je to tretia fáza klinickéhobtestovania, ty tak niekoľko desiatok percent vakcín musí byť placebo, aby boli dodržané podmienky tretej fázy klinického testovania.

Akurát nie je dodržaná podmienka pravidelnej zdravotnej kontroly testovaných subjektov...

J. Vintr 2.12.2021 2:29

Čím chtějí ty zrůdy zdůvodnit povinné očkování? Kecy o kolektivní imunitě se už dávno ukázaly jako lži a stupidní argumentaci o snížení náporu na nemocnice vyvrací realita, kdy očkovaní plní nemocnice a JIPky stejnou měrou jako neočkovaní. Žádné zdravotní důvody k očkování neexistují. Může jít jen o něčí kšeft, nebo o něco mnohem horšího...

S. Kubů 2.12.2021 0:52

https://echo24.cz/a/Skf9s/nastal-cas-na-debatu-o-povinnem-ockovani-musime-byt-rychlejsi-rika-von-der-leyenova

Nechť p. Lejnová jednoduše vysvětlí, kterýpak podstatný parametr „pandémie“ může ovlivnit očkování dětí nebo lidí, kteří již covid-19 prodělali, a zdali už neplatí argument WHO, že každá neindikovaná aplikace vakcíny znamená, že někde jinde se někdo svojí vakcíny nedočká – jako např. p. Vodňanský. Když pominu detail, že v případě covid-19 se už toho času očkuje proti něčemu trochu jinému, nežli co tady máme (a proto taky účinnost očkování poněkud klesá, mírně a korektně řečeno).

A zpráva z tisku:

Celkem patnáct lidí se obrátilo na ministerstvo zdravotnictví s tím, že požadují odškodnění za očkování proti covidu. Po vakcinaci se u nich objevily zdravotní komplikace a po státu chtějí finanční kompenzaci. Mnozí se nebojí říct o pořádnou sumu – třeba o sto milionů korun. Šest žádostí už ministerstvo zamítlo, zbytek prověřuje. Dvěma stížnostem resort nevyhověl, protože poškozený zemřel a peníze vyplácejí pouze očkovanému, nikoliv příbuzným či osobám blízkým. (LN, 30.11.21)

A. Ová 2.12.2021 1:21

No ale z toho ledna 2021 to platí, ne? Jak povídalo WHO, že očkování musí být dobrovolné a neexistuje, aby se bylo dopouštěno nátlaku. Nebo že by nám od začátku vědomě lhali? Taková silná káva po ránu? Jo, a to WHO si teď nedávno upravilo (upevnilo) své pravomoce nad občany ňákou vyhláškou, což jsme jim jednomyslně (telepaticky) všichni schválili. Tak to platí doufám, ne? Nebo kolikátého už je dnes? Prvního. Tak dnes to platí

A. Ová 2.12.2021 1:22

Druhého, jejda

S. Kubů 2.12.2021 8:53

Rezoluce 2361 Rady Evropy z 27. ledna 2021, tedy přesněji bod 7.3.1 a 7.3.2:

7.3.1 „zajistit, aby občané byli informováni o tom, že očkování NENÍ povinné a že na nikoho není politicky, společensky ani jinak vyvíjen nátlak, aby se nechal očkovat, pokud si to sami nepřejí“.

7.3.2. „zajistit, aby nikdo nebyl diskriminován za to, že nebyl očkován kvůli možným zdravotním rizikům nebo nechtěl být očkován“.

A. Ová 2.12.2021 0:46

Neočkovaný má předplaceno několik zdravotních zákroků do foroty, ale nechápu proč se zabýváme desinformacemi, pro kt. se Babiš tolik rozčiloval. Povinné očkování je desinformace, stejně jako kovidpasy a segregace jakési skupinky osob. Mával při tom rukama, až papíry málem lítaly vzduchem. Řešme seriózní thémata, prosím

J. Vintr 2.12.2021 2:32

Včerejší desinformace, dnešní realita. Vedení EU také začátkem roku vydalo dokument, že je nepřípustné lidí nutit k očkování a teď už Lejnová mluví o povinném očkování...

S. Kubů 2.12.2021 9:01

Znáte ten vtip ("kameňák"), jak tatínek a maminka mají toho slepého chlapečka a slíběji mu , že když bude strašně hodnej, tak mu Ježíšek nadělí hodně dárků ?

J. Vintr 2.12.2021 9:48

Neznám.

S. Kubů 2.12.2021 14:09

No a když přišla ta chvíle, tak pod stromečkem ten chlapeček nic nenašátral - ale zezadu se ozvalo dvojhlasem: "Che, che, che...to jsme tě zase podvedli...!"

Všem kolemčtoucím se moc omlouvám.

P.S.: Zpráva z dnešního tisku: "Stát zkrátil platnost očkovacích certifikátů. U všech bude nutná další dávka"

(novinky.cz)

P.P.S: A ještě jedna zpráva z téhož zdroje: "Muž vyzbrojený betonářskou tyčí řádil na ministerstvu zdravotnictví"

Pozn.: Já jsem to nebyl a s počínáním toho pána zásadně nesouhlasím.

J. Vintr 2.12.2021 2:33

https://nastub.cz/w/kNyw2GMMnp2tifJ2d6Jkbt