25.4.2024 | Svátek má Marek


Diskuse k článku

KNIHA: Pithartův Osmašedesátý a rok 2019

Petr Pithart analyzuje tragédii, což je slovo odvozené od tragos, česky kozel, který byl obětním zvířetem. Tedy kniha Osmašedesátý s podtitulem Komentované vydání se snaží pojmenovat přesně oběti.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Khail 26.8.2019 10:00

Re: Pán Pithart

Ano, třeba když odmítnul nabízený milionový úplatek a oznámil to. To takový Pavuk je jiný kabrňák, ten by se nezakecal. :)

P. Flener 26.8.2019 9:50

Nesvéprávnost Čechů je alarmující !!

Je třeba předeslat, že to aby si ČR našla v dnešním rozvráceném a pos..raném větě dobré místo je skoro nemožné. Navíc je 50% lidí přímo i nepřímo spjato v rodinách s minulým režimem a asi 80% lidí v ČR celkem jsou manipulovatelní nevzdělanci a primitivové bez vlastního názoru. Pak je těžké mít v čele státu přijatelné lidi. Proto jsou tam lidsky naprosto podřadní a psychicky nemocní jedinci. Volební právo je nutné blbům odebrat- pak nebude zvolen ani Babiš, ani Zeman. Pro mne pak přirozeně větší hodnotu toaletní papír než lidé ve vedení státu.

S. Pavuk 26.8.2019 9:32

Pán Pithart

Pán Pithart bol vždy mimo...

M. Pivoda 26.8.2019 9:27

Nevstoupíš dvakrát do téže řeky! Ani do podobné řeky.

Snaha připodobnit rok 2019 k nějaké podobné události v naší historii je vcelku pochopitelná.

Ale přirovnávat rok 1968 se k dnešnímu roku 2019 skutečně nehodí.

J. Vlček 26.8.2019 8:51

Pane Hvížďalo,...

...vláda podle vás nemá žádný program? Hlavně, že ho mají všechny ty opoziční partaje, které ho stále předvádějí a nabízejí všem "pomýleným voličům", kteří zhnuseni jejich politikou nakonec zvolili Babiše.

Vy pouze nejte schopen rozpoznat a uvěřit tomu, že si většina lidí ještě zachovala rozum, a přestala důvěřovat falešným prorokům jako jste vy, páni Pitharti a všichni ti pravdoláskovníci, jejichž jediným programem a prostředkem k znovunabytí moci je program "antibabiš".

F. Houžňák 26.8.2019 6:38

Ano, bolševik Pithart si stěžuje, že jeho přirozené

právo, aby ON v Čechách poroučel, je sprostě pošlapáváno. To známe.