29.3.2024 | Svátek má Taťána


Diskuse k článku

KAUZA: Sázení, Babiš a paragrafy

Kritiku Babišova výroku ohledně neetičnosti jeho „nadsázkovitého sázkařského tweetu“ beru. Opravdu se moc nepovedl.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
L. Novák 1.2.2023 14:04

Blbe, on tam mluví o registracích a obratem o sázení částek v uvedené výši. Chápu tvůj letitý problém pochopit obsah psaného textu, ale když se s ním neustále chlubíš, co naděláme, že? ;-D

Před časem byly v oběhu reklamy na bleskovou registraci u sázkové společnosti online i bez návštěvy pobočky a možnosti rychle si vsadit. Dnes to dýl trvat určitě nebude. :-P Nebudu se kvůli troubovi jako ty pokoušet registrovat u společnosti, kde ještě registraci nemám, abych ti dokázal, že jsi Babišův idiot jako ukázka do Národního muzea...;-)

M. Šejna 1.2.2023 14:03

Kde jste zaregistrovaný jako sázejicí?

To se ptám proto, že jste takový "ekspert" na registrační postupy sázkových kanceláří.

A odkdy si tykáme, hulváte nevychovanej?

M. Šejna 1.2.2023 14:00

Už jste podala trestní oznámení?

L. Novák 1.2.2023 13:57

Blbe, to platilo před lety, když jsi se registroval. Dnes je to všechno mnohem rychlejší. Slyšel jsi třeba pojem BANKOVNÍ IDENTITA? ;-D

H. Rybnická 1.2.2023 13:55

Vyzývat voliče v prezidentských volbách k sázce na vlastní osobu je nejen neetické ale přímo zločin . Tečka.

M. Šejna 1.2.2023 13:53

A ještě k tomu mluvčím Fortuny, nikoli bookmakerovi:

On mluvil o nových registracích, ale už neřekl, kdy Fortuna ty nově registrované schválila jako legální účty.

M. Šejna 1.2.2023 13:50

Tak znovu:

každá sázková kancelář musí dle zákona ověřovat identitu sázejícího. To platí pro ty, kteří se nově zaregistrují. Samotné poslání peněz na účet nestačí. Sázková kancelář musí získat kopii občanky, kterou musí sazejici předložit osobně, nebo e-mailem. Informace, že ověření je o.k., dostává sázejicí po několika dnech, nikoli obratem.

Bez registrace a bez ověření se dá sázet v přímo v sázkové kanceláři, kde vytisknou papírový ticket. Ten ale nikdo ještě neukázal.

L. Novák 1.2.2023 13:39

Hloupý Šejno, registrovat se a vsadit za hotové lze na pobočce prakticky ihned, s převodem peněz z banky to je během pár desítek sekund nebo minut. Už zase žvaníš nesmysly! :-) Blba jako ty zřejmě nepřesvědčí ani svědectví BOOKMAKERA sázkové společnosti, které Babiš dělal reklamu. ;-D

L. Novák 1.2.2023 13:34

;-D Tahy Sportky jsou přímým přenosem konkrétní události. Nikdo tam nikoho nezve, aby si vsadil na konkrétní čísla, která by měla vyhrát. Navíc se jedná o jiný obor sázení - technickou sázku, kde pravděpodobnost výhry je mizivá a dá se předem spočítat.

Sázka na výhru Babiše je z oboru kurzového sázení, kde pravděpodobnost výsledku nelze předem spolehlivě vypočítat.

J. Joudová 1.2.2023 13:28

Protože na rozdíl od Vás chápe, že se nejedná o reklamu na hazardní hry.

P. Molík 1.2.2023 13:27

Málokteré mámení je tak přitažlivé až svůdné jako paragrafové mámení, protože nic není tak gumově ohebné jako právě ony paragrafy, kterými straší různé zapšklé potvory, aby své touhy ovládat druhé a podrobovat je svým příkaznickým manýrům posílily k ukojení své chorobné libovůle. Nyní už bohužel i Ústavní soud je rozklížen a propadá se na morálně-právní dno, kde se brutálně protlačuje to, co účinně likviduje základy evropské civilizace.

M. Šejna 1.2.2023 13:17

Ano , nevzdělaný Nováku. Nezobrazovalo se mi to proto, že jsem nebyl přihlášený. Po přihlášení se mi zobrazilo, že uživatel "pí ča ča ča" nemá žádnou historii, což znamená, že nic nevsadil.

J. Černý 1.2.2023 13:16

Vošouste L.Nováku bojuj.;-D;-D

J. Černý 1.2.2023 13:14

R^R^R^

J. Černý 1.2.2023 13:13

V ČT dávají tahy Sportky. Nikde u nich není varování před hazardem atd. Tak žalujte ČT a společnost Sazka. Hezkou zábavu.

M. Šejna 1.2.2023 13:13

Přetaňte už tady dělat ze sebe idiota v přímém přenosu.

Babiš zveřejnil tu nabídku k sázce ve čtvrtek. Volby byly v pátek a sobotu. Poslední sázku mohl sázející podat těsně před 14.hodinou v sobotu.

Aby mohl sázející sázet on-line na Fortuně, Sazce nebo Tipsportu, musí se nejprve zaregistrovat. Poté je vyzván k ověření své identity. Celý proces schválení účtu trvá několik dní, takže by nově registrovaní sázející ani nestihli vsadit.

Bez registrace lze vsadit jen v pobočce kanceláře, kde dostanete papírový ticket. Ten ale žádný sázející ještě neukázal. Na internetu kolují jen on-line tickety. Pokud si chcete zjistit víc o údajném sázejícím, tak zjistíte, že ve skutečnosti neexistuje.

J. Černý 1.2.2023 13:10

Z ..vna pletený bič

M. Šejna 1.2.2023 13:04

a ještě dotaz, "eksperte" na Tipsport - Nováku.

Máte účet na Tipsportu, nebo tady jen plácáte blbosti bez možnosti si to ověřit?

M. Šejna 1.2.2023 13:01

je to marné, marné marné ;-D

ten váš druhý odkaz funguje. Vsázející je nick "Kvitka" a historii jeho sázek si mohu otevřít včetně jeho statistiky za poslední rok.

třetí váš odkaz funguje na sázku NHL a funguje taky. Sázejícím je nick "dontknow" a i u něj si můžete zkontrolovat jeho statistiku.

Ale u toho sázkaře "314chachacha", co udajně vsadil na Babiše, se zobrazuje "nejsou k dispozici žádná data o tomto uživateli". Takže nevsadil nic, a to ani za poslední rok.

L. Novák 1.2.2023 12:59

R^ !!

L. Novák 1.2.2023 12:58

Babiš není Mercedes. Tweetem „vsaďte na mě ve Fortuně“ odhalil své ledví

Den před zahájením druhého kola prezidentské volby šéf hnutí ANO napsal: „Byl jsem ve Fortuně, kurz je 12. Vsaďte si 1000 Kč a přijďte všichni volit, vyhrajete 12.000 Kč. Babiš vždycky pomáhá, za Babiše bude líp.“ Jak to dopadlo, víme.

edna věc z prezidentské kampaně nesmí zapadnout. Bývalý premiér často opakuje "jsem tu pro lidi", "pomůžu vám", staví se do role politika myslícího na chudé. Je to především marketing a politická taktika. Že mu jde o sebe, nikoli o lidi v existenčních potížích, předváděl nejen ve svých firmách, které mizerně platily, předvedl to i ve čtvrtek 26. ledna dopoledne svým postem na Twitteru, který jsme citovali výše.

Jak to dopadlo, víme. Babiš nevyhrál a krátce po volbách přiznal, že ani zvítězit nemohl. Věděl to, a přece napsal, co napsal - jen aby získal více voličů. Je logické, že zdrcující většina těch, kteří na Babiše vsadili, jej potom taky volila.

Hlavní bookmaker sázkové kanceláře Fortuna Michal Hanák popsal, co se dělo po Babišově výzvě: "Šlo o rozhodující signál pro spoustu sázejících. Hodinu po zveřejnění jsme zaznamenali nápor tisíců nových registrací, které byly v průměru 40 let plus, a většina sázela na Andreje Babiše. Byly to sumy od pěti set korun do vyšších desetitisíců. Ten jeho tweet znamenal rozkaz pro jeho voliče ‚pojďte si na mě vsadit, registrujte se u Fortuny‘, on nás konkrétně jmenoval. V historii Fortuny skoro nepamatujeme takové množství registrací nových klientů během několika málo dní." - Zabralo to. Mnoho lidí přišlo o peníze. ...

https://nazory.aktualne.cz/komentare/babis-neni-mercedes-tweetem-vsadte-na-me-odhalil-sve-ledvi/r~50fc69f2a15711eda3c0ac1f6b220ee8/

M. Kanda 1.2.2023 12:55

Sázet na Spartu není sranda, ale vyhazování peněz. A nezaznamenal jsem žádnou reklamu na tak pošetilé jednání.

Naproti tomu výzva k sázce na Babiše zazněla ve volební kampani. Můj názor, zda je to reklama či není je irelevantní. Podstatný bude názor soudce, pokud causa doputuje až k němu. Jestli se to stane nebo ne (jestli někdo podá žalobu), to já fakt nevím. Ale pokud ano, tipuji že jako reklama to posouzeno bude. Především proro, že to bylo vysloveno jako výzva k mase lidí, o jejichž individuálních schopnostech neměl autor výroku žádné informace a právě proto by se měl striktně řídit zákony. Ale znovu opakuji - důležitý bude právní názor soudce.

P. Manda 1.2.2023 12:47

Babiše nikdo jiný než retardovaní nevolí. Váš příklad je útočný a hloupý. Ostatně jako vy.

Z. Velínský 1.2.2023 12:37

Pane právníku! Pokud jde opravdu o to, že všichni přece poznáme srandu a nebudeme kvůli legraci někoho popotahovat po soudech, pak je na místě zrušit v legislativě povinnost každého, kdo dělá reklamu na hazardní hry, varovat o nebezpečí hazardu a upozornit, že je to zakázáno nezletilým. To Pan Čau neudělal. Tím porušil zákon.

Dále, zkuste nevěřit zas tak úplně Babišovu tvrzení o srandě. Ono o srandu vůbec nemuselo jít. Mohl to být pokus o ovlivnění voličů. Buďte chvilku suše právnicky nedůvěřivý k vysvětlení vyšetřovaného, a představte si, že by takové výzvě naletělo několik set tisíc voličů. Vsadili by si ... a komu by tak asi potom ty statisíce lidí vhodili hlasovací lístek do urny, aby jim sázka vyšla? Ha?

Ono totiž jde o to, že Babiš hraje už desítky let stále stejnou hru. Udělá něco nezákonného, a když ho na to někdo upozorní, zahraje si na hlupáka, a že to byla jen taková legrace, kterou nedomyslel, dokonce se sám sobě zasměje ... a lidi jsou tolerantní, a ono mu to zase a znova projde.

L. Novák 1.2.2023 12:36

Není prázdný, jenom přístup k němu je zablokovaný. Neumíš číst? :-)

L. Novák 1.2.2023 12:32

Nebyl jediný, bylo jich mnoho (s nižšími vklady). Ty jenom pořád meleš tvrzení, které nemůžeš dokázat. Jako pokaždé... :-P Před chvilkou jsi ještě tvrdil, že se ti tiket nezobrazuje...

L. Novák 1.2.2023 12:28

Šejno, že jsi blbej, víme na NP už asi 20 let, co tady agituješ za KSČSSD a její klony včetně Babišovy Aliance nespokojenců. :-P Tento tiket je jedním z mnoha, které se v Aréně objevily. Nepřihlášenému uživateli se normálně zobrazí.

https://www.tipsport.cz/tiket?idu=-78119843846&idb=-1&hash=44792c06&affid=GkaX12u5Pc3jFjK5P64n7g

Přihlášenému uživateli se zobrazí taky, s větším množstvím detailů, může se podívat i do profilu uživatele, kde se zobrazí nápis "Tento uživatelský profil je blokován". To je zpráva, která návštěvníkům říká, že je profil nepřístupný a že si jej uživatel uzamčel, nebo že mu jej zablokovala sázkovka. Takových profilů je mnoho a rozebírat důvody nemá smysl. Tvoje směšná "argumentace", že se jedná o fake, je jenom tvým přáním. Množství podobných tiketů se statisícovými sázkami na výhru Babiše se objevilo mnoho. Tento je ze zveřejněných asi s nejvyšším vkladem na Babiše, ale 65 milionů vsazených je jasným důkazem, že podobných je mnoho.

Tady máš tiket za půl milionu, k němu se na profil uživatele dostaneš:

https://www.tipsport.cz/tiket?idu=-78119156666&idb=-1&hash=ddf4165b&affid=GkaX12u5Pc3jFjK5P64n7g 500 tis

A tohle je tiket z dnešní noční NHL, taky už dávno hned po skončení zápasu z Arény zmizel:

https://www.tipsport.cz/tiket?idu=-78124014099&idb=-1&hash=cafe60d7&affid=GkaX12u5Pc3jFjK5P64n7g 100 tis

M. Šejna 1.2.2023 12:21

myslíte toho sázkaře 314chachacha , neboli "pí ča ča ča"?

V existenci tohoto údajného sázkaře věří jen idioti. ;-D

R. Langer 1.2.2023 12:06

Aha, na Spartu je to sranda, ale na Babiše vážná věc. ;-D

L. Novák 1.2.2023 12:05

Šejno, my nejsme voliči Babiše a věděli jsme, že sázet na jeho výhru je blbost. Ale jak vidno, těch víc než 65 milionů na Babiše a jeho výhru vsazených v Tipsportu cosi vypovídá. :-P Když to někdo vsadil ještě dávno před prvním kolem, protože na Babiše byl dost vysoký kurz, dá se to jako sázka pochopit. Kdo vsadil po výzvě Babiše 26. 1. na vysoký kurz 12, je idiot. ;-)