20.4.2024 | Svátek má Marcela


Diskuse k článku

JUSTICE: Věrchuška se diví

Od noci z 12. na 13. června 2013 se malá část "věrchušky" začala na vlastní kůži seznamovat s tím, co řadoví občané našeho milého Absurdistánu zažívají běžně, dostanou-li se do laskavé péče orgánů činných v trestním řízení. Díky "kauze Nagyová " má bulvár stále o čem psát.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
M. Šurgot 24.7.2013 6:57

Nagyová byla přece vědomou součástí systému, který zneužíval funkce.

Nagyová je členkou ODS, tvrdě šlapala nahoru, až se dostala na Olymp své kariéry - Vrchní ředitelová kabinetu premiéra. A aby premiéra dostala úplně, neváhala kontaktovat Vojenskou rozvědku, aby jí udělali kompromitaci premiérovy manželky a dvou zaměstnanců úřadu, pro ni zadarmíko, kterou by jinak musela na dřevo zaplatit z vlastního  soukromému očku, a využila tak systém zneužívání státní kasy.

Systém, který zde v minulosti zavedly dvě nejsilnější politické strany - ODS a ČSSD. A po příkladech není třeba ani pátrat, slavné porcování medvěda bylo dojením státní kasy pro kamarády na golfová hřiště a falešné sportovní hotely "pro veřejnost". Jednotlivé příklady z "opoziční ČSSD" ( kromě Ratha ) jsou pak denně citovaní politici ze dvou táborů rozdělené ČSSD - dnešní "tvrdý" kritik praktik pravicových stran, sociální demokrat s výučním listem z ostravské Večerní univerzity marxismu leninismu  Lubomír Zaorálek velmi lehce zapomněl, že se nechal vozit do práce z Ostravy do Prahy vojenským vrtulníkem, úplně stejně jako nejmocnější muž planety, kapitalistický prezident USA, a další sociální demokrat, kolega Zaorálka, který má pro změnu výuční list na vysokoškoláka z nějaké vesnické školy na Slovensku, hejtmano-poslanec Hašek, se zase nechává královsky platit dvěma platy za dvě funkce, i když podle statistik absolvoval ve sněmovně jen 17% hlasování..

O systému zneužívání státní kasy pro všechny politické strany by se daly popsat stohy papíru a je proto škoda, že se to nepovedlo zarazit, je škoda, že se systém zřejmě podaří resuscitovat...

Svědčí o tom i náznaky kolem utajených sponzorů prezidenta Zemana, skrytých za jinými lidmi, což hlásný trouba hradu Mynář shodil ze stolu jako prkotinu, i když průhledné financování kampaně mělo být zárukou proti zneužití financování kandidátů k pozdějšímu revanžování se...

Zabahněný český politický rybníček nechce nikdo, i přes hlasité proklamace, vyčistit, každému účastníku vyhovuje zakalená hladina, pod kterou není vidět.

J. Vozábalová 24.7.2013 14:28

Re: Nagyová byla přece vědomou součástí systému, který zneužíval funkce.

Jana Nagyová neměla chtít po vojenské rozvědce "službičku", dokonce lze s velkou pravděpodobností předpokládat, že věděla, že ji nemá chtít, ale především vojenská rozvědka musí vědět co může a co ne - kdokoli může chtít cokoli po komkoli - ten, kdo je žádán, musí vědět, zda je to v jeho pravomoci.

P. Vaňura 24.7.2013 20:11

Re: Nagyová byla přece vědomou součástí systému, který zneužíval funkce.

Vojáci ale také vědí, že zavedená pravidla se u rozvědky musí bekdy porušit, viz František Moravec, Špión jemuž nevěřili.