19.4.2024 | Svátek má Rostislav


Diskuse k článku

JUSTICE: Třídní spravedlnost 2015

V České republice funguje uvnitř orgánů činných v trestním řízení a v justici autonomní skupina, která je schopná za peníze a protislužby obcházet zákon a zaručovat beztrestnost “vlivným lidem”.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
B. Holubec 13.4.2015 1:20

Urbanův pokračující havloidní hnus

lživý manipulátor s parlamentní vyšetřovací komisí Opencard. Kdy tyto jeho lži a manipulace skončí, kdo ho konečně dostane před soud, kdy bude muset tyto své myšlenkové fekálie obhájit. ten člověk je havloidní zrůda - největší nebezpečí pro tento národ.

M. Pechr 10.4.2015 21:27

...

...a jé...

P. Přibyl 10.4.2015 15:19

souhlas

Plně s autorem souhlasím ale neni mi to nic platné.

P. Švejnoch 10.4.2015 13:50

Škoda, že se panu Urbanovi

vzhledem k jeho obecně známé tendenčnosti, nedá věřit.

K. Janyška 10.4.2015 10:03

Urban, mazejte ke Kompozitivní teorii pro radu..

A hned. To vaše moralizování bez fundamentu stojí za prd... Dzp.

J. Václavíková 10.4.2015 8:56

Je to hnus, velebnosti!

Co s tím dělat?!!!!

J. Rechnovský 10.4.2015 9:46

Re: Je to hnus, velebnosti!

Správná otázka! Autor na příkladech znovu potvrdil to, co zcela logicky vylývá z dlouhodbé reality. Totiž že existují sítě propojující některé politické strany, vlivnější státní úředníky, policisty, justici a spřátelené firmy za účelem vykrádání státních zakázek a udržování vlastní moci. Viz také případy jako Blanka, Opencard, Rath, Drobil, Palas...atp.

Takže co s tím? Problém je celospolečenský a hluboce zakořeněný. Neexistuje proto rychlé řešení. Jde o nastartování dlouhodobého procesu zmenšování objemu peněz a aktivit kontrolovaných státem (tedy korupční příležitosti) a nastavení osobní odpovědnosti zaměstnanců státu. Je třeba nejprve zakládat skupinky aktivních lidí, kteří budou vytvářet efektivní řešení lokálních i globálních problémů. Svou činnost by měli mezi se sebou sdílet a koordinovat. V podstatě půjde také o vytváření sítí. Zobecnění těchto aktivit může vést k vytváření politických programů a účasti ve volbách...

Někde už to začíná i fungovat. Dobrým příkladem může být město Říčany a jeho starosta Vladimír Kořen.

J. Václavíková 10.4.2015 10:23

Re: Je to hnus, velebnosti!

To mluvíte o samosprávě. Ale takhle prohnilá justice je obludný malér.

J. Rechnovský 10.4.2015 10:41

Re: Je to hnus, velebnosti!

Souhlasím. Nicméně řešit pouze justici je 25 let pozdě. Parazitní sítě je malér ještě mnohem větší. Je systémový. Proto je třeba přenastavit systém, a to především se zcela novými lidmi.

P. Přibyl 10.4.2015 15:16

Re: Je to hnus, velebnosti!

Zmenšení objemu peněz = zmenšení státu = méně úředníku.

Jak?? Většina voličů jsou nebo chtějí být ůředník. Tak jednoduché to nebude.

Tak tedy druhá možnost, zmenšení objemu peněz = bída = už neni úředníka z čeho platit.

To se ,bohužel, zdá pravděpodobnější.

P. Vaníček 10.4.2015 7:50

Perlící rozumbrada!

Autor, bývalý disident a novinář, učí na New York University v Praze - co to je za titul? Je to stejné jako různí gti "stínoví" ministři. On někde,čert ví od koho,získá důkazy............No co to je?

I. Mertl 10.4.2015 7:58

Re: Perlící rozumbrada!

Na vyšetřování, rozumbrado.

P. Maleček 10.4.2015 7:11

Dílo Klause se Zemanem

Autor nám věrně popsal hlavní produkt opoziční smlouvy pánů Klause a Zemana. Nadšeně poté praktikovaný prý demokratickým členstvem jejich i dalších parlamentních partají, komouše a i nově ani Babišovo ANO nevyjímaje.

Jen chybí to hlavní, že tenhle systém vznikl z důvodu krytí dnes v součtu bilionových rozkrádaček veřejných financí a majetku. A jak je popisováno likvidace těch, kteří tomu brání.

Jedinou cestou jak se toho zbavit je totální odstavení od veřejného vlivu všech, kteří se v tomto systému angažovali, byť jen jako mlčící členstvo uvedených partají. Výmluvy - nejde to, jsou to samé jako když se po 89 říkalo, že nejde zakázat KSČ a veřejnou angažovanost jejího členstva.

Když ne čeká nás jen hlubší a hlubší pád do reality rozvrácené společnosti následně znásilněné barbary - dnes nejspíš z území horkého písku volajících allah akbar.

P. Vaníček 10.4.2015 7:55

Re: Dílo Klause se Zemanem

Vy jste asi negramot,protože do omrzení papouškujete nesmysl o opoziční smlouvě,který vymyslel Vám podobný týpek! Je to běžná věc ve světě,jenže tu zahořklou partu to tlačí v žaludku,jelikož se tím pádem nedostali ke žlabům ONI!!! Lux,Ruml a další,jejichž jména jsem už zapomněl.

K. Frauknecht 10.4.2015 8:02

Re: Dílo Klause se Zemanem

:-))

J. Václavíková 10.4.2015 8:47

Re: Dílo Klause se Zemanem

Vy jste asi negramot, protože jste nepochopil, že v civilizovaných zemích se tyto koalice nevytvářejí za účelem dělby pašalíků.

I. Schlägel 10.4.2015 9:55

Re: Dílo Klause se Zemanem

Běžná věc ve světě? V které zemi, pane kolego? Pomozte nám, tápajícím.

K. Frauknecht 10.4.2015 12:50

Re: Dílo Klause se Zemanem

Dvojblok P&L? Nepomůže :-)).

I. Pujman 10.4.2015 6:56

je to jako mor

v tomto státě. Sleduji již 25 let (!!) kauzu na městě Berouně, kde město ukradlo soukromníkovi půlhektarový pozemek s ovocným sadem a pastvinami (ten soukromník na nich chová koně) a celý zavezlo odpadem. Když se ozval, nejdříve ho město poslalo k soudu, a tam ho napadlo zfalšovanou smlouvou a falešným výpisem z katastru, že předmětný pozemek není jeho. Místní okresní soud, kde byla soudkyně osobní rodinou přítelkyní pana starosty, jej odsoudil k vyklizení tohoto pozemku a potvrdil jeho "vlastnictví" městu. Přitom "důkazy" města byly tak diletantské, že po odvolání jim všechno spadlo jako domeček z karet. Pak se ovšem město začalo stavět, že se vlastně nic nestalo, a přes 40 tis. tun nebezpečného odpadu, který nelegálně navezlo na soukromý pozemek, že je problém majitele pozemku. Šest let majitel pozemku přesvědčoval radsní a zastupitele, že by se rád domluvil, jak to uklidit nebo co s tím, ale nikdo se s ním nebavil. Až dal město k soudu on o vyklizení svého pozemku. A začaly se dít věci, od nátlaku na majitele, shořelo mu auto na dvoře u domu, po nastrkávání ochotných právníků (co ale evidentně dělali pro druhou stranu), atd. Nakonec, po průtazích po 12ti letech musel okresní soud přiznat majiteli, že má pravdu, a odsoudit město k vyklizení pozemku. Ale jako pomstu na majiteli mu "nezávislá" okresní soudkyně určila tak malé odškodné, které je v rozporu i s posudkem, který si sám soud nechal vypracovat, že v konečném znění rozsudku je majitel pozemku odsouzen k tomu, že musí zaplatit protistraně milůion korun jako její náklady na soudní řízení!!!!! Takže - shrňme si to, žalobce - poškozený vyhrál, potvrdilo se proti vůli soudu, že město jednoznačně pochybilo, ale za to ten, kdo byl poškozen a domáhal se svého práva, dostal "flastr" v podobě povinnost zaplatit milion korun tomu, kdo ho poškodil jen za to, že ho žaloval u okresního soudu v Berouně? Páni, tohle je na střelbu pistolí mezi oči.....

P. Dvořák 10.4.2015 1:17

Vše je na dobré cestě.

Velvyslanec USA chodí radit nejvyššímu státnímu zástupci. Nebo si chodí pro rady? Jak se v tom vlastně má člověk vyznat, kdo je řídící orgán, že.

"Jednou z prvních schůzek, kterou v ČR vykonal nový americký velvyslanec Andrew Schapiro, bylo setkání s nejvyšším státním zástupcem Pavlem Zemanem."

http://www.czechfreepress.cz/politika/pavel-zeman-jednal-s-americkym-ambasadorem-schapirem-obsah-schuzky-taji.html

J. Kanioková 10.4.2015 17:57

Přesně !

F. Lesniak 10.4.2015 0:12

No jistě, bývalý disident.

To je asi nějaký nový titul. Ve věci Milady Horákové soudci konali pouze svoji práci. Horáková se ke všem činům proti republice veřejně přiznala. Otázkou je, za jakých okolností!!! A to není případ soudců, ale těch, kteří ji k přiznání donutili. Ale o těch Urban a ostatní mudrlanti nemluví. Proč? Když se někdo před soudem veřejně přizná ke svému činu, soudce je povinen podle platných zákonů soudit a odsoudit. Proč se nepátrá po estébácích, kteří paní Horákovou vyslýchali? To ale pitomci asi nejsou schopni pochopit a vstřebat. A takoví lidé učí mládež. No pěkně děkuji.

T. Vodvářka 10.4.2015 5:01

Re: No jistě, bývalý disident.

stejný názor na proces s JUDr. Miladou Horákovou sdílí i poslankyně parlamentu ČR Marta Semelová.

Pokud umíte aspoň trochu číst a aspoň trochu přemýšlet, přijdete velmi snadno k závěru, že i v dnešní době by vás kdokoli s výbavou sadismu tehdejší StB přiměl k přiznání, že jste vůdcem Islámského státu.

Pokud umíte trochu přemýšlet a analyzovat, tak zjistíte, že soudcové, vyšetřovatelé a mnohdy i obhájci byli ze stejné skupiny uvědomělých soudruhů, sledujících jeden cíl.

Je patognomotické pro dnešní dobu, že slovo disident používají někteří už jako nadávku.

M. Gavlák 10.4.2015 5:04

Re: No jistě, bývalý disident.

Na tom chlápkovi je vidět, kdo ho učil... ☺

A. Reček 10.4.2015 6:44

Re: No jistě, bývalý disident.

Ano, je na soudruhu Lesniakovi patrno třídní vidění, zocelené patřičnou stranickou výchovou.

M. Gavlák 10.4.2015 5:03

Re: No jistě, bývalý disident.

Vy jste chudák... Soudce nemá být stroj a v případu Horákové soudci věděli, o co jde, jen vy žvaníte o něčem, o čem evidentně nic nevíte. Soudci spáchali stejný zločin jako ti "vyšetřovatelé", tedy přispěli k vraždě.

T. Vodvářka 10.4.2015 5:19

Re: No jistě, bývalý disident.

Vzhledem k obsahu i formě příspěvku pana Lesniaka v diskusi pod článkem pana Stejskala je celkem zřejmé, jakou intelektuální i etickou výbavou je obdarován. Zdá se, že intelektuální rozvrstvení obyvatel dle Gaussovy křivky je patrné i na Neviditelném psu.

K. Frauknecht 10.4.2015 7:21

Re: No jistě, bývalý disident.

:-))

D. Nowodny 10.4.2015 8:20

Re: No jistě, bývalý disident.

LESNIAK alias SEMELOVÁ ! Nic  víc nic mín !

P. Vaňura 10.4.2015 11:18

Všichni soudci v procesu

s Miladou Horákovou věděli, že celá kauza je zmanipulovaná.