18.4.2024 | Svátek má Valérie


Diskuse k článku

JUSTICE: Státní zastupitelství - právo na lež?

Byl to epochální střet kultur – a napínavější, než česká fotbalová liga. Poprvé v historii vystupoval pro veřejnost doposud nedotknutelný státní zástupce jako svědek před vyšetřovací komisí Sněmovny.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
B. Holubec 17.6.2014 15:08

Neskutečná blamáž parlamentní vyšetřovací komise

Pan Chytil přednesl vyšetřovací komisi mj. svoji vyfabulovanou verzi jednak výše utracených finančních prostředků na Opencard - 1,25 miliardy Kč a jednak jejich struktury, se kterou se beze zbytku poslanci Gabal a Korte naprosto ztotožnili, aniž by se zeptali na zdroj a hodnověrnost těchto jeho informací.

Pro Ing. Chytila a samozřejmě i po něm papouškujících pánů poslanců Gabala a Korteho koučovaných novinářem Urbanem bylo „nepochopitelné“, že policie nic nezákonného nenašla v 800 mil. Kč nákladů na služby – páni poslanci se ani nenamáhali ověřit si pravdivost těchto údajů, vůbec jim nevadil a ani jistě nevadí fakt - skutečnost, že tato částka je naprostý výmysl. Naopak, ve světle závěrů z těchto vymyšlených čísel kritizovali státní zástupkyni za to, že si dovolila před soud poslat úředníky – nepochopitelné objektivita. A bylo toho daleko více.

V. Hajková 17.6.2014 13:48

to: p. VYHNALÍK

Ač - ne   o  open  kart-   doporučuji   si  poslechnout  opravdu  rozumná  slova                            http://prehravac.rozhlas.cz/audio/3062219

J. Vyhnalík 17.6.2014 1:07

Samosoudce Urban

Pan Urban má předem jasno, jak vše bylo, kdo je vinen a kdo nevinen a "arogantní" SZ mu to odmítá potvrdit. Jaká opovážlivost! Proto svolává veřejný lynč.

I. Schlägel 17.6.2014 7:40

Re: Samosoudce Urban

Což argumenty pane Urbana jeden po druhém vyvrátit, pane Vyhnalíku. Nebo je to pro Vás moc práce?

P. Lenc 17.6.2014 8:35

Re: Samosoudce Urban

Pane Vyhnalíku, ať hledám, jak hledám, tak v článku není ani náznak "veřejného lynče".Zato za přispění jiných st.zástupců jsou tiskem "lynčováni" lidé, kteří dodnes nejsou odsouzeni.A to se děje naprosto beztrestně.

M. Vondráček 17.6.2014 10:10

Re: Samosoudce Urban

Že Vy budete prokurátor. Jinak si Vaši pitomou připomínku neumím vysvětlit :-)

T. Pansky 17.6.2014 14:06

Re: Samosoudce Urban

Proc se rozcilujete?  Zatim byl tento clanek jeden z mala, ktery ma hlavu a patu a jde mimo ramec oficialnich bezzubych medii.  Copak nechceme, aby mase prokuratura fungovala lepe?  Copak nam neni divne, jak to, ze jsou nektere kauzy napadne postaveny mimo hru???

J. Gogo 17.6.2014 0:13

Bývalý disident.

To je nový titul nebo nějaká hodnost?