23.4.2024 | Svátek má Vojtěch


Diskuse k článku

JUSTICE: Pseudoproblémy se ženami

České soudnictví diskriminuje ženy, prohlásil před několika dny ministr spravedlnosti, když si přečetl Výroční statistickou zprávu české justice za rok 2016.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Lukavsky 27.7.2017 14:50

a co zrzaví?

"befely shora, nařizující soudům, že ke každému nejvyššímu soudci mužského pohlaví je třeba přijmout také jednu ženu" No aby byla splněna rovnost tak též nutno aby byl odpovídající podíl Romů, Vietnamců, homosexuálů, bisexuálů, tranvestitů, zrzavých, plešatých, dále pak beznohých, hluchých, slepých, a blbců - tam by to bylo snadné, těch je za 1 Kč pytel. Já být ženou tak všechny ty vnucovače povinných podílů žen nakopu do .... neb by mě to uráželo. Tím se dává najevo, že ženy jsou prostě hloupější a v rovné soutěži se nemohou prosadit a musí se tam dosadit - jako dříve byli dělničtí kádři. Což není pravda. Ale norální ženská má trochu jiné priority a necpe se do funkcí kde by práci musela podřídit všechno. Naštěstí pro nás.

M. Prokop 27.7.2017 21:54

Re: a co zrzaví?

"Já být ženou tak všechny ty vnucovače povinných podílů žen nakopu do .... neb by mě to uráželo" - ovšem, být normální ženou.

Být hloupou ošklivkou ....