28.3.2024 | Svátek má Soňa


Diskuse k článku

JUSTICE: Pavel Zeman jako šiřitel poplašných zpráv

Ve středu 6. července mě silně znepokojil nadpis článku Ireny Válové na lobbistickém serveru Česká justice, z něhož jsem se dověděl, že prorůstání zločinu do struktur policie znemožňuje boj s trestnou činností.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Maleček 9.7.2016 6:21

Jemelík coby zametač policejní mafie

Ano desetitisíce policistů dělají svou práci dobře, to má Jemelík pravdu. Jen zapomněl (zajisté nechtěně) dodat - těch řadových "šlapajících chodník". Podíváte-li se však nahoru, už do kanceláří vedoucích místních oddělení a odborů okresních ředitelství PČR, o hlavounech krajských ředitelství a policejního prezidia nemluvě - je to děs a hrůza, kterou trefně popsal nejvyšší státní zástupce.

Tou základní otázkou tam pokládanou, není zda a jak byl porušen zákon, ale jaké má prověřovaný či vyšetřovaný mocenské, finančně-politické krytí. A podle toho se dávají rozkazy dolů jak postupovat. A tomuhle se vzepřel jistý Šlachta. Proto musel být přes komedii o policejní reformě odstraněn (čímž nehájím lůzra Babiše).

O tom všem musí být Jemelík, při jeho kontaktech a informačních kanálech velmi dobře informován (i od těch tím frustrovaných "šlapačů chodníků"). A tak je otázkou proč to Jemelík kryje a dokonce útočí na ty co tu policejní chobotnici a chtějí s tím něco dělat.

Odpovědět se dá jeho plivancem o nejvyšším státním zástupci - Asi se nikdy nedovíme, kdo a proč ho (Jemelíka) za to platí, jen pochybuji, že to je levné.

F. Doušek 9.7.2016 9:44

Re: Jemelík coby zametač policejní mafie

I na mně tak působí, nejenom v tomto článku.

V. Pavelka 11.7.2016 16:22

Re: Jemelík coby zametač policejní mafie

A jeho pohled na sproštění žalob na Olomouckém a Pražském zastupitelství to je něco !

J. Forman 9.7.2016 12:54

Re: Jemelík coby zametač policejní mafie

Jemelíkovy články na mne tak to působí vždy.

J. Svoboda 9.7.2016 16:36

Re: Jemelík coby zametač policejní mafie

Tak to bývá s lidmi, kteří se chtějí zviditelňovat.

Prý většina policistů si dělá svou práci a o vtahy mezi politiky a lobbisty se nezajímají.

Ten zbytek mimo většinu ví své a bylo by nanejvýš podlé, kdyby si ta menšina chodila stěžovat k podřízeným. Jsem přesvědčen, že spěch na reformu policie rozhodně není bezdůvodný a pokud vím, zatím nikdo ten spěch nevysvětlil.

Zastupitel Mč 9.7.2016 17:20

Re: Jemelík coby zametač policejní mafie

Velmi se mýlíte pana Jemelíku. Vzpomeňte na pokus zabránit vývoji ke kriminálnímu státu, od bývalé NSZ M. Benešové. Odhalila justiční mafii a neohlížela se nat komu šlápne na nohu. Opravdu usilujete o to, aby stejně dostal zaplaceno každý, kdo se dnes staví proti policejním hrátkám a intrikám?

Zastupitel Mč 9.7.2016 17:09

Re: Jemelík coby zametač policejní mafie