19.4.2024 | Svátek má Rostislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Magor Milda, Mgr. etc. 21.5.2008 16:12

Asi opravdu nezbývá, než tu Urbanovou zavřít na pár let bez podmínky

a vyšetřit novináře, kteří neoprávněně vznášeli nedoložitelná obvinění. Nějaký ten měsíc, nejlépe v kamenolomu, by jim vytříbil mysl. Doufám, že Paroubek a spol. na tohle dojedou, přičemž Topolánek nebudí také žádné dobré prognózy do budoucna. Potřebujeme nutně novou, nezkompromitovanou generaci v politice.

Bártík 20.5.2008 17:34

Re: Dejte s Čunkem i Čunkovi už pokoj.

Ano už toho je dost stále Ćunek čožpak ja jedinej i mezi normálními lidmi se to děje. Uplně bych to přešel a navíc mu držím palce. Źe Benešová neudělala nic je pravda jen kosmetické úpravy. Reforma justice zbyla na nynějšího ministra Pospíšila je to jeden z mála pracovitých lidí v této vládě. Fandím mu všechny jeho kroky jsou správné

miki 20.5.2008 11:56

Re: Současná politická garnitura

každá politická garnitura na něco dojede

Sváťa 20.5.2008 10:53

Současná politická garnitura

na takovéto "maličkosti" jednou dojede. Až se najde ten pravý žalobce a soudce.

pop 20.5.2008 10:11

Re: Další manipulativní článek námezdného pisálka

Už jste někdy slyšel že by ředitel vyhodil strážného .Nebo to musel přikázat svým podřízeným.

Nalim 20.5.2008 10:06

Dejte s Čunkem i Čunkovi už pokoj.

Už se na to nemohu  dívat, ani to poslouchat. Přád Čunek v rozhlase, televizi , novinách . Dejte mu již pokoj!Nejdříve chtěli důkaz neviny, když ho podaly orgány, zase to nestačí a chtějí soud, Schwarcenberg si dokonce najímá detektivní kancelář a proč?  To jen proto, že říká co myslí a udělal to , co tisíce našich občanů by udělalo a mnohem drsnějším způsobem, kdyby se nebáli  si pokazit reputaci. A co se týče, nějakého úplatku?  Bylo jasně prokázáno, že si to ta  neukojená ženská vymyslela. A KONEČNĚ, CO JE TO PŮL MILIONU   proti těm stamilionům, které odnesl  právoplatně odsouzený  majitel setuzi, kterého  po rozsudku pustili bez dozoru, aby mohl včas zmizet? A co Standa Gross   , milion nedovedl vysvětlit a najednou má těch milionů sto a nikdo se na to již neohlíží a nepátrá, jak je to možné. !!! Proč pan Paroubek nepostaví komisi, mohla by být i třebaze spolustraníků. ?! Tak prosím Vás  dejte Čunka už  do archvu, jsou důležitější věci  , které by měly tisk i televizi zajímat.

pop 20.5.2008 10:00

když je někdo blbec tak mu není pomoci.

Ten článek světčí o tom , že to máte v hlavě trochu pomotané .Zkuste se otáčet do prtisměru a možná procitnete.

jirka.s. 20.5.2008 9:19

Re: Re: Další manipulativní článek námezdného pisálka

Samozřejmě, rudých zhovadilců typu "frank" je přece spousta! ;-D

PROKOP BUBEN 20.5.2008 9:15

NO ANO

Paroubek - neparoubek, mělo by se opravdu konečně v zavedených poměrech v Absurdistánu, něco podstatného dít.....Jinak to vypadá, že se čeká na komouše, nebo na jiné extrémisty.,....

Jan Daniel 20.5.2008 9:10

komise

Parlamentní komise není orgán, který má něco vyšetřit a kromě pár naivních prosťáčků to od ní nikdo neočekává. Parlamentní komise je nástroj k medializaci a politizaci vybraných událostí, které má "vyšetřit". Tyto komise nikdy nic nevyšetřily, zato její členové obden tlachali kraviny do novin a poskakovali před TV kamerami. Na závěr obvykle komise přijme usnesení, o kterém se vždy hlasuje přísně podle politického klíče, nikoliv podle podstaty věci. Jistého mistrovství v těchto šaškárnách dosáhli v Polsku se svými komisemi k privatizaci PKN Orlen a PZU. Dokonce tam dovedli koncept  parlamentních vyšetřovacích komisí na vyšší úroveň: levice a pravice se tak navzájem vláčeli bahnem svých korupčních afér, že se nakonec smál ten třetí vzadu - PiS, LiPR a Sebeobrana vyhráli volby. Naši hoši jsou zdá se chytřejší: špinavé prádlo toho druhého ano, ale ne tak aby to rozvrátilo systém střídání ODS a ČSSD u korupčního lizu. Proto musejí neovladatelné a nebezpečné prvky systému jako je Kubice jít.

ja 20.5.2008 8:59

Astone, to je na tom čokl tak bledě?

Jaká to nespravedlnost! On si někdo v justici dovolil udělat něco jiného, než by chtěl soudruh agent Jemelík! A tak je zde série srdceryvných článků o bezpráví. Astone, kolik dílů ještě bude? Trumfnete Dallas nebo aspoň Rodinná pouta?

Frank 20.5.2008 7:56

Re: Další manipulativní článek námezdného pisálka

Pane Jemelíku, už vám někdo řekl, že jste blb?

Rudolf 20.5.2008 7:45

Další manipulativní článek námezdného pisálka

Takže Veseká hrubě porušila zákon, když odebrala věc místně nepříslušnému státnímu zastupitelství v Přerově (vůči jehož postupu byly  obhajobou vzneseny námitky) a přikázala jí jinému místně nepříslunému státnímu zastupitelství (Jihlava)? Mimochodem k dozoru nad vyšetřováním bylo místně a věcně příslušné státní zastupitelství ve Vsetíně.

Než něco napíšete, pane Jemelíku, chtělo by to alespoň seznámit se s podstatou věci. Druhou možností je, že překrucujete zákon úmyslně a pak bych se zeptal - proč?

To není obhajoba Vesecké, to je proti Vám, Jemelíku.

Petr Kohout 20.5.2008 7:32

Druhou možností ukončení debat o případu "Čunek" je konečně usvědčit a pozavírat tu bandu,

která ve snaze změnit volební poměry ve státě (= velezrada) zkonstruovala celou aféru "Čunek". Zahrnuje policisty, státní zástupce, lobisty, politiky. A abych nezapomenul, také novináře. Možná i ochránce lidských práv (zlodějů, neplatičů nájemného a vybydlovačů bytů)