29.3.2024 | Svátek má Taťána


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
,ůjhiúpz 24.1.2007 12:08

¨ů¨)ů§

;-€ljouoiihknikm

,ůjhiúpz 24.1.2007 12:08

po§ououou

8-o;-O;-O;-€;-€;-O;-O(Y)>-!;-P;-D;-P?!:-)ůuoůuouzrzfz:-)

Malý Aston 22.8.2006 9:58

Jednání,nejednání nechci vládu bolševiků!

A´t se domluví jak se domluví,nechci vládu bolševiků. Vládli tady 41 let a nic moc.Jinde,kde nevládli se mají lépe. ČSSD se veřejně a věcně opírá o KSČM. Bez Filipa a jeho podpory,může pan Paroubek a všichni jeho socani,maximálně hrát kuličky. Když se s nim spojil,tak je to jeho rozhodnutí a všech v jeho Ústředním výboru ČSSD ale ne nás občanů. Pokud by dostal více hlasů,mohl klidně vládnout a bylo by to v pořádku. Ale nedostal,to vládnutí ČSSD,které pořád bojovalo mezi sebou zda Špidla,Gross,nebo Paroubek a koho podpoří Zeman,nebylo vládnutí pro všechny občany ale jen pro jejich vyvolené.Nepracují soudy,policie bojuje proti policii,NBU a BIS je zapletena do korupčních skandálů a Standa se usmívá a vzkazuje po Barkové,nechte nás v klidu,máme na Vás dostatek materiálů. Jistě,každý bolševik se raduje,konečně nás někdo pustí ke korytům,socani,ti mlčí a bojí se cokoliv říci,jinak vyhazov.Takže pan Paroubek=diktatura lůzy,podplacené žebračenkami od Škromacha.Takže jakákoliv vláda ale bez bolševiků a spojené dvoukoalice ČSSD+KSČM.

jogín 22.8.2006 12:43

Re: Jednání,nejednání nechci vládu bolševiků!

Té se nevyhnete, pan Tlustý má fungovat coby ministr financí,

Kantor 22.8.2006 15:36

Re: Jednání,nejednání nechci vládu bolševiků!

Ale nepřehánějte, za bolševiků jste se měl moc dobře.:-(

Novák 22.8.2006 9:13

Až nebude Tupohlávek

prosazovat do ministerkých křesel absolutně nedůvěryhodné a nestravitelné Tlusté, Nečase, Langry, Vondry... a přijde s rozmumným návrhem, potom může tu důvěru ve sněmovně dostat. Ale holt bude muset ty nestravitelné fosilie nahradit někým rozumnějším. ;-)

nosál 22.8.2006 9:24

Re: Až nebude Tupohlávek

Vyřiď soudruhovi Paroublbkovi,ať jde s podobnýma nápadam,a do prde-le.Vy jste hoši skutečně nepředstavitelná parta grázlů. A jak se zdá, bojíte se, moc se bojíte, co by na vás mohlo prasknout, že ?!

vlasta232I 22.8.2006 9:43

Re: Re: Až nebude Tupohlávek

Souhlasím s Vámi. A soudruhu Novákovi doporučuji, aby si přečetl stránky :cssd.unas.cz- nejde o nic jiného než o souhrn faktu o tom jak se nám soudruh Paroubek lety strávenými jako funkcionář národní fronty  za CSS vyvíjel v dnešního diktátora. Jsou to jen předložená fakta-právě tak jako souhrn posledních zločinu CSSD v ekonomice, zase jen fakta.

Mirek Šejna 22.8.2006 9:56

Nosále,

to jsem netušil, že údajné zločiny socanů dokáže vyšetřit pouze JudrMudr. Langer, proslulý svým slabším močovým měchýřem a cestováním na Kilimanžaro s přítelem od mafie. To tam v tý modrý partaji nemáte někoho jiného?

Mard 22.8.2006 10:14

Re: Nosále,

Pokud je Langer tak neschopný, tak nevím proč je Paroubek proti němu. To by přeci ČSSD hrálo do karet, kdyby se vláda ODS znemožnila neschopnými ministry sama. Takže jediný důvod, který mne napadá je to, že se Langera ČSSD jednoduše bojí, že je natolik zaslepený, že bez ohledu na úplatky nebo protislužby, bude naléhat na vyšetření možné trestné činnosti lidí spojených s ČSSD. Proč tam dávat někoho lepšího, vždyť je to v zájmu ČSSD aby tam byli, dle jejich mínění, blbci, ne?!?

Mirek Šejna 22.8.2006 10:19

Marde,

výhrada socanů vůči Langerovi je ta, že zneužil svou imunitu k porušení zákona těsně před volbami.

Agent 22.8.2006 12:17

Re: Marde,

Šejno, arcilháři, uvědomuješ si, že policie potvrdila (a dokonce sám Bublan), že kopie kubiceho zprávy nebyly od Langera ... ten novinář si stačil ofotit jen jednu dvojstranu - na věřejnosti v ČRo se objevila komplet zpráva ... ale ne od Langera ... totiž všechny důvěrné dokumenty se jedinečně číslují, i kopie (jsou tam i razítka) tzn. že to pustil do světa ... možná samotný Bublan nebo někdo z toho baráku! ;-€

Mirek Šejna 22.8.2006 9:02

Už i Gentleman blbne,

nejen, že radí Topolánkovi, aby nectil ústavu, ale navíc mu radí blbě. Topolánek musí s každým zákonem jít do sněmovny. Tam ho v pohodě se 100 hlasy převálcuje růžovo-rudá levice. Topolánek může klidně vládnout bez mandátu sněmovny. Jenže neprosadí jediný zákon bez dohody se socany.

Taraszátaras 22.8.2006 9:23

Re: Už i Gentleman blbne,

On ale nechce prosazovat zákony, on chce být premiér.

Mard 22.8.2006 10:15

Re: Už i Gentleman blbne,

Jo, ale senát k zákonu přilepí cokoliv a rudo-oranžová polovina sněmovny tomu nemůže zabránit ani kdyby Paroubek tleskal ušima.

Wamp 22.8.2006 10:52

Re: Re: Už i Gentleman blbne,

To je nesmysl. Sněmovna by to pak musela znovu prostou většinou schválit.

BORG 22.8.2006 17:06

Re: Už i Gentleman blbne,

Proč chceš další zákony ? Ono podle současných nelze vládnout ? A co nařízení vlády a jiné podzákonné normy ?

Vocílka 22.8.2006 8:24

Je to zajímavý názor, vládnout až do příštích voleb(řádných) be důvěry poslanecké sněmovny

Ale silně pochybuji,že je to po čem ODS touží. A to i v případě,že by to ústava umožnovala.

loula 22.8.2006 6:13

Já měl pořád dojem,

že se tady jedná o něco úplně jiného. Že se jedná o to, že ČSSD umožní vznik Topolánkovy vlády za určité kompromisy ve vládním programu a osazení vládních a parlamentních křesel. A po tomto aktu, totiž vyslovení důvěry nebo umožnění vyslovení důvěry, Topolánkovi, že probíhá regulerní funkce vládní a oposiční strany, to je vláda vládne a oposice ji kontroluje včetně možnosti kdykoliv vyslovit nebo se snažit vyslovit nedůvěru vládě.  

Taraszátaras 22.8.2006 0:45

Bezcharakternost české fašizující pravice

je doprovázena neznalostí zákonů, hloupou drzostí a přesvědčením, že může všechno. A svou nehoráznou sprostotou už pomalu rehabilitovala únorový puč, přesvědčila i váhající, že jinak než s potěhem v ruce se s ní jednat nedá. A Gentleman by si mohl přečíst Ústavu, než zveřejní své poluce.

Mišák 22.8.2006 1:52

Re: Bezcharakternost fašizujícího Taraszátarase

To všechno jste určitě nesplácal sám, a zdá se, že jste i pilně opisoval (i od Paroubka). Je to zvláštní, jak různí leváci nejsou schopni napsat věcný příspěvek, ale musí se veřejně odkopávat hospodskými bláboly. Pane, nadávka není názor, to je projev prázdnoty makovice. A to, že jste autora nepochopil není jeho chyba. Střelte PC a vraťte se kam patříte, k poplivanému ubrusu ve čtvrté cenové.

SLAVA 22.8.2006 2:17

Re: Re: Bezcharakternost fašizujícího Taraszátarase

Ani vy, Mišáku, nejste schopen napsat věcný příspěvěk. VY se odkopáváte hospodskými bláboly. A pokud myslíte vážně to, co jste napsal - "nadávka není názor, to je projev prázdnoty makovice" - tak se tím řiďte. Váš příspěvek není ničím jiným než nadávkou rozvedenou do rozměru odstavce. Čeho je to asi projevem?

Karel 22.8.2006 7:16

Re: Re: Re: Bezcharakternost fašizujícího Taraszátarase

Tarasi, tarasi, vy ztrácíte glanc. Copak copak, nedaří se? Cítíte, že to není tak jak se Vám snaží namluvit  pan Paroubek? Tušíte, že by to mohlo vyjít i jinak? Pak Vás chápu. Je to typicky lidská ale spíše dětská reakce. Vztek, který neovládnu, když není po mém. Ale já jsem Vaší reakcí spokojen. Těší mně. Adrenalin vylitý do vašeho těla a přispívající k jeho zhuntování to je přesně to co chci . A vím, že se to daří. Zdravím. 

František 22.8.2006 8:59

Re: Re: Re: Re: Bezcharakternost fašizujícího Taraszátarase

Před léty koloval vtip: Víte jak se množí volové? Volením! Má to nadčasovou platnost.

WWW 23.8.2006 15:20

Re: Re: Re: Re: Re: Bezcharakternost fašizujícího Taraszátarase

Konečně jste mi osvětlil, proč ODS vyhrála volby !

Taraszátaras 22.8.2006 9:29

Re: Re: Re: Re: Bezcharakternost fašizujícího Taraszátarase

Já jsem, milý Karle, už nemluvil s Paroubkem, ani nepamatuju. Zkuste se ale vyjádřit třeba k fašizující pravici nebo k ústavnosti návrhu hloupého Gentlemana. Vy se ale, jako správný fašista, snažíte protivníka zničit fyzicky (nebo se z toho alespoň radujete).

Mard 22.8.2006 10:19

Re: Re: Re: Re: Re: Bezcharakternost fašizujícího Taraszátarase

Milý Tarasátarasom, ty jsi pěkný szamár! To že Paroubek nedopustí aby poslanci za ČSSD vhodili lístek při tajném hlasování do urny ti přijde jako v souladu s ústavou?!? Pokud ano, tak máš opravdu jednostranné levovidění a lituji tě. Domníváš se, že blokování chodu sněmovny ze strany Paroubka je též v souladu s ústavou?!? Možná by ses měl příteli zamyslet nad sebou.

Taraszátaras 22.8.2006 11:11

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bezcharakternost fašizujícího Taraszátarase

A je to v rozporu s ústavou? Slyšel jsi někdy o tom, jak senátoři v USA čtou telefonní seznam? Jak může ta strana, která prohrála volby,  blokovat Sněmovnu? Vítěz voleb přece má většinu, jinak by to nebyl vítěz, a může si dělat co chce! Tobě by asi zamyšlení nad sebou nepomohlo.

KR53 22.8.2006 10:22

Re: Re: Re: Re: Re: Bezcharakternost fašizujícího Taraszátarase

Taraszátarasi, Vysvětlete prosím, co je na pravici fašistického. Děkuji. Co jsem si totiž všiml, pak s nacionalisty se paktuje Slovenský Fico a Paroubek mu to velmi chválí. Víte z pohledu obyčejného dělníka, kterými se vy socialisté tak rádi oháníte není mezi komunistou a fašistou příliš rozdíl. Obojí pro něj chtějí to nejhorší. Všechno mu sebrat a nejlíp šup s ním někam do lágru, jedno jestli gulag či koncentrák... Pro komunisty je ale pravice VŽDY fašistická. Je to tak že?

Taraszátaras 22.8.2006 11:20

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bezcharakternost fašizujícího Taraszátarase

Totalitní, fašistický charakter krajní pravice snad nemusím dokazovat, tak nevzdělaný snad nebudete. Já mluvím o fašizujících tendencích v ODS, zejména pak jejích příznivců, od kterých se partaj nedistancuje. Mohu vám dodat celou paletu vysloveně fašistických výroků skalních fandů ODS zde na Psu. Zřejmě se hodně mýlíte v názoru, že fašisté i komunisté chtějí pro dělníky to nejhorší. Obě strany si zakládaly na tom, že jsou to dělnické strany, a myslím, že i v praktické politice byl dělník stavěn za vzor, u komunistů dokonce protěžován nesnesitelným způsobem. Jak se komunistům jeví pravice, to nevím, mě je pravice západoevropského střihu sympatická a měl bych velké potíže s tím, jestli volit socialisty nebo pravici (včetně té konzervativní).