23.4.2024 | Svátek má Vojtěch


Diskuse k článku

GLOSA: Zdá se, že Andrej Babiš je...

Zdá se, že Andrej Babiš je ještě ubožejší, než jsem tušil. Kdosi mu dal přečíst můj dost výsměšný blog zde či na Neviditelném psu (Kdyby byl Andrej Babiš...) a on dospěl k tomu, že by se měl pochlapit.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
B. Hančl 7.9.2017 19:58

Payne

zato Vy jste hrdina. Mistr blábol.

J. Štrobl 7.9.2017 19:41

Autor má v podstatě pravdu.

Není ovšem bez zajímavosti, jak je Babiš, když za ním nestojí jeho PR majstr, podobný dalšímu kdysi hrdinovi, Rathovi. Když jsou zahnaní do kouta, oba mají stejný projev zbabělců. Já nic a kdyby, ostatní jsou ještě horší. Jako malí kluci ze třetí třídy, nachytaní na švestkách. Tak se chlap nechová. Neřekl bych, že je Babiš přímo loser, nicméně je to člověk s kterým bych se štítil sedět u jednoho stolu. Už kvůli jeho obětem, třeba Radovi, Bočkovi a zemřelému Sládečkovi. A voliči? S těmi, kteří mají žaludek volit estébáckého podržtašku, opravdu nebude něco v pořádku. Možná bude vysvětlením staré české přísloví, že vrána k vráně sedá? Nevím, tito lidé k mým přátelům nepatří.

D. Novak 7.9.2017 18:08

Nicka

Směšnej vztekloun. Závist mu zcela zatemnila mozek. Chudinka, která to nikam nedotáhla (takových je nás mnoho), ale která hledá viníka někde u sousedů.

J. Fridrich 7.9.2017 17:09

A ví o vás docent Chocholoušek, autore tohoto

A ví o vás docent Chocholoušek, autore tohoto článku ? Házet vám perly je zbytečné...

L. Kubeš 7.9.2017 16:26

Autor článku si nepřiměřeně fandí

s tím, že by se někdo obtěžovat číst jeho blog =)).

P. Khail 7.9.2017 18:55

Re: Autor článku si nepřiměřeně fandí

Jak můžete kritizovat něco co jste nečetl? :-)))

M. Valenta 7.9.2017 14:11

Neviděl bych to tak optimisticky

"Looser" s majetkem desítek miliard a s ca 25% podporou jen tak neskončí. Bohužel.

V. Klepetko 7.9.2017 15:09

Vidím to ještě více pesimisticky...

Kdyby skončil, tak získáte jako jackpot Okamuru. Nebo třeba toho Payneho. Čert ví, co by bylo vlastně horší:-))))))))

D. Polanský 7.9.2017 13:36

U autora účel světí prostředky,

chce být dobře živen státem. A má pocit, že ten jeho sen mu může ANO zkomplikovat, což je nakonec pravda.

I. Mertl 7.9.2017 13:33

Zajímavé, že?

Jak místní příznivci i údajní nepříznivci Andreje Babiše halasně kritizují autora příspěvku za to, že onoho Mesiáše znevažuje. Ne, že by Payneho sloupek s anglickou chybou byl něco naprosto prvotřídního, ale přesto - je pravdivý. A označovat autora, který je jinak profesně uznávaný lékař akademik, za blba jen proto, že vyslovuje jiné názory než jsou ty moje, je, s prominutím, zaručeně blbé.

V. Klepetko 7.9.2017 15:41

Vůl zůstane volem, i kdyby uměl latinsky.

Pane Mertle, v danou chvíli hájíte něco naprosto neudržitelného , co je ve slušné společnosti hájit prostě nedá, a dobře to víte.

Autor je politik, který se uchází pro svou stranu o hlasy voličů. Za těchto okolností označovat čtvrtinu až třetinu všech voličů za samé "zoufalce s pokřivenou páteří" nijak nesvědčí o jeho sociální inteligenci.

Opravdu si myslíte, že si je takto získá na svou stranu? Může to být profesně uznávaný lékař a třeba trojnásobný akademik, ale jako politik je to exemplární blb se sociálním IQ tykve, což není urážka, ale konstatace pravdy. Ve schopnosti odvrátit voliče od ODS s ním může soupeřit snad možná jen zdejší paní Hajková, ta ale nemá tak destruktivní rozsah a dosah svého bezmocného, ale obtěžujícího občany chroptění...

Payne je prostě politický idiot, to nezamluvíte :-))). Tedy, pokud považujete tu svou “pravdu“ v postmoderním duchu jen za jeden alternativně možných příběhů, a nikoliv za zjevené Slovo Mertlovo...

I. Mertl 7.9.2017 19:06

Re: Vůl zůstane volem, i kdyby uměl latinsky.

Payne Jan je již dlouhá léta mimo politiku, pletete si ho s jeho bratrem Jiřím. Trvám na svém a nemám zájem o další diskuzi.

V. Čermák 7.9.2017 19:15

Re: Vůl zůstane volem, i kdyby uměl latinsky.

Pan Klepetko si spletl politika s elitářem, ale v ostatním se nespletl ani náhodou. Zejména s tím vzdělaným volem to trefil. Já bych ještě dodal : snaživě angažovaným....

V. Klepetko 7.9.2017 22:15

Re: Vůl zůstane volem, i kdyby uměl latinsky.

Podíval jsem se na blog autora a píše neustále o politice, je to aktivně angažovaný politický publicista.

A v této roli se chová jako sociopat - to není polemika s Vámi, ale konstatace pravdy, řečeno Vašimi slovy...

Paušální urážky, adresované statisícům lidí, může publikovat jen naprostý blb, a ani se Vám nedivím, že nemáte zájem o tom diskutovat. Dobrou noc...

F. Navrátil 7.9.2017 12:27

Prašť jako uhoď!

Už tomu rozumím. Kdyby se Babiš nechtěl vydal, bude lump a zbabělec. Protože ale řekl, že bude hlasovat pro své vydání, je lump a zbabělec. To není logika, to je víra nebo fixní idea.

Š. Hašek 7.9.2017 13:18

Re: Prašť jako uhoď!

Asi tak.

Logiku dnes určuje Moravec, političtí zoufalci, co o půlnoci sledují svoje preference (dané Moravcem), leádři polit seskupení (brusel moderní), co se bojí, že Babiš bude mít 48. Jako procent. Co jsou celkem neschopní samostatné myšlenky, krom upálení toho prvního na špici. Vítěz se tady (u nepolitiků pravdoláskových) nenosí.

Zkráceno. NVB. Netroufám si někomu radi, radí Halík/Horáček/Drahoš.

Smutné.

A. Alda 7.9.2017 12:11

Taky bych chtěl být looser

s takovými miliardami...

Kdo je větší looser? Ten, kdo s majetkem zaj획ujícím klidný život jemu, jeho dětem, jeho vnoučatům, jeho pravnoučatům a možná i prapravnoučatům nezvládně nějaké politické soupeření a vypadně z politického klání, nebo politický matador, který před každými volbami zoufale hledá politické uskupení, ke kterému se může přidat s nadějí na získání politického korýtka?

L. Křivan 7.9.2017 11:34

Payne si fandí :-))))

On si snad myslí, že ho někdo opravdu čte ?

Š. Hašek 7.9.2017 13:27

Re: Payne si fandí :-))))

Pane Křivane,

čtěme! I Heydrich četl Švejka. Číst znamená vědět, nečíst znamená nechtít vědět. Z.

Na Šabatovce/............../Paynem/ jest vidět, že nečetli nic! Payne jest zoufalec.

J. Hejna 7.9.2017 10:57

Ano

"Zdá se, že Andrej Babiš je ještě ubožejší",

ale k vám, pane Payne, má ještě hodně hluboko.

J. Lepka 7.9.2017 11:33

Re: Ano

On pan Payne kandiduje do parlamentu s programem, který sám porušuje?

P. Lenc 7.9.2017 10:24

Je to ten

nejufňukanější fízl v dějinách naší země. A že jsme jich měli dost.

A. Hrbek 7.9.2017 9:33

Nezadržitelný vzestup AH a AB

AH odešel z rodné země do země příbuzné, stal se jako demilitarizovaný voják spolupracovníkem rozvědky, spolu založil hnutí, které přeměnil ve stranu a stal se jejím vůdcem, prohlásil, že chce zničit prohnilou parlamentní demokracii, zkorumpoval a zblbnul masy, využil všechny prostředky k získání majetku a moci, napsal Můj boj, stal se neomezeným vůdcem země, obsadil svou rodnou zem, po dlouholeté známosti se oženil se svou milenkou,

skončil.

AB odešel z rodné země do země příbuzné,vyhnul se základní vojenské službě a jako vedoucí pracovník exportní společnosti se stal spolupracovník rozvědky, založil hnutí a stal se jeho vůdcem,

prohlásil, že chce zničit prohnilý parlamentární demokracii, zkorumpoval a zblbnul masy, využil všechny prostředky k získání majetku a moci, napsal Můj sen, oženil se se svou dlouhodobou milenkou.

Co ještě chybí?? Stát se neomezeným vládcem země (premiérem s parlamentní většinou), obsadit svou rodnou zem, skončit

L. Motl 7.9.2017 9:42

Re: Nezadržitelný vzestup AH a AB

Jestli je to všechno jen posunuté o celý počet desetiletí, tak Babiš anektuje Slovensko v březnu 2018. Davy vítají vůdce. Mnichovská dohoda na podzim 2018 přisoudí NDR k Československu, protože pracovníci Stasi budou křičet, že chtějí domů ke svému soudruhu Babišovi.

V březnu 2019 ovládne Babiš zbytek Německa a udělá z nich Protektorát Porýní-Sasko. V září 2019 vtrhne do Polska, předstíraje, že na něho střílel Kaczynski z věže. Další rok ovládne Francii apod., pak půjde do Ruska. V roce 2022 utrpí porážku u Putingradu a v 2023 prohraje tankovou bitvu u Kurska. Končící prezident Trump se roku 2024 na to nemůže dívat a vpluje do Normandie na Den D v roce 2024.

Pak to půjde po másle. V lednu Trump, který dostal 3. období kvůli válce s Babišovi, vybombarduje Drážďany a Bratislavu. V dubnu se budou ruská vojska blížit k Olbramovicím a 30. dubna sežere v bunkru na Čapím hnízdě Babiš i jeho manželka Monika, kterou si právě podruhé vzal, pilulky. Tytéž dají dětem a jednu pošlou dceři Adrianě v Bratislavě.

5. května vyjde Pražská kavárna hrdinně do ulic, aby si to s mrtvým Babišem vyřídila konečně fyzicky a pověsí pár lidí, co byli za ANO. 6. května 2025 osvobodí Trump Plzeň a 9. května 2025 vjede Putin do Prahy. Pak už jen v létě svrhne Trump atomovku na Japonsko, které mezitím ovládl Faltýnek.

A. Alda 7.9.2017 12:15

Uááá, uááá, uáááááááááááááááááááááááá

Vy jste furt ženius, nejen v matice a fysice. Proč Vy nekandidujete?

J. Hanzal 7.9.2017 9:44

Re: Nezadržitelný vzestup AH a AB

Hezky napsáno. Jen bych si dovolil, že ten AH obsadil a porobil posléze i téměř celou Evropu. Tak jen doufejme, že toho ten AB nikdy nedosáhne.

V. Klepetko 7.9.2017 9:13

Až jednou Chovancovo gestapo

nad ránem zatkne bezdůvodně pana Payneho a odvleče ho do nějakého bruselského Guantánama, já se ho nezastanu.

Ne že bych s tím souhlasil - jenže na Psu už v té době pod články žádná diskuse možná nebude! :-)

Š. Hašek 7.9.2017 13:22

Re: Až jednou Chovancovo gestapo

Asi tak.

"Doufám", že s ním tam bude i Halík/Pánek/Marvanová. Ryzí demograti!! Z.

M. Valenta 7.9.2017 14:15

Re: Až jednou Chovancovo gestapo

A čo Vy si Hašek predstavujeťe pod slovom "demokrat"?

V. Klepetko 7.9.2017 14:59

Re: Až jednou Chovancovo gestapo

A Vy? :-) V kontextu řádění všech těch plukovníku bych odhadoval, že nikoliv teď, ale v dalším cyklu prezidentské volby by mohl zvítězit nějaký generál. Petr Pavel, například.

No a ten jediný by dokázal zahnat ty kreativní plukovniky, co se nyní derou k moci pod záminkou "obrany parlamentní demokracie", zpět do kasáren.