29.3.2024 | Svátek má Taťána


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Ludva 24.6.2009 17:11

Přizdisráči

Když dokázali uspořádat olympiádu Řekové se srovnatelnou ekonomikou, tak my ne ? Pavel Bém měl aspoň vizi, šetřiví přizdisráči nedokážou nikdy nic. A Kateřina Neumannová se nejspíše dostala mezi kola těch, kdo kradou v každé situaci.

Honza 24.6.2009 20:34

Re: Přizdisráči

Jo, jasně, za peníze ze státní kasy je podnikatelem hrdinou a má vize kde kdo, takových vizionářů nakadím za hodinu kopec a nemusí přijet až z Prahy jeho veličenstvo Pavel Bém. Ale pak se dotyčný probudí, má levou ruku v nočníku, prachy jsou v hajzlu a za všechno pak určitě může Topolánek. Potíž by asi sakra nastala, kdyby měl nést vlastní kůži na trh a vlastní prachy. Co se týká správců státní kasy, na tomhle místě naopak šetřivého přizdisráče, jak píšete, velice vítám. Rozhazování našich daní už bylo dost. A jestli na něco opravdu nejsem zvědavý, tak na ten cirkus okolo rádoby olympijských her, kde olympijský duch v plastových přenosných Toi Toi záchodcích zvrací nad tou hrůzou, co se z OH stalo. Je to snad ještě horší než Santa Claus propagující přicházející vánoce na konci srpna. Fujtajbl.

A co se týká Neumanové, říká se drž se ševče svého kopyta a nechoď Vašku s pány na led. Její volba, běhání na lyžích jí šlo určitě lépe, ale k řízení podobného mistrovství to evidentně nemůže stačit. Nemá se drát někam na co nemá, kór když je ještě ke všemu blondýna.

chouan 25.6.2009 0:02

Re: Přizdisráči

100% souhlas s Honzou. R^