20.4.2024 | Svátek má Marcela


Diskuse k článku

GLOSA: Trenky nad Prahou

Recesisté aktivisté ze skupiny s dvojsmyslným názvem Ztohoven v sobotu za bílého dne v přestrojení za kominíky vyšplhali na střechu sídla prezidenta České republiky, ze žerdi stáhli prezidentskou standartu a místo ní vyvěsili obrovité rudé trenky.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
K. Oldřich 21.9.2015 23:18

No jo,

Ale vzpomeňte na pusy sem, vulva tam. Těm fandil "každý, kdo něco znamená".:)

Š. Hašek 21.9.2015 21:27

Re: Jo abych nezapomně !

Pane Dvořáku, též mě napadlo, že by chlapci krasohledinovoobčané mohli projevit svoji statečnost jinde ......

Ale na to jsou ho-naři příliš po-raní!!!!!!!!!!! A teskonovalid tleská.

Udělal bych vítr v ochrance atd., znám ještě normální občany v normálních zemích, kteří psa, který neuhlídá ovce před nebezpečím (tedy jako před vlky) před ostatními kolegy z hlídací smečky utratí. Aby bylo jasno, že nejsou pro srandu. Ale pro službu.

Nebrat doslova, zjednodušeno, ale já si platím hradní stráž, aby nebyl hozen ani kaméneček na okna presidentské kanceláře. Též zjednodušeno. Ale dnes jest zřejmě "in" mít ze všeho prču, samozřejmě ze škod jinému, nejlépe sousedovi, který má lepší auto než já. Též zjednodušeno. Většina lidu není schopna měřit stejným metrem.

I. Procházková 21.9.2015 15:53

Re: Na individua, která lezou na komíny

Jo, to je fakt, to se hodně využívalo za socíku k rozkrádání, např. materiálu na stavbách apod. Člověk se převlékl do pracovního (nejlíp do montérek), nějakou tu brašnu přes rameno a dostal se všude. Kdysi v médiích proběhla zpráva, že takhle ukradli tři chlapi v nějakém městě obří keramické květináče, sloužící jako okrasa na náměstí (už nevím přesně, ve kterém městě to bylo, snad Cheb nebo Chomutov?).

Teď v TV proběhla zpráva, že členové Ztohoven se opět pokusili vyšplhat na Hrad.:-) Policie prý je ale zatkla...

R. Langer 21.9.2015 15:26

Re: Již jsem psal

Tak u auta to má trochu jiný význam než u trenek, že? :-D

R. Langer 21.9.2015 15:25

Re: Jo abych nezapomně !

To snad ani není třeba, stačí jenom upozornit na nerovnoprávné postavení žen ve společnosti ovládané islámem. Dokonce je to podle zákona. Máte na to koule?

P. Kmoníček 21.9.2015 15:25

Re: Již jsem psal

Promiňte,filozofe.

Z. Bureš 21.9.2015 14:51

Pane Šafránku.......

.....a co jiného očekáváte od hradní party hic, jejíž kancléř za tři roky nedostal (a nikdy ani nedostane) bezpečnostní prověrku, protože to je Šmejd všech šmejdů futrál - a nepatří na hrad, ale do krimu !!!

V. Němec 21.9.2015 14:44

Konečně

se ukázalo co jsme za státní útvar a co je naše skutečná zástava. Bohužel, jsme nazí a i ty trenky nám pověsili na žerď.

P. Hruška 21.9.2015 14:18

Re: Na individua, která lezou na komíny

Je to o něčem jiném. Pražský hrad je veřejně přístupný prostor, kde se během dne pohybuje hafo lidí. Je mnohokrát vyzkoušené, že pokud na sebe člověk vezme pracovní mundúr, nebo uniformu a do ruky nějaké nářadí, brašnu s úřadem,, nebo kus materiálu, stává se  ve veřejném prostoru neviditelný. Odteď už na půdách sedí vojáci s kalašnikovy.  Ale co třeba podzemí, kanalizace, klimatizace, kolektory, potrubí, šachty svislé i vodorovné, kabelové chráničky a transformátory - Miloš si zapne svou oblíbenou stolní lampu a vyšlehne na něj vysoké napětí, z vodovodu vyteče voda s kyanidem - co pak ? Co když příště přijde závadová osoba ustrojena v té pištěkárně a se zbraní v ruce?

Nejméně pokrývači si už odteď na Hradě nezapokrývají, neboť budou sestřeleni  s první taškou v ruce. Tou střešní.

V. Heidlerová 21.9.2015 14:14

Délka vlání

Jak dloho ty trencle nad Prahou vlály???

P. Lenc 21.9.2015 14:04

Re: Děkuji skupině ZTHV,

Viz moje oPčas....

P. Lenc 21.9.2015 14:03

Re: Děkuji skupině ZTHV,

To nic, v tom kvaltu se to opčas plete nejen vám.

P. Lenc 21.9.2015 14:01

Re: Napsal jste to vystizneji než aston v úvodníku,

Předběhla jste mne, naprostý souhlas a gratulace.

P. Boublíková 21.9.2015 13:52

Napsal jste to vystizneji než aston v úvodníku,

gratuluji!

J. Ráž 21.9.2015 13:34

Re: Na individua, která lezou na komíny

Před dvěma lety nějaký blb přelezl plot u Bílého domu a jak dopadl na trávu za plotem, dostal ránu od paralyzátoru, za pár vteřin mě pouta na rukách a strávil několik hodin vysvětlovaním na FBI. Pak byl zařazen do databáze otisků a DNA jako zločinec, což znamená, že už nikdy nemůže být např. zaměstnán tam, kde se vyžadují bezpečnostní prověrky, a do smrti na něj bude FBI pohlížet jako na "závadovou" osobu.

P. Selinger 21.9.2015 13:11

Na individua, která lezou na komíny

elektráren, střechy vládních budov a na jíná místa k horolezeckým výstupům neurčená a střežená by mělo být bez varování stříleno.

Ś. Svobodová 21.9.2015 10:16

Re: Děkuji skupině ZTHV,

S kým, s čím :-(

Ś. Svobodová 21.9.2015 10:15

Děkuji skupině ZTHV,

že odhlalila alarmující nedostatek v ochraně prezidenta a Hradu. Věřím, že jim pan prezident udělí státní vyznamenání a že jej z hrdostí přijmou.

P. Dvořák 21.9.2015 10:04

Re: Již jsem psal

Když píšete "nebyly ZASE vyprané" tak jste již nejméně jedny vyvěšoval.

Nicméně kdybyste četl trošku pozorně, já jsem nepsal "vyprané" ale psal jsem "posrané". Když bych napsal, že se mně posralo auto, také byste myslel, že pod sebou nechává lejno?

J. Sova 21.9.2015 9:54

Re: Hradní stráži a Ztohoven vivat!!!

Římanům 13,1: Každý ať se podřizuje vládní moci, neboť není moci, leč od Boha. Ty, které jsou, jsou zřízeny od Boha, takže ten, kdo se staví proti vládnoucí moci, vzpírá se Božímu řádu. Kdo se takto vzpírá, přivolává na sebe soud.

Vládcové nejsou přece hrozbou tomu, kdo jedná dobře, nýbrž tomu, kdo jedná zle. Chceš, aby ses nemusel bát vládnoucí moci? Jednej dobře, a dostane se ti od ní pochvaly. Vždyť je Božím služebníkem k tvému dobru. Jednáš-li však špatně, máš proč se bát, neboť nenese meč nadarmo; je Božím služebníkem, vykonavatelem trestu nad tím, kdo činí zlo.

Proto je nutno podřizovat se, a to nejen z bázně před trestem, nýbrž i pro svědomí.

P. Kmoníček 21.9.2015 9:41

Re: Již jsem psal

Jak jste poznal,že nebyly zase vyprané?Nejedete v tom také?

P. Kmoníček 21.9.2015 9:37

On ten Ovčáček

nemá ponětí o mnoha jiných věcech.

K. Janyška 21.9.2015 9:36

Viz Aston,

tedy ON... Dzp.

K. Potoček 21.9.2015 9:14

Trenky nad Prahou

A to se musím smát kanceláři hradu, když je obmítáno vrácení majetku pražské kapitule s odůvodněním snížení ochrany areálu!!!  Fakt komici.

P. Maleček 21.9.2015 9:10

Hradní stráži a Ztohoven vivat!!!

Bože, to vám nedochází, že se to nemohlo odehrát bez tichého souhlasu oněch hradostrážců, byť třeba jen několika řadových? A není se co divit!

Není těžké se dostat k informacím o doslova bestiálních metodách, kterými Zeman a jeho nejbližší na Hradě likvidují každého, kdo se jen opováží mít jiný názor než tenhle spolek Putinových poskoků, strkajících Česko zpět do drápů ruského medvěda.

A tak si hradostrážci svou frustraci, kdy musí bezmocně sledovat a ještě chránit individua konající z prezidentské kanceláře vlastizrádná svinstva, nevylili krvavým násilím, ale hezky po česku zesměšněním. Tichou podporou této skvělé trenýrkové akce.

Za to jim patří dík a vivat!!! Jen škoda, že otupělý lid onen signál nepřetavil ve výzvu k obnově slavné české tradice - zesměšňující defenestraci prezidentské kanceláře do hromady hnoje.

J. Dvořák 21.9.2015 9:08

Jo abych nezapomně !

Chlapci ze ztohoven vyzývám vás ku chrabrému činu! Namalujte v Mekce na zeď kde je ten posvátnej kámen Kaaba tomu nadávaj, nejlíp sprejem ten nám všem známý kosočtverec s čárkou uvnitř. Zajisté tím vyjádříte váš poměr k invazi islámských předsunutých bojovníků do Evropy!

J. Dvořák 21.9.2015 8:59

Tajtrdlíci na Pražském hradě!

Tak se mi zdá, že situace na střeše pod standartou kde je žertem napsáno jak pravda vítězí je naprosto stejná v celý republice a co nejhoršího v celý evrpský unii,kdo se tomu chechtá ať se přihlásí, dostane diplom!

P. Švejnoch 21.9.2015 8:32

Možná o tom nikdo nepsal

ale zcela jistě jste nebyl jediný, koho otázka na ochranu Hradu napadla jako jedna z prvních poté, co se o té "povedené taškařici" dozvěděl. Napadlo to i mě, a komentoval jsem to tím, že velitel hradní stráže by měl okamžitě spáchat seppuku.

Nesouhlasím ale s Vaším názorem, že nejde o "zneuctění státních symbolů". Možná ne z pohledu právního (protože Pražský Hrad nepatří mezi symboly ČR), ale z pohledu obecného zcela jistě ano.

E. Erat 21.9.2015 7:39

Re: Dobré ráno z Jihočeska.

Jste mimo obraz.

K. Drobková 21.9.2015 6:07

Dobré ráno z Jihočeska.

Astone, Astone, úplně pominu Vaše rozhořčení nad údajným znesvětcením prezidentského majestátu, máte na něj právo i když já v pouhém sundání prezidentské standarty ze stožáru nijaké znesvětcení nevidím. Daleko více pravdy máte v tom, že ochranka Pražské hradu úplně a totálně selhala.

No, tam kde prezidentův první úředník nemá dosud bezpečnostní prověrku se vlastně není ani čemu divit ......