19.4.2024 | Svátek má Rostislav


Diskuse k článku

GLOSA: Státní PR

Chybí tu někdo, kdo bude odpovídat lidem na jejich obavy, otázky a strachy. A ty odpovědi nesmí být propagační, povýšené ani tendenční.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
F. Pavlis 23.6.2015 10:30

Stát

už dávno nejsme MY a vlády už dávno nemají zájem na tom, aby prosperovala celá společnost. Moc se stala sama sobě účelem. Zejména v rukách levice je to způsob seberealizace sociálních inženýrů proti všemu a proti všem. Je patrně patologickým jevem, že to nemalé části veřejnosti snad i v\hovuje.

F. Pavlis 23.6.2015 10:27

Stát už dávno nejsme MY a

K. Frauknecht 23.6.2015 7:17

Pan Malý

je velký glosátor :-). Minule osvětlil jak je to s těmi Čecháčky a dnes mu vadí malá komunikace "státu" (kdo to je? :-))) s námi plebejci. Mě mnohem, víc vadí PROČ je stát v situaci, kdy mě má cosi vysvětlovat! Hájí přece mé zájmy nebo se pletu :-)?

I. Mertl 23.6.2015 7:36

Re: Pan Malý

Má dost pravdy, pane Frauknechte, minule i dnes. Odtržení vlády od "lidu" je pro české politiky typické. Nečasův autismus (byť podpořený nečekaným sexuálním dobrodružstvím) stál pravicovou vládu život a přivedl k moci Babiše s profesionálním PR. Sobotkův kolovrátek bohužel není to pravé, co by k "lidu" došlo, Babišovy plky zřejmě ano.

K. Frauknecht 23.6.2015 7:53

Re: No, v podstatě

s Vámi souhlasím.

Ale jste si vážně jist, že "odtržení vlády od lidu" napraví dokonalé vládní PR? :-))))

Pan Malý je nejen velký glosátor, ale může být i nebezpečný.

R. Langer 23.6.2015 9:57

Re: Pan Malý

A jak jste prosím nabyl toho názoru, že stát "hájí vaše zájmy", nebo že je to dokonce jeho základní funkcí? Protože pravý opak je pravdou.

Š. Hašek 23.6.2015 10:36

Re: Pan Malý

Někde jsem četl, že "stát jest nástroj moci, aby ti mravenci po sobě nelezli, nevraždili se a žili dle zákona, jednoduchých zákonů". Zkráceno, zjednodušeno.

Současný "moderní evropský" sociálněbuzerační stát začíná mít hlavně na mysli, "aby tady byl pro všechny vobyčejný lidi, nakrmil je". A ty schopné pěkně dokopal do rovna s posledním pobudou. A hlavně odborně řídit z centra i housky u pekaře.

Též hodně zkráceno, zjednodušeno.