28.3.2024 | Svátek má Soňa


Diskuse k článku

GLOSA: Slíbil a splnil?

Bývalý poslanec Marek Benda se tentokrát na kandidátní listině ODS ocitl na místě opravdu nevolitelném. Na svých internetových stránkách proto pod titulkem "Kroužkujte Marka Bendu!"

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Urban 25.10.2013 23:34

Ti blpci holt žijí všichni v akváriu.

:-/

P. Vaňura 25.10.2013 18:41

A co řeknete na to, že Marek Benda byl jedním

z pouhých tří poslanců, kteří hlasovali proti zákonu o exekucích a exekutorech.

J. Novotný 25.10.2013 23:11

Re: A co řeknete na to, že Marek Benda byl jedním

Buďto je čistý a čestný a inteligentní člověk - nebo v tom bystře zahlédl kapku, kterou pohár přeteče. Kapku, která časem odhalí a ukončí vládu autentické pseudopravice.

G. Zahradníček 25.10.2013 18:20

Benda je inteligen, už od

podívání.

R. Kluzák 25.10.2013 17:56

Eliáš z plzeňské fakulty

Již skutečnost že pan "profesor" Eliáš  působí na plzeňské právnické fakultě, a že dal neoprávněně titul gaunerovi Bendovi, ukazuje charakter tohoto tak zvaného profesora. Pakliže nyní dokonce drze doporučuje další zvolení tohoto Bendy, ukazuje pan Eliáš že to má v hlavě vygumováno.

J. David 25.10.2013 11:53

Benda, Benda...

Ronalde, ukaž notes, já ho tu nemám... Nu ovšem, pokud matka nepřednesla nárok, tak se nemůže divit... Víte, z jakého filmu to je?

Mareček Benda ale nároky bohulibě splnil. Tento živý inventář ODS v PS již bohatě nárokoval své alimentózní nároky na berních poplatnících. Byl zplozen politikou, jeho táta, zvaný "medvěd" s flaškou Rumu, by asi moc nesouhlasil se svým oplégrem (náhubkový zákon, protest odtajnění anonymních akcií, církevní loupež, etc.). Někdo tu napsal, že Mareček bude na Nobelovu cenu, až se naučí přepínat v MS Wordu velikost fontů a řádkování. Sice nabodeníčko, ale z mé strany souhlas. Cikán Vám čórne pouze okapy, či geldtašku. Takový standardní kolorit. Ale Mareček, to je jiný lumen, ten jede svojí vizí a konáním v jiných čórkách, které jsou v řádech minimálně 10**7 (exponent mnou uvedený, je dolní hranicí definičního oboru čórky). On svojí debilitou sice nic neukradne (sic?), ale umožní. Pak zakroužkujme v lístku ODS Marečka (pokud tuto partaj budete volit, aby byl u lizu), jinak by měl "vysoko do žlabu". Jako právního zástupce bych ho odmítl, až se bude muset živit a ne parazitovat, i jako ExOffo. Mohu se ale mýlit, klidně do mne bijte, již vím, kterou kandidátku do volební urny hodím. ODS, TOP09, KDU-ČSL ani KSČM to nebudou. Anihilace, jinak to asi nepůjde v tomto "schlamperei". Když jsem viděl Kalouska s jitrnicemi, víte, kam bych mu je narval i se špejlemi? Etika, asertivita a pochopení, by u mne v případu Kalouska a Marečka vzala rychlý úprk. Mladí se do nějaké práce příliš nehrnou, ale nedivím se, biblicky přirovnám: "Když Pán uviděl mzdu služebníků v tomto domě, tu se obrátil a hořce zaplakal". Vyžraný Jaroušek (Dominik) Duka se ale debilně šklebí, kterak ŘKC bude pucovat heretiky. Nevím proč, ale jako agnostika mne preláti ŘKC čím dále více iritují. Jako "šmejdi", nabízející hrnce a deky. ŘKC nabízí imaginární "království nebeské" za fiskální ofěru. Jaký je v tom rozdíl? Katolíci, což takhle Desatero?

F. Bachan 25.10.2013 8:55

Taková typická ODS-vyžírka z našeho parlamentu

Může vůbec někdo uvést něco pozitivního, co Marek Benda za těch 20 let v parlamentu udělal? Bez svého otce by nebyl ničím. Ten uměl aspoň zpívat, když už ne vštípit svému synovi nějaké morální zásady.

http://www.youtube.com/watch?v=s6iPHlIV79M

R. Houška 25.10.2013 7:56

Tento chlapec je jednou z příčin, pro ODS dopadla tak,

jak dopadla=propad k samé hranici volitelnosti.

Z. Žabička 25.10.2013 7:47

Tituly

Pan Hashek je typický student Ficovy university ve Sládkovičově. Za pár týdnů magistrem. Jeho jistě hluboké znalosti ho opravňují k řízení desítek organizací současně. Patrně všude podepíše prezenci, prohodí moudro a nechá si poslat příslušný obolus.

P. Rajman 25.10.2013 6:41

Benda je úkaz

tak trochu jak ze Sicílie 19.století.Nikoho neoslovuje ani nezajímá,ale ve své čtvrti má dostatečne silnou klaku,kteráho volí.Kdyby kandidoval o dva bloky dál už by dávno dokandidoval.

A. Reček 25.10.2013 7:46

Re: Benda je úkaz

A tady pane vidíte, jak to dosud v ODS chodí.

P. Krasny 25.10.2013 4:43

Marek Benda

v zivote nemakal, jen poslancoval.

Prapodivne to zviratko, ktere se citi nad jina zviratka povznesene -viz jeho idiotsky komentar o fronte na shlednuti korunovacnich klenotu.

Profesionalni politik je to same co profesionalni svine, nahnat do miselinky tahat gumy, jak by rekl porucik Tronik.

K. Filek 25.10.2013 6:44

Re: Marek Benda

Takových jako Benda je Spousta.Takový Sobotka,Hašek také nic jiného než poslancování a hrabání peněz pod sebe neznají.Jinak politik je také řemeslo a musí se umět.Potíž je v tom,že u nás to jsou sami amatéři,kteří se vydávájí za profiky,jak třebas ve fotbale.

E. Sevrát 25.10.2013 11:38

Re: Marek Benda

Jenomže ti ostatní neparazitují na mrtvole svého tatíka.

J. Novotný 25.10.2013 0:45

Marek se podceňuje!

Je jako unavená, usmýkaná velryba mezi treskami... Přitom má všechny předpoklady být úspěšným ne snad jen v evropském, ale i ve světovém měřítku! Od úspěchu - a nebuďme zbytečně skromní, může to být i Nobelova cena! - jej dělí jen jediná věc: naučit se přepínat řádkování v MS Wordu ....

F. Kusák 25.10.2013 10:00

Re: Marek se podceňuje!

No, chtěl jsem napsat něco podobného, ale tak pěkně bych to neuměl.

Jinak doplňuji, že ten, kdo dokáže sesmolit takévéto dílko a nazvat jej diplomovou prací, musí být i v ostatních ohledech neschopen zmenšit písmo i řádkování.

J. Novotný 25.10.2013 14:24

Re: Marek se podceňuje!

Děkuji. Sloužím srandě!!

V. Kusý 25.10.2013 15:31

Re: Marek se podceňuje!

Jaké, socialistické, nebo buržoazní  ?  :- P

J. Novotný 25.10.2013 23:04

Re: Marek se podceňuje!

Sranda nezná hranic. Ani fyzických, ani ideových. Když němečtí náckové obsadili Rakousko, uvěznili, jakožto Žida, i stařičkého Sigmunda Freuda. Museli jej ovšem, na nátlak veřejného mínění, zase propustit. Než tak ale učinili, předložili mu k podepsání, že s ním bylo zacházeno slušně. Pan Freud to nejenže ochotně podepsal, ale i přidal: "GESTAPO mohu každému vřele doporučit!" - Srandě zdar!!