Neviditelný pes

GLOSA: Sherlock Koten a doktor Foldyna

31.3.2022

Člen SPD Radek Koten ve své parlamentní interpelaci oslovil premiéra České republiky, zda vůbec byl na Ukrajině, jak bylo v zaprodané České televizi zdokumentováno a jak to všechno vlastně bylo.

Samozřejmě, že podkladem jeho dotazu byly četné emaily příznivců jeho strany, kteří mají – jako vždy – své oprávněné pochybnosti o čistotě zpráv, které nám naše cenzurovaná média denně přinášejí. Lidé totiž chtějí znát skutečnou pravdu a ne nakašírovanou virtuální realitu. K panu Kotenovi se přidal v debatě i pan poslanec Jaroslav Foldyna (SPD), jenž rovněž nemá tak úplně jasno, jak všechno proběhlo.

Pan Radek Koten (bývalý předseda bezpečnostního výboru Parlamentu České republiky, bývalý obránce socialismu na železné oponě a statečný bojovník proti mikrovlnným troubám) na základě tvrzení některých svých ukrajinských přátel (tedy těch, co ekonomicky momentálně neplundrují naši vlast), provedl měření rychlosti jízdy vlaku Praha – Kyjev (zastávka) a zpět. Vyšla mu čísla, která nemohou odpovídat realitě, a tak je nadevše jasné, že předložený materiál v České televizi je bohapustý fake. Musel by jet vlakem TGV, aby to všechno stihnul, jak tvrdí pan Koten.

Při dokonalém studiu předloženého materiálu v šotu, kde vedle premiéra České republiky jsou i další dva (Slovince nikdo nezná…) a presidenta Zelenského, lze postřehnout, že barva kravaty pana Fialy se liší od té, kterou měl na sobě cestou vlakem, kde se navíc chytře maskoval přilbou a neprůstřelnou vestou. I prostory, v nichž se jednání odvíjelo, nebyly ty, která vídáváme při přímých vstupech presidenta Ukrajiny. Voliči SPD jsou většinově přesvědčeni, že šlo o tyjátr s dvojníky, vše jen proto, aby českému premiérovi vylétly preference a stal se známějším než upozaďovaný televizní myslitel a rétor Tomio Okamura, který musí často čelit zkorumpovaným dotazům, jak sám tvrdí.

Situace je v tuto chvíli nepřehledná. Pan poslanec Koten vznesl své oprávněné pochybnosti a dotazy a všichni v republice doufají, že v příštích Otázkách Václava Moravce budeme svědky diskusního souboje Petra Fialy a Radka Kotena, aby pravda vyšla najevo (když už ji není možné psát na Aeronetu) a český volič nebyl tupě oblbován.

Pravda vítězí, ne?

Převzato z blogu Tomáš Vodvářka se souhlasem autora



zpět na článek