29.3.2024 | Svátek má Taťána


Diskuse k článku

GLOSA: Ruská estráda Pavla Novotného

V zásadě mi nevadí, že se řeporyjský starosta Pavel Novotný, kádrová rezerva ODS, naváží do Ruska a že tak činí ve svém osobitém estrádním stylu, který by měl podle mě dostat svoji vlastní klasifikaci v ICD.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
M. Šnajdr 2.12.2019 7:20

Nevím sice co je peredel, ale rozhodně budu radši v té americké. To je až směšně jednoduchá volba.

P. Dvořák 2.12.2019 5:20

Naprosto přesné. R^

Pomník vlasovcům, kteří tak nějak bojovali i nebojovali proti Rudé armádě a proti Němcům, to je téma, které Novotný vyhrábnul přesně.

Kdo ho do té doby v této republice neznal (proč by také měl!), tak od teď . . . . A vůbec nic neriskuje.

Š. Hašek 2.12.2019 12:02

Přesně!

Je to estrádní bavič, sleduje jen své cíle a tetelí se blahem, že mu zatím je baštěno vše i s navijákem. Hodnotím kladně, že jednoduchým pokusem odhalil to, že ruská televize pustí do vysílání i "jinonázorovce". Drtinová si to hlídá vostřejc.

Na Sibiři, v létě, se kolem nás určitě seběhnou, večer ...... kdy a jak se tomu Novotnému podařilo vyvléct se ze svěrací kazajky ...... tam v hospodách televize běží.

M. Veleba 2.12.2019 0:15

To víš že jo, Lubošku. R^8-o

J. Huml 2.12.2019 1:48

No jo, Lubosku, je to uplnej zbabelec, pustit se do Putina. Tak nam ukaz, ty kluku statecna, jak si namazes na chleba Merkelku a Macrona budes hajit nasi nezavislost v Nemecke televizi. Nemuzu se dockat!

A. Novák 2.12.2019 7:22

v ruském pořadu Nikdo není dokonalý nešlo o hájení naší nezávislosti...:o)

P. Štěpánek 2.12.2019 0:10

Jsem rád, že tu máme takové nadané kouzelníky, který píšou článek o člověku, kterého sotva znají, ale jeho názory na uprchlíky nebo Reagana dokážou bravurně vykouzlit. ;-DR^

J. Sedlář 2.12.2019 2:21

Tvrdíte, že píše o člověku, ale píše o Novotném. R^:-PX

F. De Winter 2.12.2019 6:52

Tak třeba k uprchlíkům se Novotný vyjádřil docela otevřeně:

„Podívejte, takový syrský – zdůrazňuji ekonomický – migrant naší republice prospěje mnohem více, asi tak třikrát, než typický bílý debiI – rasista. Proč je neměníme? Němci i Češi a další národy by měly za každého uprchlíka posílat do Asie a Afriky tři bílé debiIy, a jak by tu bylo krásně. Oni by tam chcípali a tím by vlastně i ten IS vykonal něco dobrého.“

Š. Hašek 2.12.2019 16:21

95% procent jeho "politických/historických řešení" jsou vykalkulované plky starosty vesnice. S večerní školou televizního manipulátora fascinujího pojídače oříšků za svitu obrazovky.

Možná v Řeporyjích "funguje", multikáru dovede řídit, to mu připisuji k dobru ....... až přejde otevřeně na jiná temata než tabulka s Vlasovem (viz Vaše poznámka) ........ bude pro smích.