29.3.2024 | Svátek má Taťána


Diskuse k článku

GLOSA: Prezidentův projev

Přiznám se, že jsem se s projevem prezidenta Zemana seznámil opožděně. Nesledoval jsem ho ze dvou zásadních důvodů. První byl názor, že ke sváteční pohodě nepatří politické proslovy, těch jsme během roku užili až dost.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Z. Sohorova 2.1.2014 6:59

Zase se tady predvadel ten chytrolin Servat

Preci ma neco po tom mudrci Klausovi chce delat  nejchytrejsiho a zatim je to normalni nula  a netovej sasour:):)

J. Vozábalová 1.1.2014 23:40

Re: Prezident nesjednotitel.

Pokud vím, tak KS nikdy nebyl členem zelených (byť na můj vkus jim popřává přílišné sympatie) a vím zcela jistě, že od okamžiku narození je stále (občanstvím) Čech a Švýcar - NIKDY nebyl Rakušanem, Němcem ani nikým dalším  - Čechem je proto, že se zde narodil a Švýcarem proto, že příslušníci jeho rodu švýcarské občanství získávají automaticky okamžikem narození již nějaké to století.

Ono o nic až tolik nejde - ale na druhou stranu - tvrzení a obecně názory postavené na nepravdě nemohou být akceptovatelné - kdybyste tvrdil, že podle Vašeho názoru nemůže být prezidentem člověk, který byl nucen žít mimo svou vlast - v Rakousku - tak dlouhou dobu, bylo by to akceptovatelné, ale zas by to neznělo tak razantně a zásadově, že ano!

P. Papež 1.1.2014 19:45

Re: paní Hájková

Jenže díky prezidentovi chvástalovi bude i blbá nálada, až i ti jeho voliči zjistí, koho vlastně volili a jak se v  jeho "mocnářství" blbě žije.

M. Kyselka 1.1.2014 16:45

Neodolám -

abych nepřidal svůj názor. Podle mne byl prezident Havel - (dramatik absurdních her) - plný ideálů, dobrých, nesmyslných tézí a bájí o lidstvu - pravdy a lásky v uměleckém jinotaji.

Václav Klaus - realista, ekonom, střízlivě posuzující dění ve světě dle přirozených zákonů člověka. Racionální, soustředěný na demokracii volbou politických stran.

Oba se snažili prospět maximem prosazení možností, kterými disponovali - podle svých naturelů.

Prezident Zeman za nim kluše těžkopádně, ani na mimořádnou výsadu prezidentů - udělování milostí - si netroufl. Snad okresní formát machy, který řeční "spatra".

P. Papež 1.1.2014 16:31

Re: prezident sjednotitel

Spletl jste si den. Silvestra  s takovými kravinami k zasmání bylo včera. Ovšem tupý bolševik je tupým bolševikem celý rok.

J. Kadeřábek 1.1.2014 16:16

Prezident nesjednotitel.

Trochu jednoduché myšlení. Existují i lidé jako já. Zeman je mně lhostejný a žádnou nenávist k němu necítím. Jen hluboké opovržení nad reprezentantem země, který umí jen mluvit sprostě, chovat se hulvátsky a intrikovat. Schwarzenberg jako člen strany zelených pomatenců a fotovoltaických zlodějů mě také k srdci nepřirostl. Navíc si myslím, že prezidentem České republiky by měl být Čech a ne nějaký Rakušák nebo Japonec. Ovšem jeho chování je daleko přijatelnější a prezident by v našem politickém systému měl především reprezentovat, klást věnce a jinak držet pysk.

E. Sevrát 1.1.2014 12:51

Re: I kreténismus zavazuje

A,sběrač hoven z USA se již probral z opice.

P. Krasny 1.1.2014 12:46

I kreténismus zavazuje

žejo,  Sesráte?

E. Sevrát 1.1.2014 12:40

Re: Velmi dobře zhodnoceno

Zásadně si neotvírám odkazy,které mi někdo doporučuje.Je to ztráta času,každý doporučuje pouze to co mu vyhovuje a hodí se mu do krámu.

M. Šejna 1.1.2014 12:09

paní Hájková

pro českou společnost je mnohem vhodnější prezident-chvástal, než preziden-blbá-nálada.

V. Hajková 1.1.2014 12:06

Re: Velmi dobře zhodnoceno

A tak  mimochodem-   patrně  si  neumíte  otevřít  odkaz-   jinak  byste  nepsal  tu  hovadinu  - že  ta  diagnostika   je  moje!

V. Hajková 1.1.2014 12:04

Re: Velmi dobře zhodnoceno

Ani  jeden  z  těchto  pánu-   nespadá  do  2 stupně  narcismu!

M. Šejna 1.1.2014 12:04

prezident sjednotitel

V jedné věci má autor pravdu. Zeman nikdy nedokáže sjednotit národ. Ne snad proto, že by Zeman národ úmylsně rozeštvával, ale proto, že nenávist lidí, kteří Zemana nemají v lásce, je tak chorobná, že stoupence Zemana považují za póvl a odpad.

Kdyby se stal prezidentem Schwarzenberg, byl by klid, protože stoupencům Zemana je v podstatě u zadnice, kdo je prezidentem.

E. Sevrát 1.1.2014 11:16

Re: No pokud bude příště

Vy myslíte,že se ještě podaří Karla zrecyklovat skoro v 80 letech jako TGM ?

E. Sevrát 1.1.2014 11:14

Re: Velmi dobře zhodnoceno

A kolik bodů ve vaší statistice získal Havel či Klaus ??

T. Czernin 1.1.2014 10:59

No pokud bude příště

protikandidát stejných kvalit, pak těch let bude osm...

V. Hajková 1.1.2014 7:51

Velmi dobře zhodnoceno

Doporučuji  všem-  zadat  si  do  googlu  heslo  NARCISMUS"-    v  druhém  stupni   narcismem  postižených  lidí  -  kteří  se  už   tímto  stávájí   nebezpečnými  svému  okolí  , naplnuje  současný  prezident   z  9 bodu  této  diagnozy  -  minimálně  bodu  6!   Je  zoufalé  pomyšlení, že  tento  takto  nemocný  člověk-  bude  ovlivnovat  život  této  země  ještě  4 roky.

D. Šimáček 1.1.2014 4:30

autor má evidentně problém

s logikou :-) "chce" a "slibuje že bude" jsou výrazy velmi odlišného významu

P. Sulc 1.1.2014 0:44

Doufam ale ze tem, co si pana Zemana zvolili,

se projev libil a ze zari radosti, jakeho ze si to zvolili pasaka a jake bajecne nadeje vzbuzuje u vsech vernych, dobrych  vlastencu a priznivcu Unie.