Neviditelný pes

GLOSA: Předseda Sobotka mne mile překvapil

17.6.2011

Zcela přehodnotil vše, co kdy říkal o slabém a neúspěšném premiérovi. Dnes jsem se ke svému překvapení dozvěděl, že za fiasko odborářského protestu, na který přišlo přibližně dvakrát tolik odborářů, než bylo teenagerů, kteří se zúčastnili happeningu ve vagonu metra na stanici Dejvická, může premiér Nečas, který svou účastí na jednání pražského krizového štábu potencionální demonstranty zastrašil.

Prosím pana premiéra, aby podobná jednání svolával nejméně jednou týdně, nejlépe před zasedáním tripartity, zasedáním sněmovního klubu sociální demokracie, zasedáním koaliční devítky, šestky, trojky a jakékoliv jiné koaliční třemi dělitelné číslovky.

Měl by pražský krizový štáb svolat i před zasedáním klubu, o kterém nevím, jak se jmenuje, ale zasedá v přímém audiopřenosu u Bártů na Klárově, a vůbec před všemi zasedáními čehokoliv.

Jak naznačil pan předseda Sobotka, všichni se ho leknou a zůstanou doma nebo raději ujedou do Poděbrad zahrát si partičku golfu s indickými železničáři.

Jen doufám, že se pana premiéra nebudou bát jeho děti doma.

Pro jistotu bych jim zakázal televizi.

Konec konců v poslední době vychází spousta hezkých pohádkových knížek, třeba ta o tom, jak náš český hrdina, chytrý Jirka, zabránil třetí světové válce tím, že převezl krále Obamu a cara Putina, zachránil krásnou princeznu Petrušku před zlým černokněžníkem Berlusconim a pak si dal lahváč s knížetem Chiracem.



zpět na článek