29.3.2024 | Svátek má Taťána


Diskuse k článku

GLOSA: Prázdnota

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Vašek 6.11.2008 19:09

Rudoch radí

Měnit kouče po prvním prohraném zápase,kterému předcházelo 8 vítězství v řadě může navrhovat jen totální škarohlíd.Navíc když o porážce rozhodlo l4 % zúčastněných.Přínosem pro ty občany,kteří se štítili číst RP je,že se mohou seznámit s kvalitou svérázné žurnalistiky,aniž by musely utrácet za tuto tiskovinu.

Jan 6.11.2008 17:01

Re: S autorem článku

A to jak? Specifikujte!

hank bukowsky 6.11.2008 16:13

Re: pane Wernere

BTW jsem jedním z těch, co po vašem volání né po jedné, nýbrž co nejvíce amerických základen na Radiožurnálu, přestal kupovat deník do kterého píšete

hank bukowsky 6.11.2008 16:12

pane Wernere

vám je líto vůdce? prohry ODS? otočení penězovodů do správných kapes sponzorů ODS? nebo co vám schází? Aby ten prostředníček příště skončil ve vašem rektu? O co vám sakra jde. Z článku to nejde pochopit.

VLK 6.11.2008 14:00

Re: Autor je vedle, jak ta jedle !

Že byste to chtěl vyzkoušet?

milan007 6.11.2008 12:56

Prázdnota

Ve svém příspěvku jste probral jak se zbavit neúspěšného politika. Nemáte někde v zásobě návod , jak  totéž udělat s hloupým komentátorem. Po  Vašem ranním vystoupení v  ČT by bylo z Vaší strany zalézt a zmlknout.

ik 6.11.2008 12:38

jde o

ve sporu Bém Topolánek jde o výšku nebo, chcete-li, o problém délky člověka. Je to po staletí vyzkoušené.

ik 6.11.2008 12:36

jde o

ve sporu Bém OPOLÁNEK JDE

Libor 6.11.2008 12:24

Re: Americké tajné služby opět selhaly-agent KGB presidentem!!!

A něco k článku by nebylo?

xxx Kubeš 6.11.2008 11:57

S autorem článku

se dá souhlasit. K Bémovi bych jen podotkl že jeho změny (m.j.) v postoji k chobotnici dostatečně vykreslují jeho charakter.

JaS 6.11.2008 11:57

pane Vernere,

asi budete muset ódéesce sehnat druhého Paroubka, oni si s tím sami neporadí. (Taky nezapomeňte na reklamní agenturu z Ameriky! Nikdo jiný nedokáže lidi tak dobře zblbnout.)

Mažňák 6.11.2008 11:54

Re: vernere, starejte se o své Rudé Právo!

Pokud vím tak ,jedíní kdo tvrdili Klaus Raus tak byli Uhlovi demograti

Jirka 6.11.2008 11:28

Bém- to je případ sám pro sebe

Pan Bém není demagog. Dokázal to několika vývrtkami v případu knihovny. Dotáže změnit názor tak, jak je potřeba. Proto si myslím, že na Topolánka nemá a má štěstí, že Topolánek není mstivý.Jeho předností je oproti Bémovi, že je čitelný a tudíž se od něj neočekává žádný podraz, což o Bémovi říci nelze .

Jan Žižka 6.11.2008 11:23

Americké tajné služby opět selhaly-agent KGB presidentem!!!

Americké tajné služby opět selhaly-agent KGB presidentem!!!  Marx-leninská matka Obamy, jako agentka KGB a militantní feministka, rozvracela nejenom USA, ale pod krytím obránkyně lidských práv i Indonésii a jako špiónka KGB pomáhala v Indonésii k útěku komunistům po nepodařeném komunistickém puči. Hodně by nám o tom mohl vyprávět Jiří Dienstbier (GRU), který se na tomto neúspěšném puči rovněž podílel a napsal o tom knihu... Obamová, jako správná revolucionářka a feministka,  se o svého syna Baraka - na rozdíl od komunistů - prakticky vůbec nikdy nestarala, ale vychovávali ho její bílí rodiče. Ti špiónovali v Honolulu pro KGB největší americkou vojenskou základnu v celém Tichomoří (rodiče tam odešli z kontinentu pod záminkou, že tam její otec chce založit obchod s nábytkem, do kterého - v případě amerických námořních důstojníků - vkládalo KGB odposlechy.) Biologický otec Obamy pomáhal budovat jako marx-leninský ministr  socialismus v Keni, nakonec se téměř upil k smrti, ale zemřel v autohavárii. S druhým manželem, nevlastním otcem Obamy, se jeho matka seznámila na kurzu ruštiny (!!!) v Honolulu, pak s ním jela zachraňovat komunisty do Indonésie, ale i  s ním se zanedlouho po svatbě rozvedla.  Vše lze nalézt v anglické verzi na internetu, ale v českých "svobodných a nezávislých" masmédich KGB se o tom nedočtete ani slovo. 

sukcesivní eroze 6.11.2008 11:22

Já si opravdu myslím, pane autore, že pan Topolánek by měl na svém postu setrvat,

protože dává i do budoucna opozici velké naděje na volební úspěch. ˇ%Cili rozhodně žádnou změnu, jen po nepatrných kosmetických úpravách pokračovat tak, jak je zvyklý.

Nicméně, kdyby se měl stát snad nebohým obětním beránkem, myslím, že by ODS měla sáhnout pro muže na tento post k panu Milanu Venclíkovi, takto šéfovi RS ODS Jihomoravského kraje. Za pouhého 1,5% veřejných zakázek zajistí cokoli, včetně božího požehnání prostřednictvím Hnutí Grálu.

stará sova 6.11.2008 11:08

Bez ohledu na to, že je pro členy ODS morální podpořit Topolánka -

Pamětník I. 6.11.2008 10:57

Re: Inkviziční komise.

Pane, pouze je-li váš nick pravdivý a tudíž trpíte nedostatkem informací, mohu omluvit vaše se autopasování na zaslepeného nesmiřitelného inkvizitora vůči Pavlovi Vernerovi. Jedná se o nepravicového publicistu, který si zřejmě docela dobře vydělává psaním komentářů do Rudého Práva. Prezentuje tam názory antikomunistického křídla ČSSD. Jeho přímočará a nezakrytá podpora stavby radaru u nás jako bezpečnostní pojistky proti Rusku a jeho domácím přisluhovačům zcela jistě není produktem zbabělosti. Vypočítavosti možná ano, protože americkou základnu potřebujeme především jako další doklad našeho vymanění se z ruské sféry vlivu a porážky našich kolaborantských rudých mozků.

David 6.11.2008 10:37

Re: Autor je vedle, jak ta jedle !

Ve "Světě zvířat" jsem se dozvěděl, že kudlanky jsou sice agresivní, ale instinktů prý příliš nepobraly.Svědčí o tom i to, že žerou své obšťastňovatele.Děláte to také?

3směsi 6.11.2008 10:30

Re: Situace je taková::

Dobrý den, nesouhlasím  s Vámi, pane Txi,   pan Topolánek se mi jeví jako člověk, který se hodně v politice naučil a chce se stále zlepšovat, pracuje na sobě a zřejmě je sympatický těm lidem , s kterými jedná - tedy v cizině. O jiném takovém politikovi nevím, nebo se bohužel skrývá. Chcete, aby se ODS poohlédla v krajích. Jsem z Brna, tak Vám mohu nabídnout pár rádobypolitiků od nás.Jsou volní třeba Venclíkovi, pan Paulczynski by to taky vzal a spousta dalších, celou řádku tady máme.Ale to nebude ono, milý pane. Jestli víte o nějakém jiném kraji, kde členové ODS nekradli a nepodváděli, tak bych měla radost. Volička ODS.

Irena 6.11.2008 10:25

Pane Vernere,

mýlíte se, když tvrdíte, že fotbalová liga do politiky nedorazila.Jedním z léků na nemohoucnost mužstva je nakupování hráčů, zápasů atd.To přece zvládla ODS díky vynikajícímu manažeru panu Dalíkovi bravurně.Těžko asi najdete v dějinách naší politiky příklad, kdy se nákupem čtyř hráčů, dokonce ze soupeřova mužstva, podařilo dostat ODS, a její "běčka" lidovce a zelené z politického srabu a udržet se. sice s obtížemi, v 1. lize!Faktem ale je, že se význam oněch čtyř poslanců, kteří se pomalu, ale jistě stávají ostudou naší politiky pozvona vytrácí, a nové posily není již kde brát!Tak nyní již buďme pouze zvědavi ,jak se starému, na první pohled již značně znavenému trenérovi podaří vdechnout zdevastovanému  mužstvu novou mízu!

Emi - grant 6.11.2008 10:20

Inkviziční komise.

Ono to Wernere není tak, jak byste si to vy rudí ďáblové přáli. Jedna věc je, krutý volební trapas za párek, růži, sliby a lži a druhá věc je ta očekávání naivních splnit. Párek je brzy stráven, růže uschne a zůstanou sliby. Český volič je nebezpečně netrpělivý. Máte štěstí, že netrpí morálními zásadami, jinak vaše tanečky  těch,  co tančí s komunisty by vám už neprošly. Já nepovažuji za úspěch této země, že se podařilo nezodpovědným populistům ČSSD URVAT MOC a spojit se s pokračovateli bývalého zločineckého režimu. Samozřejmě, že phrdám všemi těmi posluhovači této morální krize, tedy pohrdám, i vámi Wernere.  Vy jste pouze ubohá figura, která participuje a podporuje ty nejspodnější proudy v naší společnosti, ten egoismus, vypočítavost, zbabělost. A to je neštěstí tohoto národa. Jak v nás přežívají ty ubohé názory, které se vydávají za normu.

šašek 6.11.2008 9:38

Re: vernere, starejte se o své Rudé Právo!

Stipe, Vy jste skutečně kovaný demoktrat. Tak se za to nestyďte a napiště rovnou raus!

stip 6.11.2008 7:44

vernere, starejte se o své Rudé Právo!

Tady na vás není nikdo zvědavý. verner ven!

Forstmeister 6.11.2008 7:40

Re: Český naturel

Kudlanko (v české kotlině moc kudlanek není, co zdlábnou svého souložníka), nicméně rád s Vámi "hodím" diskuzi. "Forstmeister" je lesní, nadlesní je "Oberforsmester" (v bývalé NDR to byl titul náměstka ministra lesů vod a strání). Naturel je všudy stejný, jenom v české kotlině specifický ("chcíplá koza má a sousedova"). Doufám, že jsem Vám svým příspěvkem nezvedl inkontinační reflex. Kudlankám se musí zavčas utípnout chelicery, jinak jsou kousavé a žravé. Můj názor.  

Forstmeister 6.11.2008 7:22

Re: Český naturel

A fasovali mimořádné dávky kořalky a cukru. To se to pak "fedrovalo" a zbrojilo.

Pan Zaorálek je klasickým typem brouka Pytlíka. Přednášel "politickou filosofii" na univerzitě v Ostravě. Vše zná, všude byl, jenom ten Ferda Mravenec mu možná chybí. Pan Paroubek do habitu FM má daleko, i když má prý "sexymozek". Co dodat. Můj názor.  

Holašovický 6.11.2008 7:14

smutné soudruhu je,

že komunisté se také nepakovali, naopak se pakují:-(

Vont 6.11.2008 7:14

Topol

Pravdou je, že Topolánek, Dalík, Langer, Julínek a další z foto ze Žofína jsou jediní slušní lidé, kteří nás mohou dále védst ke světlým zítřkům. A ještě jsou takoví obětavci, že chudnou zatím co 80 % lidí na jejich úkor bohatne.

Frank 6.11.2008 7:02

Re: Re:

Myslíte jako " Es komt der tag", "noc dlouhých nožů" a jiné 3,14čoviny, které zplodil valašský blb, toho času premiér?

Tx 6.11.2008 6:15

Situace je taková::

ČSSD: P+R nepřipustili oposici. Kdo nesouhlasil, "demokraticky" vyletěl z partaje. Celé ústřední vedení se plně věnovalo kampani a plně postavilo za krajské lídry a ti zase za centrálu. Po dobu voleb odsunuli vnitrostranické boje (ty si nechali po volbách - viz vykopnutý vítězný lídr Foldyna). P+R jezdili truckem po republice, rozdávali pivo, vysvětlovali lidem, jak je ODS protilidová, strašili lidi jak je 30 Kč položí, to že oni atd... Je to samozřejmě čistá demagogie, ale účinná. Ostatně v jiném článku dnes (o Goebelsovi) se tato metodika vysvětluje.

ODS: Na kampaň se úplně vykašlali, až na pár bilboardů, vybíjeli se v boji Topolánek - Bém - Tlustý, čehož nenechali ani po volbách. Bém, když komentoval "byl to strašný debakl", těžko skrýval radost, jak to ten Topol dostal. Přitom jako 1. místopředseda má za to prakticky stejnou zodpovědnost. Centrála dělala jakési reformy (ty jsou vždy nepopulární), kraje, místo aby za nimi stály, se od nich distancovaly, aby hejtmani neztratili popularitu (raději nám sem z tý Prahy nelezte...). Je to těžký: Topolánek má chování burana, o slušném a diplomatickém chování nemá páru, Bém a Tlustý jsou možná manažersky schopnější, zato pořádní podrazáci... ODS by asi udělala  nejlíp, kdyby všechny "staré harcovníky" poslala do politického důchodu a poohlédla se  v krajích. S Topolánkem ani Bémem štěstí rozhodně neudělá a budou-li takto postupovat dál, získá ČSSD v parlamentních volbách ústavní většinu. Vždyť i v té Praze zvítězila ODS s odřenýma zádama!

kudlanka 6.11.2008 5:34

Re: Autor je vedle, jak ta jedle !

Ale Brabčáku, nic ve zlým, víme ale oba asi prd, jak to nakonec všechno dopadne.  Jinak jsi mně Brabčisko velmi mile překvapil, že si vcelku rozumně povídáme, i když jsme  možná z různých táborů,ale hlavně,  že se nemusíme vzájemně urážet.