23.4.2024 | Svátek má Vojtěch


Diskuse k článku

GLOSA: Pozná Nejvyšší správní soud lež?

Pozná, našel tři, ale dál si s tím neví rady. Skutečně se má o lži, poctivosti a slušnosti rozhodovat ve správním řízení?

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Václavíková 23.2.2013 21:04

Není nad paušalizaci !

Stejně tak lze popsat i chování Schwarzenbergových stoupenců. Zeman je prý podle nich "ovar", ožrala, agent KGB, hulvát, korupčník a arogantní lhář. A jeho voliči jsou rudá a hnědá prasata. Toto vše je prý pravda pravdoucí.

Skutečně se takto dají charakterizovat příznivci KS? Za sebe můžu říct, že tak, jako nemám ráda cejchy, tak je nepoužívám ani na Zemana. Ovšem jeho zodpovědnost za korupci v tomto státě, manipulace a lži a pochybné existence spojené s STB a podsvětím, to je pravda pravdoucí. A že je hulvát, to si myslím také. Co jiného je člověk, který při každé příležitosti všechny kolem sebe uráží, nebo aspoň poučuje jako dětičky v MŠ?

M. Martinovská 23.2.2013 22:50

Re: Není nad paušalizaci !

Já si myslím, že to nemá souměřitelný význam - lež kandidáta a nadávka někde v diskuzi. Samozřejmě bych radši, kdyby "moje strana" nepoužívala slova jako ovar a pod., ale zas tak závažná věc nadávka v diskuzi snad není, ne? To by muselo platit i opačně.

J. Václavíková 23.2.2013 22:54

Re: Není nad paušalizaci !

Jistěže ne. Kandidát těžko může nést odpovědnost za chování svých voličů. Lidé jsou různí, někdo se chová slušně, jiný ne. Kandidát je zodpovědný za své výstupy a za svůj volební štáb. KS navíc apeloval na své voliče, aby zachovávali jistou úroveň.

M. Martinovská 23.2.2013 22:59

Re: Není nad paušalizaci !

To s tím soudem mi přijde celé trochu nešťastné, ale pokud soud řekl, že tam byly použity lži, aspoň to. No, jdu restartovat počítač, nějak se zaseklo cosi, hezkou neděli.

J. Václavíková 23.2.2013 23:02

Re: Není nad paušalizaci !

Vám také!