16.4.2024 | Svátek má Irena


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
MTmarpo 24.6.2007 14:11

anglie

>->->->->->->->->-VVVVVVVVVV:-)my prijedeme

MTmarpo 24.6.2007 14:10

anglie

cau jak se mate a co delkate a poslete na fotky

Klarci 11.5.2007 15:01

Ahojky!!!

čauwec!!jak to jde?

Jeff 7.4.2006 13:16

Snílek nebo fanatik?

Z nápadů lidí jako pan Uhl jde hrůza.Takové voloviny snad jeden člověk nemůže vymyslet!

klecoun 7.4.2006 11:52

Mobily pro Romy-podpora malých podnikatelů

Tento nápad pana Uhla pomůže všem majitelům zastaváren v této zemi podobně,jako jim pomohla akce telecomu internet a telefonní linka za korunu.Romové si tuto službu hromadně objednávali a poté telefonní přístroje a modemy ve velkém dávali do zastaváren.Toto mi potvrdil technik,který tyto služby zaváděl.Romové ho přímo žádali, aby jim přístroje nerozbaloval,jelikož v zastavárně by jim rozbalený nemuseli vzít.Chtěl bych zdůraznit,že proti romům případ od případu nic nemám a mnozí slušní Romové jsou zákazniky mé firmy,která ovšem není zastavárnou. 

zíralek 9.4.2006 18:23

Re: Mobily pro Romy-podpora malých podnikatelů

Šrotiště???:-D

herdekbabka 7.4.2006 10:58

mno, co se divíte - pracovat neumí , a tak se tenhleten cestovatel po partajích musí někde uchytit.

Kolik jich už bylo - komunisti, disidenti, fóristi - ODS či ODA - teď zelení - no co bude dál - že by se kolo uzavřelo - A Romů je přece tolik - to by bylo hlasů panečku. Za pár let se vymluví, že jej přehlasovali a půjde pokračovat v koloběhu.

pep 6.4.2006 23:50

Nebezpečný trockista

Kdysi, za Rakouska a za první republiky si říkali "revolucionáři". Pak za komunistů si říkali "disidenti". Ti i oni mají tu smůlu, že každá śpěšná revoluce znamená konec revolucionářů. Končí revoluční řvaní, nastává všední každodenní práce. A revolucionáři disidenti najednou zjistí, že už je v podstatě nikdo nepotřebuje. A tak, protože jsou disidenti z profese, najdou si další pole působnosti -- v případě pana Uhla boj za větší, ještě větší a největší práva Romů.
Jam 6.4.2006 13:49

Neff taky neodpověděl

Před časem jsem napsal v souvislosti s věcnými chybami v jednom jeho článku na Neviditelném psu email panu šéfredakoru Neffovi. Co myslíte? Odpověděl? Samozřejmě, že ne... Hlavně, že zveřejňuje stížnosti na jiné. Tříska v oku názorového odpůrce se přece moc hodí bez ohledu na trám ve vlastním, že...
Eda 5.4.2006 9:53

Pan Uhl není V úl

Pan Uhl je správný signál o tom, z jakých se to navržených kandidátů do parlamentu skládá nám podstrkovaná (za čí asi peníze preferovaná) strana pro ty, kteří již prohlédli současné parlamentní loutkové divadlo a "nemají koho volit". Volte změnu systému  postkomunistické parlamentní zastupitelské demokracie !!!  Jinak se ze současných s....k nevyhrabeme !!!
Pavlik 4.4.2006 23:12

...

Loupežníčci, mí bratříčci, ten co tu byl mě urazil!!! Urazil stařenku nebohou, chuděru ubohou, ...
amoska 4.4.2006 21:51

to snad není možné, kolik lidí vidí rudě, jen se řekne Rom

přečetla jsem si jen pár příspěvků téhle trapné diskuze, ve které jde účastníkům hlavně o to, aby se ujistili, že Romové jsou opravdu, ale opravdu o hodně méně lidé, než oni sami, celí, celičcí čistoskvoucí, pracovití atp. Popřípadě se snaží nějakým způsobem a  z bůhví jakého důvodu urazit  Petra Úla, o jehož osobní statečnosti, by si mohli nechat jen zdát.  Zcela jim uniká naprostá nesmyslnost článku respektive požadavku Ivana Breziny. Jestli je někdo v úl, tak je to bohužel pan Brezina. Když si já spolu se svými přáteli sdruženými do nějakého spolku  vyymslím takovou kravinu, jako ono rómské občanské sdružení, proboha koho tím diskriminuji?  Pana  Brezinu snad? Protože my všichni , co o to žádáme máme velký nos, a on malý, nebo podobně?
who knows 4.4.2006 22:34

Re: to snad není možné, kolik lidí vidí rudě, jen se řekne Rom

cesi se stali parazity, cikani jsou parazity odjakziva, ja jsem mensina, ktera se i nadale nehodla zivit parazitismem, kdo da cikanum zadarmo mobily, je zlocinec, ktery krade z mych dani, ktere jsem odevzdal za svoji poctivou praci. ja si nevymyslim zadnou kravinu, jen slusne zadam: paraziti a zmrdi jako ty, bezte do hajzlu
mik 4.4.2006 23:27

Re: to snad není možné, kolik lidí vidí rudě, jen se řekne Rom

Statecnost delat pitomosti by se mela nazyvat jinak, ne?
Pozitivni diskriminace jednech je fakticky negativni diskriminace jinych.
Co se tyce strany zelenych tak Uhl a jeho familie do ni nastartovala jakmile dosahli na volebni prispevek a maximalne se ji snazila znasilnit ve svuj prospech a vyzdimat.
Strana zelenych je pro mne nevolitelna prave kvuli uhlovcum.
 
Zak 6.4.2006 12:01

Re: to snad není možné, kolik lidí vidí rudě, jen se řekne Rom

Anarchista Uhl po utlaku komunistů věřící v lepší socialistickou budoucnost je blbec.
huhu 4.4.2006 20:35

připomínám, že jako vládní zmocněnec se Uhl rozešel s Romy ve zlém

práce Uhla jako vládního zmocněnce skončila rozhádáním se s "romskými aktivisty". Takže tak. Je to prostě ůl.
Klokan 4.4.2006 19:40

Telefony za kačku - jen pro úplnost:

Pokud si dobře vzpomínám, ty telefony za korunu byly jakousi prémií za uzavření životní pojistky. Podle mě se pod tím podepsali i agenti pojišťovwn a všudypřítomní paraziti z řad mobilních operátorů.
Frankfr. 4.4.2006 19:36

Cikáni je správné označení.

Přátelé diskutující, Češi, Moravané a Slezané !!! Nepoužívejte servilně cikánské označení " Rom" pro cikány. Nedávno v jedé diskusi se objevilo vysvětlení Ústavu pro jazyk český jak správně pojmenovávat cikánské etnikum.
Zopakuji to volným způsobem :
V českém jazyce se označuje příslušník cikánského etnika slovem       Cikán
v cikánském jazyce se označuje příslušník cikánského etnika slovem   Rom
 
podobně obyvatel Anglie  se nazývá v českém jazyce Angličan
a    v anglickém jazyce Englishman. Proto říkáme, že např. do Prahy přijela skupina turistů - Angličanů a ne Englishmenů. Také tak do Prahy přijela skupina Cikánů a ne Romů. / Angličané tam ovšem přijeli za prohlídkou památek a Cikáni za účelem prohlídky jejich kapes /.
Přátelé, vzbuďte v sobě národní hrdost a nazývejte věci pravými jmény, odlište se od renegátů jako je soudruh Uhl a jemu podobní !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kosmopako 5.4.2006 13:10

Re: Cikáni je správné označení.

souhlasím, nevíte jak se řekne vietnamsky "Vietnamec" ?
herdekbabka 7.4.2006 11:01

Re: Re: Cikáni je správné označení.

rákosník

rafp 7.4.2006 21:25

Re: Re: Re: Cikáni je správné označení.

;-€

Klausobijec 4.4.2006 18:56

Mobilní řešení

Co vlastně s pozemkem po armádě střed, mezi Milovicemi a Rajskem? Zničit se tam už moc nedá, Rusáci se činili, jak mohli, což kdybychom tam utvořili jakýsi Homeland pro Romy (čeští Sinti jsou po nacistech už na vymření) a nechali je tam žít podle jejich představ? Solidní plot okolo, sebeurčení národa zajištěno! Co si uděláte, to máte, podporu by mohli dostat ale od Evropy, jako Palestinci. Za 56 miliard dolárků se přece dá vyžít- vylenit! I ty telefóny by se za ten pakatel nakoupily! Alespoň by podprivilegovaní Češi nemuseli závidět, co oko nevidí, to nás nemrzí!
Jura Jurax 4.4.2006 17:53

Přečetl jsem si původní článek v LN

a pravím Vám, je to síla.
 
A zaznamenejte nebetyčnou, skoro obdivuhodnou drzost a vychcanost od těch Romů, že si dovolují žádat, aby jim stát pomohl, když mobily za korunu získané (i se simkami) obratem odnesli do frcu a teď mají platit. Ono jsou někteří ti Romové už tak navyklí na bezpracné živobytí zadarmo, že jim přijde normální, že jim někdo jenom tak dává mobil za korunu. Inu holt blbí gádžové, cikán na vás vždycky vyzraje.
 
Krucifihimlhergotalelujánachajnmalnalevo, kamže to jde mé sociální pojištění a daně, které já blbec platím, nemoha jinak?
jepice 4.4.2006 16:34

Pan Březina

trochu předbíhá událostem. Na diskriminaci si bude moci právem stěžovat, pokud úřad žádosti Romů vyhoví. Zatím je ve stejné situaci jako oni - může stejným způsobem žádat o příspěvek na příslušném úřadu, zřejmě sociálním odboru v místě bydliště.  Uhl, ať už mu vyčítáme trockismus nebo levičáctví nebo podivnou zaťatost, asi nebude mít na schválení peněz pro pana Březinu to správné razítko.
Fakt je, že měl panu Březinovi odpovědět na slušně formulovanou, i když poněkud nesmyslnou žádost.
 
huhu 4.4.2006 16:17

z včerejšího článku o R. Reaganovi

„Jsem si jist, že každý pociťuje lítost nad člověkem, který upadl do příkopu na kraji cesty a nebo v soutěživé společnosti nedokázal udržet krok s ostatními. Můj soucit však nadto patří i těm milionům neopěvovaných mužů a žen, kteří každé ráno vstávají, posílají děti do školy, odcházejí do práce, snaží se uhradit všechny poplatky za bydlení, platit nehorázné daně, aby umožnili soucítění s méně šťastnými a kvůli tomu všemu musí obětovat mnohé ze svých tužeb, snů a nadějí. Vláda jim dluží něco lepšího než jen další a další nápady, jak je přimět k tomu, aby sdíleli plody své dřiny s ostatními.“
Ultraladinek 4.4.2006 16:23

Re: z včerejšího článku o R. Reaganovi

S tímto nelze než souhlasit.
Dr n 4.4.2006 16:26

Re: z včerejšího článku o R. Reaganovi

Tak, tak.
Ale to je marné čekání - v Česku nic takového nehrozí, my jsme totiž sociální ráj.  Žádná strana nemá v programu zrušešní alespoň některých sociálních dávek...
www racek 4.4.2006 16:46

Re: z včerejšího článku o R. Reaganovi

no, to byla ukázka reaganova naprosto plebejského, nestudovaného nicméně pronikavě praktického zdravého rozumu.
včerejší článek se mi nelíbil, fakt to byla agitka ve stylu ... zemřel nám soudruh ... ale reagan veliký byl. bezesporu.
jirka 4.4.2006 20:34

Re: z včerejšího článku o R. Reaganovi

Bohužel v Čechách se ani náznake na obzoru neobjevuje státník typu Ronalda R.    BOHUŽEL
BESKYDOS 4.4.2006 15:47

NEURAZEJTE SE ,ze vam ostanim nikdo neprida na mobil ,vzdyt budoucnost patri

romum, budou rodit deti za nemale prachy, dostanou pocitace  a jednou tu budou i vladnout. Tak co se divite. Vzdyt si to vsichni svym socialnim citenim prejete, jinak by rudi, yeleni i oranzovi nemeli tolik preferenci