23.4.2024 | Svátek má Vojtěch


Diskuse k článku

GLOSA: Ohně na náměstí

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
PRASI DENT 3.4.2007 18:41

ZDÁ SE

 Že Čunek nemůže být tak nedostatečný, aby nevěděl, že zmínka o opálení a ohníčcích je směřována na JISTOU ADRESU.....Pokud by se vyslovil tak, že občané zneužívající podpor a podivných invalidních důchodů, musí být přinuceni nést větší zodpovědnost k sobě, svým rodinám a státu, pak by neřekl nic tak nového a většina obyvatel by mu dala dokonce taky za pravdu..... Snad si i  mohl dovolit říci, že procentuelně v těchto a jiných antispolečenských jevech vedou cikáni a dokonce to podložit statistickými údaji.....Tím, že opoměl zřejmě záměrně těch okolo deseti procent snědých, kteří se snaží žít a jednat v přijaté společenské normě i procento těch bílých spoluobčanů, kteří naopak tato nerespektují - VYZNĚL JEHO VÝROK RASISTICKY.....Při té příležitosti nelze nezmínit i vysoké a stále rostoucí procento příživníků v bílých límečcích.....

jirka.s. 3.4.2007 17:25

Qui bono Čunek?

Pomiňte na chvíli jakékoliv rasismy a zamyslete se na chvíli, proč je najednou takový humbuk kolem jedné věty jednoho politika! Proč si v našich "médiích" například nevysloužilo podobnou pozornost  opětné flirtování soudruha falmera s Leninem? Zamysleme se na tím, komu to vyřvávání o rasismu může asi tak posloužit! Nebude to možná tím, že se prostě sockomouši v čele s benitem a jeho předsedou socanského bezpečnostního výboru snaží rozlomit koaliční vládu? Tak blbí zase nejsou, aby se nesoutředili na ten nejslabší článek v ní, tedy na nezkušeného, politicky neprotřelého pana Čunka. Proč to třeba nezkusili na Kalouska, který má toho másla na hlavě daleko více? Proč už tak nějak pomalu mizí ze stránek různých kanálů Čunkovo "harašení" a úplatky? Nejspíše už zjistili, že tudy tedy cesta nevede a tak zkoušejí, znovu a znovu na toho "nejslabšího", něco jiného. Zjistili totiž, že pana Čunka je velmi snadné přimět se vyjadřovat zkratkovitě a tak stačí ho malinko vyprovokovat a pak ihned spustit obrovský řev. Pak už se prostě a jednoduše nikde nenapíše něco o tom, zdali jsou jeho slova pravdivá, ale pouze o tom, že takový nedovzdělaný  "primitiv" (ano, i toto označení jsem na zdejších stránkách zahlédl) nemá co ve vládě pohledávat a je vymalováno. No, a zmasírovaní koaliční partneři tak skočí socanům na špek a svými nepředloženými prohlášeními si podřezávají vlastní větev. Nu což, konec konců, pořád nám slibovali předčasné volby, tož ať tedy jsou!

Rolen 3.4.2007 16:56

Myslím si to samé co autor a něco navíc

Především Čunek hraje o své znovuzvolení do senátu! Tam ho nemusí nominovat strana, ale vynesou ho tam sympatie lidu co nesnáší cikány!!!!!! Je to jednoduché a prosté. K čemu to povede? Prostě kandidáti do senátu to rychle pochopí a povedou podobné kecy. A čeho že měl být senát pojistkou  ???(Y)(Y)(Y) 

JC 3.4.2007 15:13

Tak se nám postavil na zadní pan Severa z KDU-ČSL

Vyhrožuje rezignací, když nebude Čunek odstraněn z politiky. Co ho k tomu vede? Nejspíš přesvědčení:

Každý občan této republiky v aktivním věku musí pracovat, aby uživil sebe i svou rodinu. Je potřeba ještě uzákonit, že kromě toho každý pracující občan je povinen přispívat na blahobyt celoživotně se flákajících Romů. Tj. přispívat jim na bydlení, stravu, ale hlavně na alkohol, drahé cigarety, ještě dražší drogy a na zábavu u herních automatů.

A každý pracující občan, kterému se to nelíbí, by měl být potrestán vysokou pokutou a odnětím svobody za rasovou diskriminaci.  Svoje Rómy si musíme pěstovat jako křehké květinky, oni jsou přece naše budoucnost;-€  Na ostatních lidech nezáleží, ti se můžou odstěhovat třeba na Sibiř - ale kdo pak bude pány Rómy živit?  

Saša 3.4.2007 15:39

Prosté srovnání ze serveru volby.cz

Severa Pavel, Litomyšl, 3 098 hlasů, 12,89 %

Čunek Jiří, Vsetín, starosta města Vsetín, v prvním kole 19 606 hlasů, 44,01 %, v druhém kole 14 319 hlasů, 71,34 %.

Vzhledem k tomu, že pan Severa je poslancem již od roku 1992, a doposud nic světoborného nepředvedl, nebude až tak velká škoda, jestli odstoupí a uvolní místo náhradníkovi panu Mgr. Václavu Kličkovi z Ústí nad Orlicí.

Pan Čunek by však rozhodně odstupovat neměl - vždyť většina národa doufá, že se mu podaří  zlepšit situaci v tomto státě podobně, jako se mu to podařilo na Vsetíně.

jirka.s. 3.4.2007 16:57

Re: Prosté srovnání ze serveru volby.cz

R^R^R^ O té "škodě" pro lidovce mne to napadlo také, předběhl jste mne!

Frank 3.4.2007 19:20

Re: Prosté srovnání ze serveru volby.cz

A co by chudák Severa po odstoupení z politiky dělal? A umí on vůbec něco nebo je to politik z povolání? A bude ta jeho vůle k odstoupení větší, než malá? Jinak k autorovi článku chci dodat, že politik by měl říkat především pravdu !!! A ne, jestli se to někomu hodí, či ne. A o cikánech Čunek pravdu rozhodně řekl. Horší je to už z pravdou o původu jeho peněz.

Irena 3.4.2007 21:56

Re: Prost‚ srovn nˇ ze serveru volby.cz

I vy jeden šprýmaři.To by stálo uvažovat o zařazení do silvestrovského večera. Gratuluji!

Ludva 3.4.2007 15:05

Čunek na Hrad

Problémy se u nás neřeší, zametají se pod koberec a když přijde někdo, kdo má ochotu a sílu něco udělat, tak je zdiskreditován a odstaven. Přitom se ubíráme cestou do pekel. Vychováváme si generaci, která zřejmě už nikdy nebude pracovat a bude stále nebezpečnější pro ostatní. Co je špatného na výroku pana ministra, že za dávky by každý měl odvádět alespoň veřejně prospěšnou práci. Zvláštní je také přístup pana Nečase, že zvýší rodičovský příspěvek na dva roky. Jako dělané pro ty, co rodí každý rok. Asi nejjednodušší by bylo zrušit dávky kromě podpory v nezaměstnanosti placené z pojistného a přejít na vývařovny pro chudé jako kdysi. Dávky kompenzovat daňovými úlevami jen pracujícím. Ať se každý snaží.

MOON 3.4.2007 15:18

Re: Čunek na Hrad

Přesně tak.AŤ SE KAŽDÝ SNAŽÍ !!! Nadělal jsi si děcek? Tak se snaž ať neumřeš hlady i s dětmy.Neučil jsi se ve škole?Tak se snaž uživit takovou prací ,která vzdělání nevyžaduje.Zničil jsi si kouřením,chlastem,špatnou životosprávou zdraví?Tak se snaž makat aby jsi měl na zdravotní péči jinak zdechneš.Zničil jsi si byt kde jsi byl v nájmu a majitel tě vystěhoval?Tak se snaž a makej aby jsi měl na nový jinak zdechneš pod mostem v mrazu.Všem těm ,kteří jsou nemocní,fyzicky či psychicky nebo bez střechy nad hlavou a prokazetelně si své neštěsí nezavinili sami musí být pomoženo.Hezký den MOON

Hawk 3.4.2007 16:05

Re: Čunek na Hrad

Pletete hrušky s jablky. Zvýšený rodičovský příspěvek na 2 roky se týká jen mamin, které předtím vydělávaly přes 20000 Kč.

Pokud rodina žije ze sociálních dávek a nikdo nepracuje, započítává se pro výpočet dávek rodičovský příspěvek jako příjem. Tedy ve výsledné sumě dostane rodina zase jen částku rovnající se životnímu minimu. Že část těch peněz jde ze šuplíku rodičovský příspěvek a ten zbytek ze šuplíku pomoc v hmotné nouzi (nebo jak se to jmenuje) je přece úplně jedno. Pláčete hezky, ale na špatném hrobě 

Ludva 3.4.2007 16:10

Re: Re: Čunek na Hrad

To je dobře, tak to měl Nečas říct rovnou, když o tom mluvil v televizi, uvedl jen ty nejvyšší částky. Ale uklidnil jste mě.

jirka.s. 3.4.2007 17:00

Re: Re: Re: Čunek na Hrad

Mne tedy neuklidnil! Pro mne je iritující jakákoliv částka, vyplácená komukoliv za nic!

Hawk 3.4.2007 18:26

Re: Re: Re: Re: Čunek na Hrad

Nemám dojem, že rodičovský příspěvek je částka vyplácená za nic.

MOON 3.4.2007 14:57

My cigáni

Prosím čtěte laskavě s cigánaským akcentem a dialektem,:

"Co tady všechni řvete ,proti nám cigánom, když my nic nerobíme nikomu,jenom nás utklačujete a dikriminujete,cikán nikoho neutlačuje,cikán je se všemi kamarád,my vás bíle gadže nenutíme posílat děci do školy,my vás nenutíme chodit do prace,dejte nám peňazí a byty, jak mate vy gadžové a mi nic nechceme.Za komunistů nám byty dali,peňaze davali,bumažky do obchodu, davali děckám v jidelně oběd zadarmo,  peňaze na uhlí davala pani na vyboře.Děcka abych nemusela s nimi otravovat býly v děcáku,ja býla také v děcáku,moj chlap bul také v děcáku,a moja mama taky bola v děcáku,otec byl v kolonke a švagriňa bola taky v děcáku.Potom bul starý v kriminále, a starší syn bul také v kriminále ten mladší 23 let ještě nebul.Ja som tam také bula ale iba pol roka bo som bula v iném stavu.Tak nás nechejte a my vás taky necháme, my nejsme rasisti jako jste vy.Býlí rasisti. Ja i moj chlap jsme čistí cigáni - Romové my někradněme,to kradou špinavý cigáni,Olazi a Lakatoši, a taky Vietnamci žluťasi jedni ,nás také okradli,prodali mi drahé tričko, ty by měli vystěhovat do Vietnamu a počkejte až přijdou Rumuni to jsou ti největší lumpi.Američany na ně, ti si s nima umí poradit,tak jak s indianama a černochama,ještě že těch negrů je tady jen málo a skoro nejsou vidět a když tak to jsou jenom turisti,už mi kdysi dal jeden černoch u Kotvy dolar.Dělala jsem, že jsem Italka, to my romové možem dělat bo mame stejné rysy jako taliani, ostatní špinaví cigáni to dělat nemožou,takový vychrtlí Olazi, kdo by jim to věřil,nebo bachratí Lakatoší to nejsou romové ,to jsou cigáni co kradnů,lžů a perou se ,chodí špinaví a o děcka se nestarají.Hezký den MOON

jerry 3.4.2007 14:35

Politická korektnost

Dá se to definovat asi jako názor, který je v přímém protikladu vůči myšlení většiny lidí , ale zcela v souladu s myšlením ostatních politiků.:-)

Atei 3.4.2007 17:23

Re: Politická korektnost

To nen ono.  Kortektnost znamená, že  politik říká to, co je  psáno  v manuálu ( chceteli  Bibli)  mederního  europolitika.   Tam je psáno, že všechny  menšiny  jsou diskriminované a může  za to   rasismus  původního obyvatelstva  ( korektní názor ) A  kdyby bylo   1000 důkazů, že  si   situaci  menšiny zavinily  samy, tak  se o tom nesmí mluvit ( to by  byl  nekorektní názor ).   Taková politika samozřejmě dlohodobě vede k likvidaci  původního obycvatelstva a nebo  alespoň k jeho vystěhování na jiný kontnent, aby   se  stalo menšinou.  Ovšem nesmí to být  Asie  nebo Afrika, tam si na korektnost nehrají.   Přivandrovalci se musí  činit.

Honza 3.4.2007 13:43

Daneši, jsi debil.

A pořád si to opakuj. Protože tě neznám, nevím komu to lezeš do zadku, ale musí to teda být. Ještě jednou, jsi lump a hlupák.

janoryna 3.4.2007 13:33

s tou poitickou stokou

s autorem souhlasím. ale to samozřejmě myslel jistě socany. pan topolánek by mohl dávat lekce slušného chvání i paroubkovi a nic na tom nezmění fakt, žeparoubek nekopal novinářů do auta, neopatřeil si milenku ani nedělal posměšná gesta na poslance.ale o jaké konzervativní vládě to mluvíte. tahle vláda je všechno jenom ne konzeravtivní. to, že vedoucí síla strany a vlády je pod vlajkou modrou a ne rudou v tomhle případě nepomůže. a je to také to jediné, v čem se ty vlády liší.

Dirty Pete 3.4.2007 12:57

Politická korektnost

není ji lépe nazývat pokrytectvím?

vladimír314 3.4.2007 12:54

i Mnichov

byl projevem falešné "politické korektnosti" a kam to vedlo? Do míst velice nepřívětivých!

nepolitik 3.4.2007 12:30

Čunek je politickým Broukem pytlíkem

a podle toho se také chová. ;-)

Malý Aston 3.4.2007 12:55

Re: Čunek je politickým Broukem pytlíkem

Ano,máte pravdu.Na funkci předsedy nějaké libovolné politické strany nebo za nějakého ministra musí být nasazen jen pražák,nebo z okolí Prahy nebo ten kdo je placen z Rakouska jako Kuchtová.Ono se to potom jinak řídí. Jednak s cigánem nepříjdeš nikdy do styku,pěšky nechodíš a metro znáš jen z televize.To se to kecá když vedle nich nebydlíš,neokrádají tě a děti musíš vodit do školy aby je cigány neokradli.A dnes jsem se zasmál.Cigáni hledají podporu v Bruselu proti Čunkovi.Co kdyby tak šli pracovat a pořád se neopalovali a nedělali ohníčky na náměstích?

Kajda 3.4.2007 13:26

Re: Re: Čunek je politickým Broukem pytlíkem

Malý Astone, promiňte, ale jste v ů l. Nikdo netvrdí, že ve vysokých funkcích musí být vždycky pražák, protože má patent na rozum.  A Prahu jste taky viděl nejspíš jenom z rychlíku. V Praze jsme Cikánama obtěžováni možná mnohem více než na maloměstě či na venkově. Do tramvaje nebo do metra abystese bál vstoupit, protože pokud tam nevisí cedulka POZOR ZLODĚJ tak vám to určitě řeknou rozhlasem.Mám  tu "čest" bydlet v blízkosti jak slušných Romů, tak i těch nepřizpůsobivých. Jelikož mám zdravotně postiženou dceru, tak se jim nevyhnu ani na sociálce, protože zatím co já musím každé dva roky dokazovat, že je má dcera skutečně nevyléčitelně nemocná a každého čtvrt roku dokazovat, že jsem si nějakou kačku nepřilepšila. Zdraví Romové nemusejí nic. Dávky jim jsou vypláceny automaticky a běda, když jim dají o korunu méně. To je teprve tiátr. Navíc jich tam poměrně dost přijíždí luxusními automobily a jsou ověšeny zlatem od hlavy až k patě. Kdepak na to asi z těch dávek vzali? Takže vás prosím, abyste nás pražáky neurážel, protože Praha není jiná planeta a v naší kotlině je to, pokud se týká romské otázky, všude stejné.

Honza 3.4.2007 13:36

Kajdo, ty sám jsi nějak divný patron.

Ani sis snad nepřečetl, na co reaguješ. O čem to je. Hrůza

Malý Aston 3.4.2007 13:49

Pro Kajdu!

Pokud jsem urazil pražáky,tak se omlouvám ale já jsem psal o vrcholovém gangu,který se usadil v Praze a to ve všech politických stranách,jak pěkně říkají " Napříč politickým spektrem".V poslanecké sněmovně se pohádají a pak jdou na pivo.Nové tváře neuvidíte,říkají si křestními jmény a vždy se domluví,jenom nikdo cizí tam nesmí přijít.To co píšete je jinak pravda a já se Vám omlouvam,že jsem se špatně vyjádřil.

apolitik 3.4.2007 14:17

Praze jsme Cikánama obtěžováni možná mnohem více ....

Byl ji člověče někdy v Ostravě tam je obtěžování....

JoJo 3.4.2007 14:19

Re: Re: Re: Čunek je politickým Broukem pytlíkem

Kajdo, můžete hodnověrně doložit, že cikánům jsou dávky vypláceny automaticky nebo jste to zaslechla někde v tramvaji? Co je pro Vás luxusní auto? 12 let starý otřískaný bavorák na ojetých gumách? Jediným hříchem těch cikánů se skutečně drahými auty je to, že za své cikánské kopáčské party neplatí daně. Neokrádali by stát na daních, pokud by jim to bílá podnikatelská vrstva neumožňovala, je totiž rozdíl zaplatit 50 za hodinu kopáče bez papíru nebo 130 s papírem. Vy osobně si na černo nepřivyděláváte?

UFON 3.4.2007 17:28

Re: Re: Re: Čunek je politickým Broukem pytlíkem

Prágl je jiná planeta. Za málo hokny velký chechtáky, napřerd asi 20 min Hele a pak hokna

šašek 3.4.2007 13:49

Re: Čunek je politickým Broukem pytlíkem

ten brouk Pytlík zrovna předvádí, jak s v politice hraje s nízkou kartou. A hraje skoro jako Kubelík.