23.4.2024 | Svátek má Vojtěch


Diskuse k článku

GLOSA: Na okraj jednoho prezidentova bonmotu

Miloš Zeman nás naučil řadu bonmotů. Jeden z nich: jen idiot nemění své názory. Tady se ovšem dostal v těchto dnech na tenký led a do velice prekérní situace.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Š. Hašek 2.9.2018 14:55

Mám podezření,

že pan Stejskal nahodil udičku ........... a dobře!

Možná ale už by se fakt měla udělat nějaká komise (když jaksi zákon nestačí) pro impíííííchement presidenta té naší republičky. Předsedou by mohl být (jako naprosto nezávislý, vylosovaný) Hutka, za církev Halík, dále proporčně politikstrany (TOPvrchol09 by mohla poprosit o hlasy televizáků a Babiš by naopak referendem dostal trestné snížení), ........ a hodně by tam mohlo být posluchačů Masarykovy Uni v Brně (tam jsou hodně s nadhledem a nepodlehnou okamurovské, Tibetu nepřátelské lůze). Čestné místo rozhodčího dostane Schw., alternuje Kalousek. Taky tam hodíme nějaké novináře, co se vyznají v ochraně spotřebitelů před šmejdy a mají kladný vztah k avantgarddivadelníkům ......

Asi tak. Já snad ani neposeču na chaloupce trávu, protože se budu budit ve tři ráno starostma o blaho naší republiky v souvislosti s nejasností kolem blbouna/-ů (novinářského/-ých, obecně).

J. Richter 2.9.2018 18:31

Re: Mám podezření,

..a nemohl by prostě už táhnou dobrovolně do hajzlu, ten starý ochmelka?

Š. Hašek 2.9.2018 19:07

Re: Mám podezření,

A to prosím proč? Aby splnil přání televize a některých umělců - nejen těch divadelních?

Domnívám se, že výměna presidentů se ve slušné společnosti obejde beze slov hajzl a starý ochmelka. Víte, to se vhodí papírek do takové bedny.