20.4.2024 | Svátek má Marcela


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
honzak 15.6.2006 7:49

Re: PO POVRCHU A HLOUPĚ

pán je levicový intelektuál, neníliž pravda:?

Mirek Šejna 15.6.2006 8:12

Pozorovatel

Lepší je býti levicovým intelektuálem než pravicovým idiotem.

Ladislav N. 15.6.2006 12:01

Re: Mirek Šejna

Jenom aby vás nakonec nepovažovali za levicového idiota... ;-D

Mirek Šejna 15.6.2006 12:31

Ladislave

Ono to platí samozřejmě i opačně: "lepší býti pravicovým intelektuálem, než levicovým idiotem". Problém je, že většina idiotů nesnáší intelektuály. No a na intelektuály jsou zde alergičtí hlavně pravičáci. Čím to asi bude,  Ladislave?

Ladislav N. 15.6.2006 12:53

Re: Ladislave

Ano. stačí se podívat na vaši reakci k mému vzkazu autorovi vpředu... ;-DR^ Vy intelektuálem rozhodně ;-O nejste... Že vám to umožňuje dobře žít ze státního rozpočtu, je "kouzlo socialismu"...

tom 15.6.2006 9:41

Re: PO POVRCHU A HLOUPĚ

Nevážený pane,

kampaň CSSD byla naprosto sprostá bez programu a založená pouze na urážkách druhých stran.To zcela videntně svědčilo o prázdnotě jejích autorů.Osobně jsem si nevšiml ,že by zástupci ostatních stran vulgárně napadali CSSD.

Statotvorné chování jak o něm píšete se u této strany omezilo na krádeže a podvody a to nejlépe se státním majetkem.

S takovou státovorností běžete do ...............

P.S.od státu očekávám ,že vytvoří mantinely a mě jako občana nechá na pokoji což je v naprosto příkrém rozporu s tím čeho jsme byli v minulém období svědky.

Mirek Šejna 15.6.2006 9:48

Tome,

citujte nám tady jednu jedinou urážku, kterou řekl politik ČSSD vůči ODS či Lidovcům.

Ladislav N. / ... Hrad :-D 15.6.2006 12:03

Re: Tome,

Paroubek: "HROZÍ MODRÁ DIKTATURA" a spousta dalších lží masově šířených ve volebních tiskovinách ČSSD. Mám je na hromádce před sebou. Vy jste je nečetl? ;-)

VL 15.6.2006 13:49

Re: Re: Tome,

A co veřejné křivé obvinění Gandaloviče ze zpronevěry, urychleně publikované Právem a Novinkami? Nepomohlo to trochu k tomu, že v Ústeckém kraji zvítězila ČSSD?

asd 15.6.2006 15:35

Re: Re: Tome,

To ale není přece urážka...

Ladislav N. 15.6.2006 16:33

Re: To ale není přece urážka...

Záleží na tom, v jaké "cenové skupině". V té Paroubkově možná ne.

bob 15.6.2006 11:58

Re: Re: PO POVRCHU A HLOUPĚ

Souhlas !!! R^R^R^

Mamut 15.6.2006 10:03

Re: PO POVRCHU A HLOUPĚ

Jen mě překvapuje u příspěvků pánů Šedivcu a podobných, že ti kteří jsou přesvědčením na levo, jsou normální a soudní lidé, kdežto pravicově zaměření jsou vždycky smečka obdivovatelů, amorální fanklub a vůbec ta slabodušší část národa;-D

dvd 15.6.2006 12:22

Jenomže levicový elektorát

je - statisticky vzato - méně vzdělaný. Co s tím?

Marcel Derian 15.6.2006 13:19

Re: PO POVRCHU A HLOUPĚ

Vážený pane, děkuji Vám za Váš názor. Polepším se, napíšu raději článek o sociálně pojaté ekonomice, doufám že mi ho NeviditelnýPes uveřejní a jsem dopředu zvědav na Váš názor. Co se týše pohledu na státotvornost ČSSD, tak si s Vámi dovoluji nesouhlasit. Pojetí volební kampaně ČSSD s heslem "ODS mínus" vedlo k mohutné polarizaci obyvatel, k zesílení sociálních rozporů ve společnosti a pravděpodobně povede k mnohem většímu antagonismu opačně politicky orientovaných voličů. Nepokládám takový přístup za správný. Článkem jsem chtěl odlehčit téma povolebního vývoje, ale očekával jsem že bude více kritických příspěvků na přílišnou barevnost.

Mirek Šejna 15.6.2006 15:19

Ale, ale Dariane,

nějak si nevzpomínám, že byste tady kritizoval politickou kampaň ODS v dobách "nulové tolerance". To Vám tenkrát nevadilo, když na kongresu ODS označili Špidlu za autisku a Tlustý mu říkal Vladimír Iljič Špidla? To vám nevadilo, když Langer nazval českou policii Grosstapem? To vám nevadilo, když Macek už od loňska nazývá českého premiéra "odporným puchejřem"? A bilboardy s nápisem "Pozor, zde jezdí premiér rychlostí 200 km" byly kříšťálově korektní, že?Tohle ale asi nevedlo k polarizaci obyvatel, že? Tohle totiž patří k politické kultuře ODS, která je na urovni, viďte? Zatímco "ODS minus" byla sprosťárna, že jo?

Mard 15.6.2006 16:26

Re: Ale, ale Dariane,

Vážený pane Šejna, dovoluji si namítnout, že je rozdíl, když někdo někoho slovně napadne (a to zejména na sjezdu strany) a tím když někdo jako jeden z hlavních motivů své kampaně zvolí boj s tezemi (mnohdy zcela vymyšlenými) protistrany. Odmítám přijmout názor že je správné rozvášnit voliče k nenávisti k protistraně a po volbách si s touto protistranou padnout kolem krku. Kdyby se do mé firmy hlásil nějaký kandidát, který by neprezentoval svůj program, svou vizi, ale jen by kritizoval ostatní kandidáty, tak bych ho vyrazil. Co se týče Vámi uváděných příkladu (200 km/h, puchejř, atd.) tak to pokládám za lapsus jejich autorů. Pro vysvětlenou, nepokládám kampaň ODS Mínus za sposťárnu, ale za krok vedoucí ke zcela zbytečným vášním (osobně jsem přesvědčen že právě negativita kampaně zavinila prohru ČSSD).