19.4.2024 | Svátek má Rostislav


Diskuse k článku

GLOSA: Limonádový Joe

Co je dobré pro Agrofert, je dobré pro národ, myslí si asi Babiš, který chce vést stát jako firmu. Valná většina národa zase asi věří, že to bude fungovat vice versa, že tedy Babiš bude konat dobro pro lid, protože to bude dobré i pro Agrofert.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Š. Hašek 2.11.2017 20:58

No,

hodně Vás ten Babiš štve, pane Franci?

A co dál? Kalouska, Bělobrádka, nějakého Halíka? Koho tam máte?? Zkráceno.

J. Nový 2.11.2017 16:59

Limonádový Joe

...a jakými jinými penězi nežli našimi se dá naplnit státní kasa??

J. Fridrich 2.11.2017 13:58

Napsáno v tomto článku - " Babiš zatím žádné

Napsáno v tomto článku - " Babiš zatím žádné dobré skutky pro národ nevykonal. Nemůžeme přece považovat za dobré skutky, když se snaží naplnit státní kasu penězi z našich kapes." Nenapsal to náhodou hlupák, pane Franc ?

Milý autore, úspěch se v Čechách nikdy neodpouštěl - a není ten Babiš náhodou úspěšný ? O tom ve vašem článku ani slovo. On je úspěšný podnikatel - všechny ty miliardy Kč mu z Bruselu opravdu neposlali - a jestli jste si nevšiml, tak byl cca úspěšný ministr financí, dal je do pořádku a vybral o desítky mld. Kč víc daní - a ty nyní musí platit všichni.. Není to náhodou správně ? Že to dělal dobře je vidět na tom, jak ostatní politické strany přímo " piští " zlobou a to za vydatné pomoci našich " nestranných " médií..

R. Langer 2.11.2017 14:08

Re: Napsáno v tomto článku - " Babiš zatím žádné

No vidíte, tady máte jednoho z těch, o kterých jsem psal níže. To byste se divili, kolik jich je. Jinak nic proti, uvidíme (uvidíte), co bude dál. Já myslím, že nejspíš PŘEKVAPENÍ! ;-)

M. Vondráček 2.11.2017 14:57

Re: Napsáno v tomto článku - " Babiš zatím žádné

Ano , úspěšný je . To že si občas k tomu úspěchu přikradl to nikomu nevadí :-) :-)

M. Klas 2.11.2017 15:52

Re: Napsáno v tomto článku - " Babiš zatím žádné

Vidím, že stále používáte CtrlC CtrlV - myslím ten druhý odstavec. Otázkou je, jakou má na výběru daní zásluhu Stbák Bureš a jestli náhodou není vyšší výběr daní z důvodu zlepšování ekomoniky. Ale to asi nikdo nerozklíčuje. Jen mi pořád někde chybí těch 18 mld., které sliboval díky EET.

A. Alda 2.11.2017 12:53

Pokud jsem autorovým tezím a vývodům z nich porozuměl,

tak by bylo nejlepší Babišovi celou republiku darovat a učinit z ní součást koncernu Agrofert. Pak by se o ni Babiš staral vzorově a všem by se nám mnohem lépe dařilo. ☺

J. Jelínek 2.11.2017 13:58

Re: Pokud jsem autorovým tezím a vývodům z nich porozuměl,

V to případě abych si vzal TEPLÉ PRÁDLO !!!!

M. Šejna 2.11.2017 10:23

vysoce inteligentní volič Husák

vysoce inteligentní volič Husák, kterého se tady zastávají vysoce inteligentní voliči Lenc, Lepka a Bocek, je znám svou vysoce inteligentní fašistickou rétorikou. Stačí si přečíst jeho nenávistné výlevy na jeho blogu.

Husák navrhuje pro imigranty okamžité umístění do speciálně vybudovaných koncentračních táborů. Tam chce umístit i všechny "vlastnizrádce". V koncentráku pak navrhuje tvrdý režim, kde jakékoli provinění proti táborovému režimu by se trestalo popravou vězněného.

Musím se přiznat, že porovnání s myšlenkami tohoto duševního velikána s mimořádně vysokým IQ, jménem Husák, se citím byt opravdu úplně blbej a méněcenej, tedy jsem adeptem na umítění do Husákova koncentráku.

M. Valenta 2.11.2017 10:34

Re: vysoce inteligentní volič Husák

Já taky ještě sbaleno nemám.

A. Alda 2.11.2017 12:57

Tohoto Husáka neznám.

Ale vím, že svůj IQ si každý může nechat změřit a také to, že průměr, modus i medián inteligenčního kvocientu je rovných 100 bodů.

Na každého, kdo má IQ 120 bodů, připadá jeden s IQ 80 bodů. Je to bolestivé, ale je to tak.

Přitom jako hlupák nám (skoro každému) připadá ten, kdo má IQ o 10 bodů nižší než my. Takže třeba pro člověka s IQ 30 bodů je 87 % obyvatelstva hlupáky. S tím se prostě nedá nic dělat.

M. Šejna 2.11.2017 13:14

pane Aldo

tohoto Husáka, máte možnost poznat u kus níž v diskuzi, kde šmahem označil všechny voliče ANO za hlupáky.

Tento Husák má bohužel už zablokovaný účet na blogu iDnes, protože jeho fašistické texty byly už na hranici trestného činu šíření rasové a náboženské nenávisti. Bohužel říkám proto, že nemáme už možnost si přečíst Husákovy výplody "vysoce inteligentního fašisty".

P. Lenc 2.11.2017 14:00

Re: vysoce inteligentní volič Husák

Šejno, když si mně chcete brát do té své levičácké huby, tak si prvně pořádně přečtěte co jsem napsal.Jako vždy s té vaší huby kape pouze odpad.A to je slušně řečené.

M. Šejna 2.11.2017 16:00

pane Lenci

napsal jste o Husákovi, že má pravdu v souvislosti s tím, že označil voliče ANO za hlupáky. Takže jste se Husáka zastal, když mu toto jiný diskutující vytknul.

Zároveň byste měl krotit emoce. Ve tom vašem příspěvku evidentně s vámi cloumal váš Nemajestát. Já jsem levičák a mám hubu, takže pokud se domníváte, že jste mě urazil, tak jste se spletl.

F. Navrátil 2.11.2017 9:47

Fakta a kázání proroků zkázy

Volby jsou výběrem možností. ODS dostala opakovaně příležitost, ale zklamala. Sociální demokracie dostala příležitost, ale na občany se vykašlala. Nyní dostává důvěru ANO a pokud ji zklame, dopadne jako předchozí dvě politické strany. Voliči pak vyberou někoho jiného a dají mu důvěru. Na rozdíl od některých zhrzených diskutérů jsem přesvědčen, že volby dopadly neutrálně a nyní se ukáže, kdo je kdo.

D. Polanský 2.11.2017 12:11

Re: Fakta a kázání proroků zkázy

Nojo, mnozí nemohou rozchodit, že není po jejich názorů. Je zajímavé s demokracii mají největší problém ti, co o sobě říkají, že jsou ti praví demokraté a že ostatní jsou blbci.

Jinak v dubnu 2015 jsem na svých stránkách napsal: Takže nám určitě líp nebude, ale Babišovi ANO, a to je celá pointa spolku zvaného ANO. Jak pokaždé říkám, když se jeden směje, druhý musí plakat, jelikož rovnováha musí být zachována.

Přesto dejme ANO šanci. Jsme přece demokrati, nebo ne?

J. Lukavsky 2.11.2017 19:28

Re: Fakta a kázání proroků zkázy

"když se jeden směje, druhý musí plakat" No to platí u hry s nulovým součtem. Ale jsou i takové, že oba jsou spokojeni. Např. koupím za slušnou cenu dobré boty, obchodník je rád, že dostal moje peníze a já rád, že mám pořádné boty a švec, že dostane další zakázku...... takže všichni jsme spokojeni.

V. Kain 2.11.2017 12:26

Re: Fakta a kázání proroků zkázy

To sice máte pravdu,ale jestliže majetek Babiše se za jeho ministrování rozrostl o 40 miliard,tak můžeme hádat o kolik se rozroste za další čtyři roky pokud bude premiér a těch možností zbohatnutí bude mnohem víc.S článkem jedině souhlasit.

P. Burda 2.11.2017 9:42

Pravé ořechové

Ale Babiš je to pravé ořechové. Takové slupky z vlašáků v ořechovém závinu. Poleno z ořechu pod kolenem, na kterém klečíte. Ořechová větev, kterou drží v ruce lupič číhající na nás za rohem.

A v porovnání s Limonadovým Joem nebude konečným výsledkem spolupráce ani nealko Kolaloka, ani lihuprostá alkoholická WhisKola, ale žlučí chutnající, nezdravý, možná přímo jedovatý koktejl.

P. Rudolf 2.11.2017 7:13

Limonádový Joe

je takový Mirek Dušín divokého Západu. Nikoho takového však v české politice (včetně Babiše) neznám.

Onen příběh je pohádkou pro dospělé (stejně, jako tento článek), ovšem, na rozdíl od poslední věty tohoto článku, film končí nádhernou a reálnou větou, skvěle se hodící na současné Česko: "Padouch nebo hrdina, všichni jedna rodina!"

I. Skolin 2.11.2017 6:45

Zdálo by se,

že Vámi popsané musí vidět každý. Bohužel - nevidí !

A. Bocek 2.11.2017 6:40

Bude to taková Whis-Kola,

alkoholická a současně lihuprostá.

R. Langer 2.11.2017 12:24

Re: Bude to taková Whis-Kola,

Spíš: "Psanec nebo hrdina, my jsme jedna rodina." To by na to pasovalo asi líp.

V. Husák 2.11.2017 0:32

Díky za velmi přesné postřehy.

IQ většiny Babišových voličů bohužel neumožňuje, aby na Vámi popsané vývojové tendence přišli sami a pokud možno rychle. Bohužel to bude trvat nejméně dvě volební období. Velká škoda! Pro nás, pro všechny občany ČR.

J. Kohoutek 2.11.2017 7:49

Re: Díky za velmi přesné postřehy.

Předesílám, že jsem ANO nevolil. Vaše hodnocení IQ ostatních voličů je přesně to, co svědčí o vašem IQ. Nejspíš maximálně dvouciferné. Abyste to pochopil, jste hňup.

I. Mertl 2.11.2017 8:09

Re: Díky za velmi přesné postřehy.

Veru pekný a vecný príspevok, pan Kohútik.

J. Kohoutek 2.11.2017 8:22

Re: Díky za velmi přesné postřehy.

Zkuste se zamyslet, kterou část jsem glosoval, a třeba pochopíte. Mimochodem, komolení jmen také o něčem vypovídá.

A. Bocek 2.11.2017 9:07

Není to o IQ

češi milují pohádky, například tu o moudrém a dobrém králi Miroslavovi z vedlejší země Slovensko. Avšak pohádky : Jak chudák k ještě větší bídě přišel , ty se u nás nenosí.

P. Lenc 2.11.2017 9:22

Re: Díky za velmi přesné postřehy.

No pane Kohoutku, bohužel má příspěvek pana Husáka pravdu.Víte, IQ minimálně třetiny voličů je naprosto stádní, tím neříkám, že to jsou hlupáci.Je to ta skupina voličů, co vždy znovu a znovu volí ty, co jim slibují "lepší zítřky." Ale tito lidé opravdu potřebují k probuzení "facku" kterou jim uštědřila ČSSD.Totéž platí pro voliče ANO, to znamená, že se probudí až poté, co zjistí, že to co Babiš slibuje je opravdu pouze slib.Nemluvě o tom, že to heslo ANO "Bude líp" platí pouze do první hospodářské krize.A ta je na obzoru.Otázka je,jakou slibotechnu budou volit pak.

J. Kohoutek 2.11.2017 9:26

Re: Díky za velmi přesné postřehy.

Je pěkné, že zrovna každý si myslí, jak nad ostatními ční.