25.4.2024 | Svátek má Marek


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
drak 5.4.2008 19:17

Re: Re: Bobošíkovou nemusím

R^R^!!

MUDr Jiří Kilian 5.4.2008 14:09

Re: Bobošíkovou nemusím

trochu bych nesouhlasil, já rudými nestraším, rudou strašila autorka při volbě presidenta coby kandidátka komunistů.

Vocílka 5.4.2008 15:02

Re: Re: Bobošíkovou nemusím

Chápu-li Vás správně , některé věci,které podniká pan ministr Langer jsou správné už jen proto,že je kritizuje komunistická kandidátka Bobošíková?

MUDr Jiří Kilian 5.4.2008 21:19

Re: Re: Re: Bobošíkovou nemusím

chápete špatně

logikaBobošíková máte pravd ale 5.4.2008 9:44

Bobošíková máte pravdu , ale

Když někdo není schopen řešit závažné problémy,tak vždy dělá prkotiny a zbytečnosti,to je známá věc na tom se s vámi p. Bobošíková shodnu, ale že jste takto nevystupovala již třeba tenkrát v televizi Nova mne mrzí a napadá mne že to byla o dvás také habaďůrka.Takže s p. Langrem máte přeci jen něco společného

xxx Kubeš 5.4.2008 9:41

Bobo

jako vždy svou kritiku vede populisticky tak, aby méně myslícím občanům se zavděčila. Sama za svého působení u svého koryta nic pozitivního nevymyslela a ani neudělala.

lilima 5.4.2008 21:09

Re: Bobo

Co vymyslel Langr?Policie auta potřebuje od nepaměti O tom článek není,ale jde o nějaké SS.

jirka.s. 5.4.2008 9:40

Soudružko Bobo!

Docela by mne zajímalo, kolik a jakých automobilů by si mohla pořídit česká policie za prachy, které jsi nás stála a ještě, bohužel budeš stát, v tom Bruselu! Mám takový dojem, že policejní president by klidně mohl jezdit v Rols-Royci! ;-(

PROKOP BUBEN 5.4.2008 9:04

NO ANO

Policie, jako veškeré instituce jsou obrazem nastoleného polistopadového křížení bolševismu s kLausmodrými doktrínami, opepřené o obecný sklon k zlatokopectví......Cukrbičný Langer, nezná vkus ani míru, což mnohokrát prokázal....

jirka.s. 5.4.2008 9:42

Re: NO ANO

Souhlasím, prasečí zube! Křížením čehokoliv s bolševiky vždycky vznikne hnusná zrůda! Zkus se například podívat na sebe! ;-(

-ferry- 5.4.2008 8:58

Co dělat ...

... s lidmi,které víc než článek a jeho obsah zajímá jméno autora ?Vy,kteří kritizujete paní Bobošíkovou - přečetli jste si o čem píše? Moc bych se divil.

Novák 5.4.2008 9:54

Re: Co dělat ...

To je totiž tak. Jestliže někdo trousí moudra o všem možném, a z psaného velmi často, ba téměř vždy, vyplyne že neví očem píše, pak nutně musí vzbudit podezření. A  kdyby níhodou někdy, snad, možná, třeba i měl pravdu(což ale není dnešní případ), pak má smůlu.

betalog 5.4.2008 8:47

policie

Jezdím hodně v Německu (28let) policie má bílo-zelená auta a při tom se chovají vždy slušně a korektně.Jsou vydět tam,kdeje třeba a světe div se nikdo neslišel oůplatcích apodvodech policie. Platy se neliší ed stát.průměru.Jenže k policii se nedostane každý pitomec.který se jinde nechytí a má zajištěnou státní definitívu.Ovšem je pravda  ani ministr nesmí být blbec.Vbarvě aut to není.

Saul 5.4.2008 9:02

Re: policie

Tenhle příspěvek je skoro tak trapný, jako článek soudružky Bobošíkové, ale pokud jde o pravopis, jasně vede.

drak 5.4.2008 19:21

Re: policie

R^R^R^!!

pytel 6.4.2008 9:23

Re: policie

Tak to po Německu asi moc nejezdíš . Němci mají nová policejní auta stříbrná s modrým pruhem.

Diana 5.4.2008 8:15

Jako vždycky

Jako vždycky tady blekotají ubožáci, kteří prostě musí kohokoli za cokoli napadnout a urážet. Jejich myšlenkový rozsah totiž nestačí na pochopení jednoduchého článku - všechno si hned přizpůsobí k obrazu svému., a to obrazu velice nechutnému. Vyhazovat zbytečně miliony , v tom jsou ODSáci opravdu kanóni a běda, kdyby jim někdo něco vytkl. Doufám, že změna barev na policejních autech bude na zločince působit příznivě a že upustí od svého záměru krást, vraždit, loupit. Jaképak doufám - stane se tak zcela jistě, protože zločinci se při při pohledu na vyfešákovaná auta budou bezmocně svíjet v záchvatech smíchu.

MUDr Jiří Kilian 5.4.2008 8:33

Re: Jako vždycky

Tak především tu permanentně cokoli napadá a uráží autorka stati, a to ne jen tak náhodně, ale systematicky. Kdybyste vše, co  vyhodila ODS, položila na jednu misku vah, pak by to ve srovnání s tím, co provedli rudí, nebylo ani vidět.  Zřetelně pooznatelné vozy policejní nemají hlavní smysl v tom, aby odstrašily zločince, ale v tom, aby měli snadnější přístup , např. k místům zločinu.   

Minutus 5.4.2008 11:48

Má to jednu slabinu doktore

Současné vozy jsou dostatečně rozeznatelné a na lepší průjezd je majáček. Pokud někdo vyhazuje oknem peníze, tak argument  "ale jiní vyhodili ještě víc" je nezlobte se dětský. Něco jako by vám někdo vyčítal, že léčíte špatně a vy mu odpověděl "ale Mengele léčil ještě hůř." Odstrašené zločinců barvou auta? K smíchu. 

MUDr Jiří Kilian 5.4.2008 13:05

Re: Má to jednu slabinu doktore

No, tak jak to podáváte, tak by to mohlo být io chápáno, ale já jsem mínil něco jiného.  Je spousta situací, kdy je nepřehledno v místě nějakého neštěstí nebo kriminálního činu, policejní auto stojí, maják puštěný má někdy. Bvýrazné odličební policejních vozů mám za správné.  Ono srovnání s levicí je reaktivní , nikli primární, byla to pisatelka, která zaujala právě onen stranický postoj docela výrazžně.  Čili nejde o argument podporující ony výdaje, ale o reakci na to vyjádřené přesvědčení, že ODS vyhazuje, kdežto levice byla hospodárná.  

Minutus 5.4.2008 23:43

Rozumím

Rozhazují jedni i druzí. A mě každá taková pitomost štve. Myslím, že na nepřehledném místě, nebo tam, kde je to nečekané musí mít každý řidič trojúhelník Pokud tam policista nezapne majáček, je to trestuhodné. Ostatně za šera není ani ta stříbrná moc vidět.

Novák 5.4.2008 8:39

Re: Jako vždycky

Milostivá, račte si zjistit o co jde. Tak jako i vy čas od času vyměníte rodinné auto podle toho jak moc jste to staré ojezdili, či pobourali. Při té příležitosti to nové už není bílé, ale fialové, protože ta vám jde lépe k pleti, tak podobně i policie (na celém světě). Už jste pochopila? Policie obnovuje vozový park a při té příležitosti mění i vzhled. Vzhled je věc názoru, vy byste raději modrá s bílým proužkem?

Pokud nechápete potřebu být vidět, pak pámbusvámiazlýpryč.

P.S. Langra nemusím, že někomu něco spadne do kapsy, o tom nepochybuji, nicméně že policie musí v něčem jezdit o tom nepochybuji

taky Honza 5.4.2008 7:45

Klídek

Klídek, modří ptáčci a roztleskávačky. Ať se s přicházejícím jarem nepros/erete k mrtvici a hrobečku. Volejte s námi : "Čunek, čunek, chacha, chacha, chachacha !!! "

MUDr Jiří Kilian 5.4.2008 8:28

Re: Klídek

zato vám rudým se hodí kdeco a kdekdo, abyste jásali a v šiku jednom třepetalkami vzývali rodnou stranu a plili po všem, co vám páchne svobodou

hrabě krzan 5.4.2008 10:32

Re: Re: Klídek

A PRACÍ !!!

lilima 5.4.2008 21:23

Re: Re: Klídek

Velký modrý bojovníku.Moje babička ma posledních 30KČ,rádá Vám je dá na tu Vaši SVOBODU.Já osobně mám ráda všechny barvy a moc mi sluší a nebojím se žádné.Jenom hnědé a černé.Vy jste tak tmavě modrý až černý.

Vavie 5.4.2008 7:40

Ale ale

Paní Bobošíková i  - u Vás platí "Drž se ševče kopyta"! Jako moderátorka dobrý, jako politička - tragikomicky smutné...  na co si to hrajete?

Putim 5.4.2008 7:10

Mám dojem,

že za Vašeho prezidentování bychom přišli o daleko více peněz:-D

jiri 5.4.2008 6:17

moralni prostitutka,

svazanda, kandidatka komancu, bezpaterni karieristka, cokolov tahle dama rekne ci napise ma punc nemravnosti.

MUDr Jiří Kilian 5.4.2008 8:02

Re: moralni prostitutka,

Jeví se mi to tak, že paní presidentské exkandidátce se na naší zemi nelíbí zhola nic. Teda asi až na jedno, totiž že skrze tu zemi gepí  v Bruselu.  Nevím , co je to za deník Metro, když kliknu na dnešní vydání, objeví se  :

Tato chyba (HTTP 404 Nenalezeno) znamená, že se aplikace Internet Explorer k tomuto webu sice připojila, ale požadovaná stránka nebyla nalezena. Je možné, že je webová stránka dočasně nedostupná. Také se daný web mohl změnit nebo webová stránka mohla být odstraněna.

a tak nevím, jestli účelové znevažování všeho dění  je na programu autorky denně, nebo jen tu na NP tu a tam.  To ale nic nemění na mém dojmu, že autorka patří k těm vůbec nejhorším politikům, které jsme kdy měli, a to nejen proto, že svou aktivitou paňácy rudých nechala komunisty udělat  z dílu presidentských voleb  příšernou maškarádu - snad  aby si živě zavzpomínala na touhy z doby svých  časných politických aktivit.

Na rozdíl od Vás bych pojmenování této věci nazval prodejnost politická. Morálku prodat nelze a prodání sebe sama do dobrovolného otroctví za morální nemám. Fakt ale asi nejspíše je, že se možná až tak neprodala a jedná v intenci přesvědčení z dob své mladosti. Quod semel est imbuta recens, servabit odorem testa diu.