Neviditelný pes

GLOSA: Kolikrát ještě budu psát o Zubové?

18.7.2009

Přátelé a přítelkyně z ČSSD mi dělají v poslední době radost, páchají jednu botu za druhou. A to jsem, jsa v tomhle ohledu pesimistou, věřil, že oni ti oranžoví podzimní parlamentní volby snad ani nemůžou prohrát. Našel jsem etalon hlouposti, je to mistr světa Paroubek. Udělat tolik nominačních seků v jednom měsíci, to vážně chce sexy mozek. Doufám, že alespoň toho prvního ze sousloví má dostatek, toho druhého se mu nedostává...

Nejsem rád neproduktivní, ono někoho jen tak hanět je trochu divné, ale nominace Brožové, Zubové, Šlégra, odsunutí Foldyny, potvrzení Ratha... Jen tak dál, není Posselt taky sociální demokrat? To by stálo za nominaci...

Jsem bohužel skeptický vůči kvalitě průměrného voliče, věřím v rozumný výsledek voleb, pokud jde volit tak 40 procent lidí. Jinak se projeví volba průměrného voliče - a to si pak všichni musíme pevně držet peněženky. Ten průměrný volič totiž chce peníze těch, kteří vydělávají, chce naše peníze.

Co chce ovšem fluktuantka Zubová? Práci ve sněmovně flákala, ale svoje zájmy hájila kvalitně, vládu našeho státu položila v předsednictví, Stranu zelených dokázala dostat pod hranici volitelnosti, radar zásadně odmítá a svému sovětskému manželovi vylepšila "umělecké" obchody. Co ještě dělá pro Putina?

O paní Zubovou mi nejde, její politická budoucnost bude krátká, ale to, že ji sociální demokracie nominovala na volitelné místo kandidátky za Prahu, to je na pováženou, trochu mě to děsí. Takže ještě jednou, ta žena rozvrátila vlastní stranu, která v té době byla v opozici proti sociální demokracii, potom pomohla sundat koaliční vládu jejíž poslankyní byla, pak spoluzaložila novou zelenou stranu a - přes rudé milióny vražené do kampaně - dramaticky prohrála volby do EP. A teď? Bude kandidovat za ČSSD do podzimních voleb. Ta žena má práh soudnosti položený ještě níž než pan Rath. Volte ji a plačte.

Kounovsky.bigbloger.lidovky.cz



zpět na článek