20.4.2024 | Svátek má Marcela


GLOSA: Kocábovo vrtění psem

7.8.2008

Přede dvěma lety vynesla mediální klaka (a jeden chudák policista) hochy a dívky ze Strany zelených až do poslaneckých lavic. Od té doby jsme průběžně zásobováni neuvěřitelnými výroky a bohužel pro tuto republiku i konkrétními kroky Jakoubkové, Zubovové, Bursíka, Lišky, Kuchtové, Stropnického, Stehlíkové.

V neděli nám expolitik, exrocker a exmajitel investičních fondů Michael Kocáb radostně sdělil, že chce být jako senátor opět politikem aktivním. Za Stranu zelených. Nechci rozebírat komicky absurdní větu o jeho podmíněné kandidatuře, která platí jen když „...zelení nepůjdou do leva...“.

Jen jsem zvědavý, co zase všechno kamarádi z „Pravdy a lásky, p.p.s. “ (p.p.s. = Privátně podpůrná společnost) ve všech těch novinách, TV, rozhlasech a časopisech udělají, aby byl jejich oblíbenec zvolen. Kdy si jej Daniela Drtinová pozve do ČT, kdy bude první on-line rozhovor na webu, kdy STEM vyjede s prvním průzkumem? Po Fischerovi, Karáskovi, Mejstříkovi a jiných spravedlivých je tu další zachránce.

Mimochodem, když už jsme u Martina Mejstříka - bylo by možná daleko zajímavější, kdyby se někdo ze žurnalistů zkusil dotázat pražských Evropských demokratů, proč ze své kandidátky dnešního senátora vyškrtli?

4.8.2008

www.angle.cz