28.3.2024 | Svátek má Soňa


Diskuse k článku

GLOSA: Kachničky

V několika posledních týdnech na mě neustále na jedné nejmenované sociální síti vyskakuje a snaží se získat mou pozornost jakási nejkacka.eu s krásným obrázkem malé kachničky.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Jurax 20.7.2014 23:45

Souhlas

Dotace jsou zrůdnost.

Eurodotace pak eurozrůdnost - prostě způsob, jak Vám z peněz dříve odebraných vrátit část s příkazem, na co je smíte použít, přičemž to vrácení je obaleno tunami byrokratických předpisů.

J. Kanioková 19.7.2014 16:51

Dotace jsou zrůdnost,

ale těch, kteří mají vůli je odmítnout, je minimum. A nejen u nás..

VŠUDE !

P. Sulc 19.7.2014 2:27

Zeby Cesi chteli zrusit dotace?

Ze by chteli zit za svoje ?  Takove krasne sny nemuzete mit ani v ruzove zahrade, ani zhuleny ne !

M. Stuchlik 19.7.2014 12:24

Re: Zeby Cesi chteli zrusit dotace?

V principu má článek pravdu, dotace jsou škodlivé. Byrokrati, a nejen ti z EU, je vymysleli, aby měli nástroj ke korumpování těch, jejichž sympatie si chtějí koupit, za peníze, které jim nepatří.

Jenže v případě členů IVK jde spíš o pomstu za to, že nedostali EU dotace. Nebo si chcou vysloužit dotace od Putina.

J. Kanioková 19.7.2014 16:47

Ježišmarjáááá,

satan Klaus.. a satan Putin..

K jakémukoliv tématu..

Fóbie jsou sfiňa..

P. Sulc 20.7.2014 1:34

Re: Zeby Cesi chteli zrusit dotace?

Souhlas, 100 %.

V. Kain 19.7.2014 17:23

Re: Zeby Cesi chteli zrusit dotace?

Běžte to říci Babišovi.Jeho imperium by se bez dotací rozplynulo jak pára nad hrncem a bylo by po velkém podnikateli.Zrovna dneska jsem tankoval a hned jsem si vzpoměl kolika korunkami jsem zase pomohl tomu vejtahovi co se holedbá kolik má zaměstnanců a kolik odvádí na daních.

P. Sulc 20.7.2014 1:38

Re: Zeby Cesi chteli zrusit dotace?

No, koli ale ukradl na danich, tim se jiste chlubit nebude. Je cas, aby jej nkdo sejmul a aby sel na par let do chladku.

V. Kusý 19.7.2014 18:08

Re: Zeby Cesi chteli zrusit dotace?

Máte asi poněkud zastaralé informace.Celý profesionální život jsem žil za svoje a i v důchodu v tom pokračuji.Mám pocit, že nemáte Čechy zrovna v lásce, ale možná byste je neměl házet do jednoho pytle.

P. Sulc 20.7.2014 1:42

Re: Zeby Cesi chteli zrusit dotace?

A myslite, ze treba parlament by si odhlasoval, ze uz nechce zadne dotace?  A kdyz treba nekdo rekne, ze cikani kradou, musi hned dodat ze je ale nehazi do jednoho pytle, ze je i par cikanu, kteri nekradou? Nebo ze Rusove jsou ozralci? Jiste jsou i nekteri co nepiji, ale tech je malo, malinko. Tak to s to pitomou frazi o pytlech neprehanejte.

J. Jurax 20.7.2014 23:54

Re: Zeby Cesi chteli zrusit dotace?

No, parlament dotace nedostává. A v podřízené eurogubernii si stejně nemůže dělat co chce.

A ten zbytek jistě znáte ze své nové domoviny - akorát slovo cikáni zaměňte za černoši. Ono tam vlastně ani slovo černoch z huby vypustit nesmíte, není-liž pravda?

P. Sulc 21.7.2014 0:44

Re: Zeby Cesi chteli zrusit dotace?

Ale muzete, pokud to reknete slusne. Black man ci people je OK.  Ale v 74, kdyz jsem si zadal o obcanstvi, se me urednik zeptal, jestli mame v CSR take cernochy. Ne nemame, az na par studentu z Afriky. No tak to mate fajn. Nojo, ale mame zase cikany. No tak to je teda blby.

J. Jurax 20.7.2014 23:48

Re: Zeby Cesi chteli zrusit dotace?

Ale chtěli. Opět se mýlíte.

Už děda říkával neberte mi moje peníze a nebudete se muset o mne starat. Kdysi dávno prý na podobném principu fungovaly i občané USA.

P. Sulc 21.7.2014 0:03

Re: Zeby Cesi chteli zrusit dotace?

Statni pense, ''social security'' pry zavedl Roosevelt pred valkou. Na to se strhava neco s platu, stejne jako na nezamestnaneckou podoru. Pry to uz nebude stacit. No, jak by melo, uz pred asI 20 lety si z te casky na starobni pojisteni kongres ''pujcil''. A asi si ''pujcuje ''dal. Ostatne, to, ze stat je ten nejvetsi zlodej, neni zadna novina. Doufasm, ze nez se to tu po$$ere , tak budu davno po smrti. Demokrati Ameriku pekne zrujnovali, nachytaji blbe volice na sociqlni programy a pak delaji dluhy. A snad uz 20 let ''resi'' priliv ilegalu z Mexika. Resi, resi, nevyresi