24.4.2024 | Svátek má Jiří


Diskuse k článku

GLOSA: Jít či nejít

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Věra Šmidlifidlitátová 24.10.2008 23:10

Nazdááááár

Nazdáááááár.

vltava 24.10.2008 14:49

K volbám jdu

Dokud bude existovat byť jeden komunista, tak k volbám půjdu.

Koho volit si vyberu podle jednoduchého pravidla, které zformuloval neznámý autor a napsal vápnem na jednu zeď v Brně před volbami v roce 1946:

Volte prd.l, volte stehna, jen nevolte číslo jedna!

Pro neznalé připomínám, že číslo jedna měla tenkrát stejná strana jako dnes.

Ondras 24.10.2008 15:37

Re: K volbám jdu

100% souhlas.

hank bukowsky 24.10.2008 14:46

Pane Jemelík

Spojovat se s Mirkem Vůdcem v téhle chvíli, to je jako když Tlustý vstupoval do KSČ v létě 1989.

Že to pokládáte za příhodné (a jiné vývody), svědčí, že vám přece jenom více svědčí zabývání se stavem soudníctví, než politologie. Pokud ovšem nám nechcete sdělit, že jste měl v noci hezký sen.

Sorry, jinač rád vás čtu, ale tady z vás promluvilo něco, co jste mohl potlačit ve vlastním zájmu o svoje dobré renomé.

Pravý hák 24.10.2008 14:15

možnost, jdu volit kandidáta ODS.

Tož modrý pionýre, minulý týden jsi dostal levým hákem do čenichu a teď si koleduješ i o pravý hák. Tak ho budeš mít, nic na tom nezměníš, že jdeš volit kandidáta ODS. A tvoje tužba, že je třeba ČSSD vyhnát z chrámu je jen tvým zbožným přáním. Ono ODS si začíná pomalu balit fidlatka  a bude v krajích opouštět svá korytka, dost se namlaskali. Íčko na ně  dohledne s policejním kordonem. Hurá, jdu volit.

Luky 24.10.2008 13:42

Mafii ČSSD a KSČM volit nelze, má příliš mnoho krve na rukou. Není-li jiná

možnost, jdu volit kandidáta ODS.

Doporučení spolupracovníka StB o tom, kdo má kde koho nahradit, je dobře brát s úsměvem. Proč by zrovna looseři hejtmani, kteří krajské volby evidentně prohráli, měli být za neúspěch odměněni? Z pohledu StB je pochopitelné, že by to mohla být cesta: Čím hůře, tím lépe.

Je třeba vyhnat ČSSD z chrámu!

ihala 24.10.2008 14:22

Re: Mafii ČSSD a KSČM volit nelze, má příliš mnoho krve na rukou. Není-li jiná

R^R^R^R^R^R^R^R^V

Kopbylka Lajda 24.10.2008 15:53

Re: Mafii ČSSD a KSČM volit nelze, má příliš mnoho krve na rukou. Není-li jiná

Ale potom by nebyly tak krásné funusy, jak měl člen ČSSD Kočka-junior!!;-D;-D;-D

antura 24.10.2008 11:43

Volit-nevolit?

jednoznačně ANO, ať se děje co se děje,vlastně se ani nic neděje,jso jen volby a to chceme,nebo ne??

Cricket 24.10.2008 11:27

autore, vy jeden pochybovači

Každý, kdo hlasuje nohama, ať jsou jeho pochyby oprávněné, či nikoliv, dává rovnoměrně hlas všem, o kterých pochybuje i těm, co je nechce. Jedinou cestou je - nechci-li, či nemohu -li si vybrat - aktivně hupsnout do dění. Tam mám tři možnosti. Buď si vyberu stranu, která je mi nejblíže, vstoupím do ní a snažím se ji změnit - pomoci k lepší tváři, nebo si najdu partu lidí stejného názoru, či pohledu na věc a založím si subjekt, s nímž se ucházím o důvěru občanů, nebo se jako řekněme "nezávislý" občan pokusím o totéž sám.  Máte samozřejmě stále dál právo publikovat svoje názory a nadávat všem, o nichž si myslíte, že to dělají špatně, ale po čase, nezačnete-li dokazovat, že to umíte líp, se trošku ohrajete a budete za žvanila a popichovače. Poku ale pouze hlasujete nohama - to jest nechodíte k volbám, nemáte právo pyskovat.

pahejl 24.10.2008 11:25

jit a ztrestat

vystavit ucet za radar, za pripravovane gigatunely, za aroganci moci, za spolcovani s mafiany, za zvysenou danovou zatez, za nove poplatky, za patolizalstvi velmocem, za nedostatecne sebevedomou politiku vuci eu, za uznani mafianskeho statu kosovo. seznam podrazu ktere ods na sve volice spachala je jiz hodne tucny a kdo si nenecha dal kalet na hlavu pujde volit PROTI ODS!

RomanL 24.10.2008 11:39

Re: jit a ztrestat

Sákryš, než jsem přečetl poslední slovo, tak jsem myslel, že píšete o KSČSSD... ;-D

Ing Chromík Josef 24.10.2008 11:51

Re: jit a ztrestat

Ještě jsi zapomněl na zkorumpování justice a státního zástupitelství na mafiánských úroveň kmotrů Corleonů te hloupé ženské Renaty Vesecké, aby zarazila spravedlivé vyšetření kauzy Čunek. Tak ještě v žádné zemi na světě se státní moc nezpronevěřila a on ten přázná makovice falešný Topol nemá tolik sebereflexe, aby sám podal demisi. Asi to chce další defenestrcí do Strakové akademie. J. 

pahejl 24.10.2008 13:04

Re: jit a ztrestat

ano, na justicni mafii jsem pozapomel. jak rikam seznam hrichu ods uz je prilis tlusty. a to je vlada ve funkci teprve dva roky a pred nami hospodarska recese.

Marat 24.10.2008 11:51

Re: jit a ztrestat

Pahejle,který úd vám byl uťat? Byla to hlava,nebo šulín?

Pepino 24.10.2008 12:51

Re: jit a ztrestat

Pane Marate,domnívám se že Vám oba

Mukl 24.10.2008 20:36

Re: jit a ztrestat

Pepino a jak jste na tom vy? Vy máte hlavičku i pepinu? Že by?

Caliga 24.10.2008 10:19

Já to mám letos jednoduchý,

u nás nebyly volby.Zaplať pánbu. Nedokázal bych si vybrat, ono to snad vůbec nejde. Čeští politici mi připadají jako špačci. Ti na podzim zapadnou do koruny staletého dubu, co stojí před mou rekreační chalupou a strašně řvou ( špačkují) a kakají mi na hlavu. Ale ti špačkové nakonec odletí.

Petr.p 24.10.2008 9:56

Nevím

Nevím, který z těch 13 hejtmanů by obstál ? Dva, tři???  Karlovarský určitě ne, Bendl a jemu blizcí se profilují staromilsky a s jinými bývají mediálně spojeny průšvihy typu "Makejte gadžové", což je realita nezpochybnitelná, ale je nekorektní o tom byť jen slůvko ztratit."Vyloučení" jsou vyloučeni z jakékoli věcné analysy. Je třeba jen sypat a sypat  dávky a hypotéky . Kolik hejtamnů je opravdu zaujato cele a beze zbytku věcnými bolestmi svých regionů?? Ti noví to patrně nebudou dělát lépe, protože se zrodili z naděje proti vší naději, ale bez náznaku sebemenšího pozitivního programu. Poplatky nejsou celospolečenským úkolem v regionech. Byla to volební návnada. Zabrala.

www racek 24.10.2008 9:54

ale, kde tu stranu vzít? vždyť je tu ...

20 let v opozici, žádná aféra, co slíbí to by splnila kdby mohla, že ...:-D je tu pro lid ...:-D

Větší vlastenec 24.10.2008 9:47

Volte ČSSD ! Volte mír a socialismus !

Vadí vám poplatky u lékaře a americký radar ? ČSSD vás obojího zbaví.

Vadí vám rušení výroby českého skla a českých zápalek ? Vadí vám, že se již nevyrábějí české televize, počítače, fotoaparáty ? ČSSD obnoví výrobu. Vadí vám nezaměstnanost ? ČSSD zajistí plnou zaměstnanost. Vadí vám sociální rozdílyČSSD zajistí, aby bohatí vystupovali na veřejnosti skromně a nenápadně.

Vadí vám příliš velké množství partají ? ČSSD zajistí podstatné omezení počtu politických stran. Vadí vám, že si nemůžete koupit všechno zboží, které obchody nabízejí ? ČSSD zajistí, aby obchody nabízely pouze zboží dostupné každému pracujícímu. Vadí vám obrovské vily zbohatlíků ? ČSSD nadlimitní nemovitosti znárodní. Vadí vám štvavá pravicová a bulvární média typu Blesk, Nova, Lidové noviny atd. ? ČSSD zruší protilidové tiskoviny a televizní stanice.

Vadí vám, že je z našich hranic korzo ? ČSSD zajistí důsledné pohraniční kontroly. Vadí vám, že inteligenti, kteří vystudovali za naše dělnické peníze, pracují v cizině ? ČSSD absolventům vysokých škol přidělí pracovní místa podle potřeb plnění pětiletého plánu.  Vadí vám, že jsme členy útočného paktu NATO ? ČSSD ví, jak z něj vystoupit.

>-    Volte ČSSD, volte návrat socialistického rozkvětu naší vlasti !    >-

Yosefa 24.10.2008 11:18

Re: Volte ČSSD ! Volte mír a socialismus !

Přesné!!!!!!!!R^R^R^

aha 24.10.2008 11:27

Re: Volte ČSSD ! Volte mír a socialismus !

zrušení poplatků v krajských  nemocnicích -víte vůbec  kolika nemocnic se to týká a kolik krajských nemocnic je např. v Brně a okolí - možná jedna v Ivančicích a jedna v Tišnově - jinak se totiž o krajské nemocnice NEJEDNÁ.  A víte jak je to v jiných velkých městech. Takže milí voliči - naletěli jste na špek.........

Marat 24.10.2008 11:54

Re: Volte ČSSD ! Volte mír a socialismus !

Nenaletěli na špek.Zbaštili udici-na háčku měla červa.

RomanL 24.10.2008 11:36

Re: Volte ČSSD ! Volte mír a socialismus !

Zásah do rudého! R^

Kecal. 24.10.2008 12:27

Re: Volte ČSSD ! Volte mír a socialismus !

Ty snad musíš mít i lejno rudý.

Kopbylka Lajda 24.10.2008 15:52

Re: Volte ČSSD ! Volte mír a socialismus !

Tak jestli jsou všichni čeští voliči, jak Ty, Kecale, a nepochopí ironii a nadsázku, tož je s námi ámen. Národ má měknutí mozků.......;-P

ranbow 24.10.2008 7:48

Právě - snový kandidát

O to právě jde - pokud se domnívám, nebo dokoce jsem přesvědčen, že některý kandidát dokáže po zvolení věci výrazně zlepšit, jdu ho volit. Pokud už předem vídím, že je to prašť jako uhoď - jak nás naše strany již od revoluce přesvědčují - zůstanu sedět doma. A tak to bude do tý doby, než si strany uvědomí, že jsou tady pro lidi, že mají tenhle stát (nebo kraj) vést dopředu a výš, a ne si jenom rozdělovat prebendy.

Nu 24.10.2008 8:14

Re: Právě - snový kandidát

Váš inteligenční koeficient bude asi velice nízký, když si myslíte, že někoho potrestáte tím, že nepůjdete volit. Potrestáte tak akorát sebe, protože vám budou vládnout lidi, které zvolí bezdomovci za zaplacení dvou piv nebo cigáni za úplatek 100 Kč. Kdo si může kupovat hlasy socek jsme viděli na kolotočářském pohřbu. Nu a kdo ovládá ČSSD snadno zjistíte, když se zepráte Paroubka s kterým kolotočem jezdili jeho rodiče.

Azchab 24.10.2008 8:36

Re: Právě - snový kandidát

Souhlas u nás vyhráli oranžoví a kdo šel k volbám? Z místních flákačů všichni, hubu plnou keců o neúnosnosti poplatků u lékaře a to šli mnozí z nich k urně rovnou z hospody, kde právě propili několik takových poplatků z peněz, které pravidelně dostávají od státu za nic!