25.4.2024 | Svátek má Marek


Diskuse k článku

GLOSA: Hrad na prodej

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Petr 5.2.2008 21:33

instinkt

Ale ty máš instinkt Bobo. Ještě že sedíš v tom Bruselu a s tebou ten Železník...Co bychom si počali.

AJ 5.2.2008 19:45

Paní autorko, mýlíte se.

ODS by si samozřejmě přála přímou volbu prezidenta, ta s tím problém nemá, protože by VK jednoznačně uspěl. Ostatní strany ale ví, že by ztratily vliv na volbu, proto přímou volbu nechtějí.

A proč si myslíte, že ČSSD, SZ a KSČM chtějí prosadit volbu veřejnou? Protože si nejsou vůbec jisti hlasy svých poslanců a senátorů, a takto si je chtějí zkontrolovat.

Pet 5.2.2008 21:27

Re: Paní autorko, mýlíte se.

Vy jste blb?

AJ 5.2.2008 23:42

Re: Paní autorko, mýlíte se.

Máte horečku, nebo si čtete v novinách starých pět let ?

DNES by Klaus neuspěl ani ze 40 %.

Mirek 5.2.2008 19:01

Ale Baloun se zase vměšuje do rozhovoru

vlasta 5.2.2008 16:30

Hoďte na ni někdo síť.

jirka.s. 5.2.2008 16:59

Re: Hoďte na ni někdo síť.

A nestačila by děravá deka? ;-D

PetrK 5.2.2008 15:12

Zase jeden instikt?

Kolik jich vlastně máte? Nechte si aspoň jeden pro Jeho Jasnost pana Buquoye, protože on se dopustil různých nesmyslů víckrát, jen vy o nich nevíte.

muf 5.2.2008 16:25

Re: Zase jeden instikt?

Myslíte "jeho jasnost pana Kopeckého" ???

Berwid-Buquoy = pan Kopecký

A paní Bobošíková zase jednou prokázala svoji jednoduchost..

Stejně jako Kopecký - psát o všem, i o věcech kterým nerozumí, hlavně s fotkou - ať je o nich alespoň trochu slyšet a v souvislosti s nějakou osobností. Klaus se jim k tomu náramně hodí. Plivnout si trochu na Klause a to je panečku zviditelněníčko .... ;-O

Je to ovšem ubohost !

havránek 5.2.2008 15:06

Paní BOBO

kdybyste se raději věnovala práci v EP, než létat domů každý čtvrtek z Bruselu ve 15,00 a vracet se v pondělí dopoledne- super pracovní týden; fakt je to fuška pak něco napsat za dva dny

Malý Aston 5.2.2008 15:21

Re: Paní BOBO

Já jsem pro přijetí nového Ústavního zákona,že ženské v přechodu nesmí zastávat žádné funkce.Lékaři ať rozhodnou ale já navrhuji maximálně do 40 let,potom pauza a další působení v politice až po dosažení 60 let. Napřed začnou honit mladé maso,pak zahořknou a hořknou a po šedesátce je s nimi zase sranda.:-D

brana 5.2.2008 21:37

Re: Re: Paní BOBO

tak takovemuto napadu se drive rikalo pivni nekorektnost a dnes korektni klausismus, ktery voni po sektu ci mineralce bez.. 

Franta Tyčka 5.2.2008 18:40

Re: Paní BOBO

Já jí uznávám a vy všichni co jste ji volili, nebo ne ? Proč je tedy tam a vy všichni co tady z ní děláte krávu  máte jenom nadávky a sprosťačinky,. Je to stejně tak jak si váš parlament zvolí prezidenta který má stejné záznamy u STB jako otec pana Švejcara. Pan Svejcar jestli se nemýlím žádné záznamy nemá. Naopak KLAUS jich má tolik,že to ani všechno nestačili zničit.

powerplay 5.2.2008 19:52

Re: Re: Paní BOBO

No von zejména profesor Svejcar zemřel před jedenácti lety.

JJ 5.2.2008 13:58

Na primou volbu ma prezident CR prilis malo pravomoci

akorat vyhozene penize.

Jura Jurax 5.2.2008 13:15

No, ta nám to nandala

je-li takového Bobo v orgánech EU víc (nejspíš je hodně), pak zcela chápu Klausovu euroskepsi ... :-(

mirek 6.2.2008 0:27

Re: No, ta nám to nandala

 Souhlas. BRUSEL  je  jedna  TRAFIKA.

muf 5.2.2008 13:13

Paní Bobošíková se také potřebuje zviditelnit ???

Ten váš Buquoy je ve skutečnosti jistý pan Kopecký a jeho "názory" na Klause byly ve skutečnosti zvracením na hlavu státu bez podložení jediného důkazu.

A jako má on právo psát tyto pomluvy a otírat se o lidi, kteří mu k tomu nikdy nedali svolení, mají jistě právo i členové ODS vyslovit svůj názor.

Přečetla jste si vůbec ty splašky, které obhajujete ??? (Y)

billis 5.2.2008 12:55

pritulna

A mam tady zatoulanou cubicku, bobicku, je hodna, opravdu. Uz tady na vas ceka, ale pospeste si, takova se u nas moc dlouho neohreje...

mirek 5.2.2008 12:21

VOLTE JEN NEZÁVISLÉ....

Konečně to paní Bobošíková natřela těm hnusným, zkorumpovaným stranickým sekretariátům, ukázala na ně všemi prsty a jednoznačně odvozuje jedinečnou volbu, která spasí tento svět. Volte jen nezávislé kandidáty, volte tedy jen mne, vzkazuje Bobošíková. Pomalu ale jistě pomocí svých komentářů zpracovává potenciální voliče, nahrává na strunu populismu a míchá, jako v tomto případě, zodpovědnostmi politiků podle svých komentátorských potřeb. Jenže kritcké komentáře nejsou politický program, mazání medu kolem huby jakbysmet. Nicméně když to vyšlo jejímu spoluzvolenému poslanci Evropského parlamentu Železnému, proč nezkusit stejný recept.

Malý Aston 5.2.2008 12:48

Re: VOLTE JEN NEZÁVISLÉ....

To je ten problém,jakmile bude spousta nezávislých hned se stanou závislí na někom.Tudy cesta nevede.Nevím proč paní BOBO nenapíše,dostala jsem se do Evropského parlamentu díky panu Železnému,který to všechno platil a občané mu fandili neboť vydrbal s tím americkým magnátem,když mu ukradl televizi.:-D

Majkkl 5.2.2008 10:54

Hodně jsem se snažil,

ale o čem ten článek vlastně je, fakt nevím...

Emi 5.2.2008 10:32

zlatá slova hodná genia

Situace bude stále složitější…. Budeme čím dál více procházet globalizací. Mohli bychom se ale mít ještě lépe….Věřím, že uspějeme, musíme mít dobrou strategii…. Musíme se dát dopředu tím správným směrem, budeme potřebovat konsenzus.

Též se poučme do budoucnosti a postupujme tak, abychom se poučili z minulosti…. Musíme uskutečnit potřebné reformy. Jejich jak pozitivní, tak negativní aspekty budeme muset zhodnotit…. Musíme to dělat tak, aby to bylo dobře koncipováno…. Musíme mít v té strategii, kterou si vytýčíme, parametry daňové a jiné…. Musíme zlepšit výkonnost naší ekonomiky.

Je též třeba vytvářet správnou hospodářskou a sociální politiku…. Máme dvě velké výzvy – teroristickou a ekologickou. Je třeba se postavit proti zničení planety…. Musíme být aktivní, podílet se na globální strategii…. Věřím, že budeme úspěšní…  Musíme si dát pozor.

5.2.2008 10:58

Re: zlatá slova hodná genia

Tak to by mělo být na prvních stránkách všech deníků tučným písmem, abychom všichni viděli, jaký je pan Švejnar génius (frází).

PROKOP BUBEN 5.2.2008 11:15

Re: Re: zlatá slova hodná genia

NO - oproti myšlenkám VELKÉHO GENIA, hned po Maovi, tč. evropského klauna insirujícího na světového, tyto, jak pravíte fráze -  znějí docela přijatelně.....

emil 5.2.2008 11:39

Re: Re: Re: zlatá slova hodná genia

žvatlání malého dítěte se mi zdá lepší a víc o věci říká, než tato "zlatá" nicneříkající slova pravdoláskového "génia"

Jura Jurax 5.2.2008 13:20

Re: zlatá slova hodná genia

Ale no tak - standardní kydy politické - co taky má chudák politik furt říkat, že ano ... tohle bývalo v Rudém právu, akorát se to proložilo splněním pětiletky či závěrů sjezdu a dnes je to tu furt - nakonec vždyť ono je to i pravda, třeba Jejich jak pozitivní, tak negativní aspekty budeme muset zhodnotit…. bez takové hluboké úvahy ani hajzlpapír nekoupíte 8-o

Emi 5.2.2008 23:50

Re: zlatá slova hodná genia

Trpělivě, leč marně jsem dlouho čekal na,lepší,moudřejší a prozíravější slova,která

by vyšla z úst Václava Klause. Ten neřekl ani to,co vidí jako potřebné,kromě vlastní

osoby na Hradě.

mirek 6.2.2008 0:40

Re: Re: zlatá slova hodná genia

 Ono také záleží na tom, CO CHCETE slyšet. Já si uvědomuji častým  a vlastně ZBYTEČNÝM  STŘÍDÁNÍM  PRESIDENTŮ  BUDEME MÍT JEDNOUTOLIK PREZDENTSKÝCH DŮCHDCŮ. k tomu  ochranky pezidentská lůžka atd,atd. Stále čekám, zda to někdo konečně spočítá.PRAKTICKY se mezi těmi dvěma pro nás nic nezmění. AUSA  má 18 x více obyvatel,mohou více mrhat. Přiznejme si, činíme tak HLAVNĚ ZE ZÁŠTI.

promirul 5.2.2008 10:00

Bobo!

Paní Bobošíková,má téměř ve všem pravdu,ale to neznamená ,že bychom měli souhlasit  s ní.Ona toho vždy napovídá,protože to vidí dobře a zblízka,není ale ta osoba,které bychom věřilii a preferovali.Chová se stejně jako všichni ostatní,hrabe a hrabe.Co udělala pro všechny,co prosadila,co vybojovala?Starou belu. Je chytrá a inteligentní,to je ale málo,pro vyslovení důvěry.