28.3.2024 | Svátek má Soňa


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
M. Matoušek 25.3.2010 11:23

Už včera ..............

Jsem se dočetl,že Topolánek využíval Slamečkův byt pro své zálety s Talmanovou.Podivoval jsem se nad tím,že se to přechází jakýmsi nezájmem.Jenže mně osobně yvchází,že post ministradopravy získal právě Slamečka,který neumí hovořit česky,právě jako protislužbu,což je výsostně korupční jednání.Topolánkovi vadí,že Pecina kandiduje za ČSSD a považuje to za korupci.A u sebe nevidí tu přímou korupční souvislost Ty mě byt a já Tobě ministerstvo?

M. Stuchlik 25.3.2010 23:48

Re: Už včera ..............

A kam myslíš, že chodil šoustat politik na němž je sexy akorát mozek a na myšlení má asi ty sexuální orgány?

F. Šimek 25.3.2010 10:54

to je tak

když udělají  lampasáka předsedou " prej" pravicovej straně ,co jinýho můžou čekat?

P. Vaníček 25.3.2010 9:25

Pane Semíne,

kdo vás platí za tyhle rozumy? Přiznám se,že Vás neznám,ale nad Vašimi výplody kolikrát sedím (raději) v úžasu!!! Možná by bylo lepší dělat něco užitečnějšího,i když ve vašem případě nevím. Mohl byste se dát do party s Pehem a podobnou tlupou.

D. Streit 25.3.2010 9:16

No

Topolánka dohonila vlastní "politická korektnost". Dobře mu tak, i když kritici - hlavně z vlastních řad - jsou v této věci ještě horší.

http://streit.blog.idnes.cz/c/129893/Agonie-ODS-nesmi-posilit-socany.html

A. Reček 25.3.2010 8:57

Máte pravdu

A vyměnit Topolánka nyní už by jeho kritikům moc nepomohlo.

R. Sedláček 25.3.2010 5:24

Opravdu slabé

Dlouho jsem nečetl na Psu něco tak hloupého a fakty nepodloženého. Navíc s nádechem nějakého náboženského fanatismu. (opovržení nad vůbec poskytnutím rozhovoru homosexuálům, pasáž o církvi bez vysvětlení co je na slovech Topolánka tak fuj.)

Novinářská.etika

M. Anklewicz 25.3.2010 2:28

Jenom názor.

"Za hloupé řeči o křesťanství se totiž v Čechách ztrátou dobré pověsti

netrestá."No a to je právě současný český problém. Zdůrazním ty hloupé řeči. Nejsou to totiž první hloupé řeči a ve spojení s hulvátským chováním (jak autor sám potvrzuje) vzniká prostě obraz neotesaného hlupáka. A média se nás snaží přesvědčit, že je to cool. Vzniká tak  historicky poněkud schizofrenní situace. My starší máme , aspoň doufám, zafiksovánu představu, že vzdělání je spojeno s jistou kultivovaností projevu. A teď se nás média snaží přesvědčit , že strana kterou údajně volí mladí a inteligentní voliči má v čele sice neotesaného hlupáka, ale těm mladým a inteligentním to vůbec nevadí. Schýza jak vyšitá, tedy pro ty mladé a inteligentní voliče. Je mi jich líto.

J. Matlas 25.3.2010 12:48

Re: Jenom názor.

Pěkně jste to napsal. Samozřejmě, že mladí a opravdu inteligentní takovou duchovně zaostalou stranu volit ani nemohou. Problém ale je, že mnoho mladých není inteligentních, ale mají velké intelektuální ambice, tj že jsou sice chytří, ale vyčůraně, sami pro sebe. Z mého hlediska to jsou blb*ci, kteří jsou pro společnost o mnoho škodlivější než ti hloupí blbci.