28.3.2024 | Svátek má Soňa


Diskuse k článku

GLOSA: Cukrový videoklip

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Myšák 16.9.2008 13:48

Pan Zahradil opět osvědčil svůj důvtip..

Jestli to p.Zahradil neví, tak ono vtipné zvolání v názvu kampaně se do lidové češtiny dá přeložit nejpřesněji jako : "Evropě to dáme sežrat".Jak by to hodnotil z tohoto úhlu ?

woka 14.9.2008 22:28

mně se ten klip taky líbí

a líbil se mi od začátku, ještě než ho začali všichni rozebírat ze všech stran. Podle téhle diskuse to vypadá, že jsem asi jediná... ale nejsem, znám pár lidí okolo, co se jim líbí taky. Ale koneckonců, je to jen videoklip.

Ronaldo 14.9.2008 21:31

Tak co, s. Zahradile,

uz jste se naucil anglicky?

F. Adamec 14.9.2008 20:22

Globalizovane zlocinecke rezimy a systemy

Centralizovane databazove systemy Oracle ridi temer 100% spekulativnich financnich transakci, podvodu, vojenskych systemu, vcetne jadernych, vojenskych teroristickych a okupacnich akci na Zemi. Centralizovany politicky rezim a informacni system neni utajitelny a udrzitelny, bezpecny a spolehlivy na 100%. Ctvrty nejbohatsi American a sef Oraclu, spekulativne prodal "sve" akcie v hodnote 900 mil. USD. Podle soudu nechal opakovane znicit dokumenty, zvukove zaznamy a e-maily, jez by mohly jeho tym usvedcit z klamani investoru v USA.  USA znarodnily hypotecni banky Fannie Mae a Freddie Mac, hypotecni dluh v hodnote 5 000 mld. USD. Trzni kapitalizace bank Lehman Brothers se spekulacemi propadla o 78 procent, z 11,2 miliardy na 2,5 miliardy USD, za 1 tyden. Miliony lidi zivori za mene nez 1 USD/osobu/den, denne na Zemi umira hladem az 18 000 deti. Komunisti si zvolili Havla a Klause, sabotovali EU a Euro. Ustavni zlocinci, Havel, Sacher, Klaus, Uhde, Pithart, Jicinsky, Rychetsky..., obnovili komunisticke struktury Charty 77, rasisticke Benesovy dekrety, perzekuce nestraniku a rozkradani jejich majetku komunisty, zavedli bez referenda bolshevicke NATO a V4, vrazdici zeleznou oponu CR-SK-AT, humanitarni bombardovani Evropy. 1993: Vaclav Havel k „humanitarnimu“ bombardovani vyzval pri otevreni Muzea holocaustu ve Washingtonu.

1995: Vaclav Havel prohlasil vsechny Benesovy dekrety za nedilnou soucast ceskeho pravniho radu.

2008: Senat CR zamitl zakaz propagace komunismu a nacismu.

pravoo 14.9.2008 17:12

Ten klip jsem zažil

     Také jsme seděli v řadě a z nudy jsme z kostek cukru stavěli pyramidu, házeli je po sobě, dívali se jak se rozpouští a byl na nás vidět nuda, stejná jako v tom klipu. Kde to bylo? Na poradě přece, těch dřív nylo dost. Tak díky páni u moci, předvádíte nám, jak budete v tom předsednictví působit!!! Jako v tom klipu? Tak na to bylo zbytečné vyhodit tolik peněz. To vás mohl někdo natočit při jednání sněmovny a bylo by to stejné.

Lojza z paseky 14.9.2008 17:29

Re: Ten klip jsem zažil

Vláda uznala chybu. Připravuje se nový klip. Bude se jmenovat "Evropa nás ucítí". Podplatil jsem pár vládních úředníků a získal exkluzivní materiál.text

Posluchač 15.9.2008 13:15

Re: Re: Ten klip jsem zažil

Tak jsem v pátek poslouchal ČR1 - byl tam rozhovor s Alexandrem Vondrou. Některý z jeho východočeských stranických kolegů prý navrhoval, aby v další fázi kampaně byl cukr nahrazen Olomouckými tvarůžky a další heslo by znělo: "Evropa nás pocítí".

Šumavák 14.9.2008 15:57

tak kyselé zadnice... a předposranost....

no nevím... u ná jsou i lidi nazývaní Eurohujeři co kážou vodu a pijí víno....

Pája 45 14.9.2008 11:13

Pane ZAHRADILE

Reaguji na váš úvod, ve kterém pomlouváte občany, které "údajně zastupujete" a to větou, cituji: "Koneckonců, u nás je každý odborníkem na všechno (vzpomeňme na debaty okolo Kaplického blobu) a když nic jiného, přitáhnou tyhle hádanice alespoň zájem veřejnosti, o dílku (tudíž i o českém předsednictví) se bude tím víc mluvit a o to přece také jde"  Asi to bude tím, že v ČR nežijete, ale diskuse o návrhu stavby na národní knihovnu byla celkem masivně vedena hlavně na základě podrazů "vládnoucí strany - Modrých strak - ODS". Primátor (ODS) zasedal v komisi, zastupitelé Prahy (více jak 50% z ODS) přidělili pozemek, zainteresovaní (většina ODS) pěla oslavné básně; pak papá zakladatel, všeználek a hradní pán (dříve ODS) řekl, že se  raději připoutá k bagru, než by povolil blob na Letné. A ejhle, alelujá - "modré straky" v Praze a okolí otočili o 180 stupňu a dělali, a asi se to povedlo - knihovna pana Kaplického v Praze nebude.

Proto i koaliční partneři, mají ke spotu "vlády" výhrady. Nebude to tím, že to není vládní spot, ale spot ODS? Jinak si myslím, že spot má zapůsobit na občany ostatních států EU, na rozdíl od vás (viz citace ve vašem úvodu), kde si myslíte, že diskuse, nás občanů ČR, zde na NP, pomůže "našemu předsednictví".

Šumavák 14.9.2008 16:01

Poraďte se s Jájou,

nebo si přečtěte to usnesení zastupitelstva.

Ten pozemek má Ježek stále k dispozici. Stačí aby do 31.12.2008 předloži právoplatné stavební povolení a pozemek je jeho !! Ovšem ten původní.

Za to, že to Kaplický udělal větší a na ten vyčleněný pozemek se to nevejde, zastupitelstvo ani Klaus( a že ten může za vše, co?) nemůže.

Melete blbosti, panáčku.

jirka.s. 14.9.2008 18:45

Re: "Koneckonců, u nás je každý odborníkem na všechno "

Správně, soudruhu pájo !!! Sám jsi toho exemplárním představitelem! Odborník na bezpečnostní problematiku, odborník na architekturu atd. atd.

Modrá barvaCharakteristika: Je barvou klidu,uspokojení a souladu,inspiruje ke snění,působí přívětivě,je symbolem vody a chladu,ale také oblohy,nekonečnosti a prázdnoty.Jako mnohoznačná barva je ale také vážná až tísnivá,barva dálek,touhy,hloubky a rozjímání,představuje i opatrnost,rozvážnost,nečinnost až lhostejnost.

Kdo: Dávají jí přesnost lidé s vyrovnaným charakterem,toužící po klidu,kteří preferují věrnost,oddanost a lásku navždy.Modrou barvu mají rádi i jedinci,jejichž vnitřní život je sice bohatý,ale zároveň komplikovaný,jež touží mít všeho hodně,ale nedělají nic proto,aby toho dosáhli.K modré někdy inklinují také ti,kteří se potřebují odreagovat.

A když někdo modrou odmítá?Možná má strach ponořit se do hlubin vlastního nitra,možná není spokojen se svými současnými vztahy,s vazbami,které tato barva představuje.Asi ho zatěžují,není to žádné klidné bezpečí,ale spíš nudná závislost.

Ale jinak bych tě tipoval na diagnózu F 301!!!

woka 14.9.2008 22:22

Re: Pane ZAHRADILE

Pájo, to ale muselo dát práce takhle krásně to naformátovat...teda obsah nic moc, ale aspoň je to barevný:-D 

Štěpánková 14.9.2008 10:48

Kostka cukru

Zprvu jsem si myslela, že ten spot je tak trochu šťouchanec do presidenta, který tvrdí, že se v EU rozpustíme jako kostka cukru v čaji. Jelikož se nedá dokázat, která z těchto zemí se tam už rozpustila,tak se tážu p. Zahradila: Komu to tam osladíme? Vzhledem k tomu, že jsme rovněž členy EU, tak to osladíme sami sobě a hlavně bych si přála, abychom to osladili panu europoslanci Zahradilovi!

Theo 14.9.2008 19:08

Re: Kostka cukru

R^R^R^

Kuba 14.9.2008 8:09

MOŽNÉ ŘEŠENÍ

Rv    http://podnety.cz/podnet-cislo-20080910085634 Rv

Frank 14.9.2008 6:37

Pane Zahradile, mně se zase líbí, jak jste se chytil koryta.

Nebyl jste to vy a potažmo celá ODS, která nechtěla vstup do EU? Ale když jsme tedy vstoupili, tak koryta už vám nevadí. A hovado z největších bude dokonce tomuto spolku předsedat. Svět se v kravskou pr.el obrací.

AndyO 14.9.2008 11:10

Re: Pane Zahradile, mně se zase líbí, jak jste se chytil koryta.

pokud vím, tak ODS neměla problém se vstupem do EU jako takovým, ale s některými snahami EU o úřednickou vládu nad Evropou. Co je na tom špatného?

Pišta 14.9.2008 20:26

Re: Re: Pane Zahradile, mně se zase líbí, jak jste se chytil koryta.

Ods neměla problémy se vstupem ,jenom se jeden Vševěd hned po vstupu otázal, jak by se dalo zase vystoupit.

AndyO 14.9.2008 22:21

Re: Re: Re: Pane Zahradile, mně se zase líbí, jak jste se chytil koryta.

to si pletete s NATO a Kavanem, ale jinak dobrý.

Jovo Miks 14.9.2008 4:40

Tady nejde o klip,ale o idiocii

Kdybyste jeli do Bruselu a na rovinu rekli,ze se CR vzdava predsednictvi,protoze je politicky rozvracena a nepripravena, udelali byste nejlip.

Ty nejake klipy jsou stejne nesmysl.S usmevem vzpominam na prihlouplou reklamu EU, ten rybar a ridicka autobusu "Vitejte ve Spolecenstvi" .Tak se z toho nepo...te, pamatujte,ze Rano Chutna, Vecer Pomaha....

PROKOP BUBEN 14.9.2008 8:47

Re: Tady nejde o klip,ale o idiocii

S tímto nápadem je možno souhlasit, zaslat doporučeně a ofrankovat poštovními známkami s kLausem......

R 13.9.2008 21:27

Hořkosladká kostka cukru

Taky my díky eurokvótám a úřednické eurobuzeraci přijdeme o cukrovarnický průmysl a ještě to chceme"osladit" E Unii kostkou cukru?

Theo 14.9.2008 19:09

Re: Hořkosladká kostka cukru

Možná je to připomínka toho, kolik jsme zavřeli cukrovarů.

Pišta 14.9.2008 20:24

Re: Hořkosladká kostka cukru

Jenže my jsme přišli o cukrovary díky blbosti našich europoslanců!

Jiří 13.9.2008 20:51

Nemá to vkus

Žasnu, že takovýto videoklip mohle někoho napadnout  , jako prezentace Česka v zahraničí.

Je to intelektuální ubohost, nevkus, snaha po tom být  nápaditý, ale jen u někoho ,kdo nemá dostatečné vzdělání a rozhled. Rovněž nechápu, že se k takové prezentaci nechali vtáhnout i významné osobnosti vědy a kultury. Od řady známých a přátel ze zahraničí  dostávám dotazy:"co se to prosím Tě u vás děje, v politice, kultuře, copak se u vás nenajde nikdo , kdo by  měl vkus a vzdělání a smysl pro inteligentní humor ?"Bohužel , musím odpovídat  že asi ne.

Tento klip je opravdu  velkou ostudou pro Česko, a měl by být co nejdříve stažen.

 

Ludva 13.9.2008 21:05

Re: Nemá to vkus

Úroveň klipu odpovídá jeho zadavatelům.

Franta 13.9.2008 21:16

Re: Re: Nemá to vkus

Přesně tak. Blekota Zahradil je chudinka, stejně tak jako odulý A. Vondra. Ani s jedním bych si ke stolu nesedl a určitě to nejsou moji poslanci. To stačí.

AndyO 14.9.2008 10:14

Re: Nemá to vkus

nechali vtáhnout? Zjevně to nejsou takoví zakomplexovaní nýmandi jako vy a vaši "známí a přátelé", o kterých dost pochybuji, že vůbec existují, takové dotazy totiž nedostávávte zcela jistě. Takové dotazy nedává nikdo kromě ruských buranů.

Tak příště nelžete, je to větší ostuda než jakýkoliv rekl. spot.

xxxNNxxx 14.9.2008 10:50

Re: Nemá to vkus ANDY O

Ááááá, zase jeden americkéj buran ve švestkovém saku, že "andy". Kdo má jiný názor než "modré straky", tak je, cituji: "zakomplexovaný nýmand",  "ruský buran" atp. A nelži, každý jiný spot by byl lepší než ten "pravý".

AndyO 14.9.2008 11:06

Re: Re: Nemá to vkus ANDY O

co to blábolíš ?