20.4.2024 | Svátek má Marcela


Diskuse k článku

GLOSA: Co chtěl Petr Kellner říci?

V úvodu zprávy o hospodaření PPF za minulý rok psal Petr Kellner o výsledcích své firmy. To je samozřejmé. V nejsledovanější výroční zprávě České republiky se ale vyjádřil také k politickým otázkám.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
V. Čermák 31.7.2019 19:53

Kellnera začnu brát vážně,

Až sídlo svojí firmy přemístí z daňového ráje do ČR a začne platit daně v ČR....

V. Církva 31.7.2019 20:10

Re: Kellnera začnu brát vážně,

To by skutečně měl.

F. Ogáv 31.7.2019 12:20

Obzváště

výživný je příspěvek s.P.Kubáče. Kdo byl agent? K. nebo B. ? Viděl s.Kubáč podpis K. nebo alespoň něco podobného co existuje na B.? Kecat u piva na to vás užije.

P. Kubáč 31.7.2019 11:18

Kellner je Babiš x 10

Bývalý zaměstnanec podniku zahraničního obchodu, pravděpodobný agent tajných služeb, překupník čehokoliv, privatizátor, který stejně jako Babiš trpí iluzí, že je ( by mohl být ) součástí řešení ačkoliv zcela zjevně je součástí problému této společnosti.

D. Polanský 31.7.2019 9:37

Nojo, Kellner má co ztratit,

dobře ví, že v nestabilním světě může přijít o vše. A má o co přijít. Ale to tak v dějinách vždy bylo. I to jsou tradiční kořeny. Dnes mám hodně, zítra nic.

M. Valenta 31.7.2019 11:37

Re: Nojo, Kellner má co ztratit,

V nestabilních a nestandardních podmínkách vydělat a pak po stabilitě volat. Podobné chování je běžné i např. potomků gangsterů měnících často život podsvětí za běžný civilní, pochopitelně s kufrem plným vaty od tatínka. So geht das.

M. Valenta 31.7.2019 9:27

Kellner chtěl říci asi toto

Když už jsem přišel pohádkovým způsobem k pohádkovému bohatství a šikovně pokračuji v jeho rozšiřování (sídlo pro jistotu v Holandsku a obchody s Východem) a tak proč proboha otravujete Rusy a Číňany s těmi demokratickými prkotinami a nenecháte nás v klídku obchodovat.

Já bych Vám pak za to ukázal jak a kde bydlím a co dělám ve volných chvílích nebo třeba zase svezl našeho prezidenta v letadle. So geht das.

J. Pokoutný 31.7.2019 9:38

Re: Kellner chtěl říci asi toto

Demokratickými prkotinamio myslíte hlasitou podporu ve stylu "Ich bin Antifa!" a příspěvky na zločinnou Racketeerovou?

M. Valenta 31.7.2019 9:57

Re: Kellner chtěl říci asi toto

NE. Tím jsem měl na mysli pane Pokoutný, že pro začátek by třeba stačilo nestřílet novináře či nezavírat opoziční politiky.

P. Brich 31.7.2019 10:49

Re: Kellner chtěl říci asi toto

Tak se toho držte!

K. Janyška 31.7.2019 8:40

Chtěl říci říci, že by to také zkusil.

Testuje terén. Aspoň je to Čech napojený na Rusko, teď je to stejný Slovák... Dzp.

P. Hlosta 31.7.2019 8:00

Kellner se konečně vyslovil!

Konečně už se Kellner vyslovil kde cítí své místo. Bylo o něm tak nejasno, jakoby ani neexistoval. S tak obřím kapitálem se musí někam patřit a být apolitický dnes naprosto nelze.

Nevím jestli se Reflex na Kellnerovu zpověď o politice ozve, ale mám neodbytný pocit, že si to nebudou chtít s ním rozházet a proto budou radši mlčet, dokud to jen půjde.

Též mám dojem, že Kellnerovo promluvení souvisí s nastartováním nové politické strany Klause jnr. Trikolora. Ne že by mně to vadilo, kdyby stála za Trikolorou taková finanční síla, spíše naopak. Velký kapitál musí dělat i politiku, jinak je určen k sebezničení. Ono to totiž jen vypadá, že velký kapitál si může sám pro sebe dělat co chce, že nemusí brát ohled na politiku. ;-)

A. Alda 31.7.2019 9:11

Souhlasím, pane.

J. Matuška 31.7.2019 9:53

Re: Kellner se konečně vyslovil!

Pane Hlosto, ani mně by nevadilo, "kdyby stála za Trikolorou taková finanční síla, spíše naopak." Žijeme zřejmě v době, kdy se ́pomalu ́ láme chleba ve světě i u nás. Je dobré hrát s otevřenými kartami a nedávat prostor pro ́spiklenecké teorie ́. I velký kapitál se musí rozhodnout. Děkuji vám za příspěvek... /Řada článků, analýz v Respektu, Reflexu i jinde, se objeví zejména v momentě, kdy Trikolóra odhalí své hlavní sponzory./

P. Kolar 31.7.2019 0:57

Pan Kellner u mně zabodoval.

Moc toho o panu Kellnerovi nevim, ale tohle je mi sympatické.

Aspoň tento bohatý (a z toho titulu i mocný) pán se na věci dívá rozumně. Všade jinde jakoby idioty shazovali.

J. Matuška 31.7.2019 10:44

Re: Pan Kellner u mně zabodoval.

+1

/Perfektní ilustrací je celosvětová "grétomanie".../