19.4.2024 | Svátek má Rostislav


Diskuse k článku

GLOSA: Chybělo vokno

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Ludva 14.2.2009 9:57

Re: Zase ta účelová lež

Pro komunisty je přijatelnější Klaus, než proamerický a proevropský Šejnar. Naopak pro ODS by byl lepší Švejnar, ale ať si tu svou jednotu při prezidentské volbě  vypijí do dna.

lordpavka 14.2.2009 9:30

Vernere,

už nechlastej! To,co z Tebe leze,smrdí na dálku.Na sobě máš určitě rudé trenky se zlatou hvězdou a srpem a kladivem.Ta tvoje občasná vystoupení u soudruhů v ČT,to je taky síla.Jsi jen pára nad novinářským lejnem!!! ;-P;-P;-P

berg 14.2.2009 9:14

Re: Autore, napsal jste to výborně. !

jo, je to dobré, když tyhle rudé vemena štve Filipiová, tak je tam správně;-D

berg 14.2.2009 9:09

Re: Filipiová

a to je dobře:-)

Andyo 14.2.2009 8:54

Re: Re janabok: Topolánek si mne spokojeně ruce s Filipiovou..... 2 autor:

neschopná? Protože neřve jako Rath?

Vozejk je samozřejmě handicap. Ne proto,že žena na vozejku je dojemný chudáček, kterého je nutno z milosrdenství šanovat, ale protože blbci jeho existenci budou využívat ( zneužívat) přesně stejným stylem jako vy. Ovšem jedna věc je nesporná- současná ministryně není lékař, zato je dcera lékaře, který měl  nebývalé schopnosti analyzovat systém zdravotnictví v ČR a kdyby žil,byl by z něj výborný ministr- a nepochybuji o tom, že doma leccos slyšela a pochytila- její názory jsou zdravé, bez zbytečného sentimentu nebo tvrdosti - že to nevyhovuje socanům, kteří si z poplatků udělali řebříček k moci asi nikoho nepřekvapí.

František 14.2.2009 8:47

Julínek najel, jak vycouvat?

Madam Filipiová vstoupila do velkého problému. Ona to také ví, ale mnoho ostatních to asi neví. Dnes dávat dohromady rozhašené zdravotnictví, kde se platí i neplatí a kde se zavádí nevídaná džungle, to je malér i pro největšího génia.

DS 14.2.2009 8:47

Zase ta účelová lež

Jak pomohli komunisté V.Klausovi opět na Hrad?Můžete tuto 100x opakovanou  lež pane autore nějak objasnit? I kdyby hlasovali komunisté jako jeden muž pro Švejnara stejně by byl zvolený V.Klaus.Ale doufáte,že čtenáři njsou hlupáci a že  vašim lžím uvěří.Každý den to tady někdo napíše a to by v tom byl čert aby se to nakonec nestalo pravdou.To byla přeci metoda komunistů

Pepek Doyle 14.2.2009 8:39

Rudé právo opět překrucuje

Zdánlivě seriózně, se zlovolnými šlehy, lživý a hnusnější než otevřeně hnusní zaorálkové, sobotkové, rathové. O jelínkovi nemluvím, ten patří do adresáře Chtip.

JaS 14.2.2009 8:26

Re: Česká vláda se úspěšně proměňuje v panoptikum

Taky jsem tu debatu viděl a překvapilo mě, jak paní architektka stihla prostudovat materiály a oponovat panu "doktorovi". Například když tvrdil, jak jsou pro něj důležité dopisy prostých občanů, kteří nechtějí platiti 30,-, tak protiargument, že když nechá vypsat referendum, jestli každý občas chce každé ráno bochník chleba zadarmo, je zcela jasné, jak dopadne - ten byl dokonalý proti podvodnictví populisty. Že bude pokračovat v Julínkově práci, je zřejmé - jeho problém byl  v komunikaci s těmi, co jim záleží hlavně na kopání pod koleno - a zdá se, že na to je paní Filipiová šikovnější. Odborné zázemí pracuje dál a je to dobře.

Standa 14.2.2009 8:10

Filipiová

je převlečený Julínek.

jamo 14.2.2009 5:55

Re: Autore, napsal jste to výborně. !

..soud tohohle oranžovorudého bodla mě utvrzuje v tom, že výměna paní Filipiové za Julínka byl přece jen dobrý tah Topolánka. Btw viděl jsem asi úplně jinou debatu, ale je fakt, že jsem ji nesledoval s komentářem Lihového domu..

Historik 14.2.2009 4:51

Re: Autore, napsal jste to výborně. !

      R^ souhlas

Pavel 14.2.2009 4:05

Pisálek Verner do starobního důchodu

Vernere, nějak se mi dostal do rukou spisek, který jste zplodil poté, co jste byl tiskovým mluvčím ministerstva zdravotnictví, vy prodejný pisálku. Doporučuji posledních 100 dnů pisálkování, dle foto máte evidentně nárok na zasloužený starobní důchod

Pavel 14.2.2009 4:01

Hájit potřebuje Verner

Soudruhu Vernere, nepotřeboval byste hájení pro (doufám) posledních 100 dnů vaší publicistické činnosti ?

drak 2 14.2.2009 3:56

Autore, napsal jste to výborně. !

:-PViděl jsem její televizní vystopupení u Moravce a bylo to trapné. Topolánek zřejmě počítá s lidským soucitem, při pohledu na její invalidní vozík, ale to šlápl úplně vedle. Může být dobrou architektkou, ale o zdravotnictví a o Julínkových "reformách" nemá ani ponětí. Je jen loutkou v rukách náměstků Hroboně a Šnajdra, kteří toto vymysleli a pokračují ve stejných kolejích, jako za Julínka, Je mi paní Filipiové trochu líto, že se při svém vzdělání nechala vmanipulovat do této funkce. Nebudí pocit soucitu, ale trapnosti!;-O

Červená Karkulka 14.2.2009 2:27

Re janabok: Topolánek si mne spokojeně ruce s Filipiovou..... 2 autor:

Je sice jako ministryně neschopná, což úporně dokazovala ve čtvrtek 12.2. v Parlamentu, ale její vozík na vás účinkuje nejvíc.

Červená Karkulka 14.2.2009 2:12

Česká vláda se úspěšně proměňuje v panoptikum

Ministryně MZd předvedla v Parlamentu poslancům, že nic ze zdravotnictví neví, nezná a neumí. Stejně se ukazuje, že český stát funguje lépe bez zásahů této neschopné vlády.

martin TT 14.2.2009 1:49

Re: soudruhu Vernere

pravda jen na půl, soustavné práce může být schopen, ale jeho schopnost poklesla o nejméně 66% nebo je schopen jen za zcela mim ořádných podmínek. A to je jen definice úplné invalidity. Douč se to!

Jirka 14.2.2009 1:13

Re: 2 autor:

Případně i odstřelit.:-P

Ypsilon 14.2.2009 0:55

Re: soudruhu Vernere

invalida neznamená práce neschopnej Mno, invalida v "ouředním" jazyku znamená člověka , který následkem nemoci, či úrazu přišel o 70(? přesné číslo bych musel hledat) svojí pracovní schopnosti. Tedy ouřední komis uznala, že není soustavné práce schopen. .

janabok 14.2.2009 0:48

2 autor:

Filipiová by možná opravdu potřebovala nějaký čas "hájení";

zato Vás by bylo třeba nahánět jako škodnou...

clay 14.2.2009 0:45

"Že by invalidů v mercedesech byla u nás většina? Ach paní ministryně..."

ach soudruhu Vernere...kdybyste to doposlouchal nebo si dělal poznámky, abyste nezapomněl...paní ministryně má pravdu v tom co řekla, že existuje řada invalidů, kteří normálně pracují a vydělávají a těch by se osvobození týkat nemělo...a hned dodala, že ti druzí by se měli řešit jinak, ze sytému sociálního zabezpečení.

Jak správně řekl pan Horák, ředitel VZP, sociální aspekty do zdravotního systému nesystémově netahat, ty má systémově řešit systém sociální...

clay 14.2.2009 0:39

soudruhu Vernere

invalida neznamená práce neschopnej...zvláště, když umí stonásobně víc, než jakýsi Verner z Práva...

Jirka 14.2.2009 0:33

Zato Verner

má vokno,jak výkladní skříň.:-P