19.4.2024 | Svátek má Rostislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Láníček 25.6.2010 19:04

Takové řeči mě vždy pobaví,

a pak už se těším, co se bude dít, až se situace zas obrátí. Na tu vstřícnost a jaký druh pokory zvolí naši pravičáci, až za nějaký čas budou zas oni tahat za ten kratší konec. A cosi mi říká, že by to nemuselo být až za čtyři roky. Těším se na trefné odpovědi pohotově reagujícího profesionálního manipulátora a technologa moci Miroslava Kalouska, rovněž  tak i na  příští tragickou postavu - Petra Nečase. Na toho budoucího baviče tipuji pana knížete, ten fakt dokáže občas pobavit. Johna netipuji v žádném případě, ten je předurčen skončit v politickém propadlišti. Ten by se tam znovu nedostal už teď, když tak sleduji reakce veřejnosti na jeho osobu !

Z. Bureš 25.6.2010 11:12

Ano - přišli o vidinu koryt . . .

. . . a teď srdce-ryvně kvičí . . . a kvičí . . . a kvičí !!!

Kvičí Paroubek . . . (Rath mu u toho slzy utírá) . . . kvičí Sobotka . . . kvičí Hašek . . . kvičí Zaorálek - prostě celá Orwelova Zvířecí farma vypadá, jako kdyby se zrovna "Džouns" vrátil narvaný z hospody !!!

Argumenty a slinty, kterými se ohánějí, mi silně připomínají anekdotu . . . jak chtěl zajíc rozbít medvědovi držku !!!

Nevidím jediný rozumný důvod, proč ODS-TOP09-VV . . . proč socanům zvolili jako místopředsedu právě Zaorálka !!! Toho marxistu Zaorálka, který miloval a dosud miluje politiku kremelských vládců . . . který neuznává naše spojenecké závazky vůči NATO . . . který se plácá po zádech s představiteli totalitních režimů a vývozců světového terorismu !!! Je to ostuda parlamentu demokratické země !!!

A pokud se ČSSD nezbaví takového post-bolševického materiálu, jako je např. Paroubek, Sobotka, Zaorálek, Hašek, Rath, Urban . . . atd. . . . atd. , zůstane navždy pouze pátou kolonou KSČ(M) !!! Když (i nezaujatý) člověk poslouchá rétoriku výše vyjmenovaných socialistických vůdců - tak nevidí jediný rozdíl mezi nimi . . . . . . a Husákem, Bilakem, Štrougalem, Jakešem, Štěpánem a dalšími bolševickými koryfeji !!!

J. Láníček 25.6.2010 11:52

Nezbaví se materiálu jako je .... Urban ....

a všech zbývajících členů a nenahradí je tím nejlepším materiálem z ODS, tak budou navždy zatraceni. A nějaký Bureš by jim mohl dělat vrchního fírera. A mimochodem, když jsem v televizi viděl diskusní pořad se Zaorálkem a Vondrou, posledně pak se Zaorálkem a nějakými svazáky z TOP 09 a VV - tak zlatý Zaorálek !

J. Rey 25.6.2010 18:15

Re: Nezbaví se materiálu jako je .... Urban ....

No vidíte a to je Váš názor a nikdo Vás nenazývá vůdcem.Jde opravdu jen o to pokoru a sebezpytování a to i ve Vašem případě.

J. Láníček 25.6.2010 18:22

A sakra, tak to sebezpytování

se vztahuje i na mě ? Nejspíš na všechny, kteří nevelebí pravici a na  ODS napsali něco nelichotivého. A to sebezpytování pak platí aspoň do třetího kolene !

M. Prokop 25.6.2010 10:23

Když ona je ta pleš s kusadly

zapálená jak Brož-Poledne - lže tak intenzivně až si sám věří.

T. Šmilauer 25.6.2010 8:57

Také mám rád pana Sobotku..

T. Šmilauer 25.6.2010 9:03

Re: Také mám rád pana Sobotku..

Pokud budou za ČSSD vystupovat pánové Zaorálek,Sobotka,Rath,Paroubek,Škromach, tím lépe, protože ubírají této straně voliče. Idea rovnostářství, na níž je její ideologie založena, brzdí přirozený vývoj společnosti.Pro společnost je prospěšná teorie stejných šancí, nikoliv stejné materiální úrovně.

K. Janyška 25.6.2010 7:53

Kajan

Všichni sociální demokraté světa  vždy měli a navždy budou mít nelehou úlohu, pane autore ! Jak to nafintit, aby si lidé mysleli, že to právě oni jsou ti, kteří se starají o jejich životní úroveň ! A přitom jen vždy pokulhávají za přirozeným a technickým procesem vývoje, tedy civilizací, tedy individualizací a subjektivizací jednotlivců prostřednictvím obchodu !  Být socialistou  znamená být zločincem ! I když mnohdy je bezděky ! Dzp.

O. Malstoka 25.6.2010 7:51

Ještě k počítání

Pane autore, i Vy jste ve svém počítání zahrnul k ČSSD komunisty do jednoho bloku. Ve skutečnosti jsou ty počty vůči Sobotkovi proto ještě krutější. Já si myslím, že Sobotkovi nepomůže žádný poradce ani na rétoriku, ani na vizáž.

J. Schwarz 25.6.2010 8:11

Re: Ještě k počítání

Komunisty zahrnul oprávněně - však taky Němcová dostala všechny hlasy koalice, Zaorálek  zase hlasy levice -  KSČSSD.

O. Malstoka 25.6.2010 11:17

Re: Ještě k počítání

Jen malá poznámka, tím Sobotka přiznal, byť tajnou, koalici s KSČM. Toť vše.

J. Láníček 25.6.2010 11:59

Asi měli Němcovou

volit i nějací komunisti, jako svého času Klause prezidentem. Docela rád bych si pak přečetl vaše vývody. Jako třeba o tom, že Nečas je zakuklený komunista ap. A teď mně ještě vysvětlete, jaký důvod by měli mít komunisté k volbě Němcové,  když je pravičáci vyšaltrovali úplně z vedení sněmovny . Už vidím, až za nějaký čas pravičáci projedou volby (a to nejspíš nebude až za čtyři roky), jak jich polovina volí komunistického místopředsedu.

J. Mrázek 25.6.2010 4:46

Jedna poznámka k Sobotkovi

Na viditelnymacek.cz byla trefná poznámka pozorovatele: Pana Sobotku mám rád, je jeden z  mála politiků, který se červená když lže. Tento jev nastane při začátku jeho řeči a trvá až do konce ....spočítal už někdo škody tohoto ministra financí ? A všech, bez rozdílu věku,strany, náboženství ,inteligence, poradců ...?