24.4.2024 | Svátek má Jiří


Diskuse k článku

GLOSA: A zase ty prachy

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
D. Ondrejkovič 8.4.2010 8:54

Symbolika vstřícnosti

Jde o symbol vstřícnosti - nic víc. Obě velmoci chtějí prezentovat vzájemné přátelské gesto. Takové gesto má podstatně vyšší hodnotu než podělaných 50 mega. Proč sakra fšecko přepočítáváte na peníze?

V. Kusý 8.4.2010 10:39

Re: Symbolika vstřícnosti

Ano, jen symbolika, bez jakéhokoliv praktického významu.A ty peníze se mohly použít smysluplněji.Tak proč to na ně nepřepočítávat?

D. Ondrejkovič 8.4.2010 12:34

Re: Symbolika vstřícnosti

Vždycky lze nalézt smysluplnější důvod pro investování peněz - někdo jej nalézá v lahváčích a smradu z cigaret, jiný třeba v organizaci prestižní mezinárodní akce. Život je otázkou priorit. Kandidujte ve volbách (případně na prezidenta) a ovlivněte to.

S. Rehulka 8.4.2010 7:44

prachy , podvod a prestiž...

 Máte pravdu, pane Vilde, Barack Hussein Obama je prázdný tlučhuba, mimoto proislamský kryptomarxista, kterému dostačí k řešení všech problemů jedno heslo : "Yes, we can !"          Ten druhý, Medvěděv, zase udělá, či podepíše cokoliv, co mu poručí jeho KGBácký medvědář - Putin !  Ale v Praze se najde dostatek idiotů, kteří je budou vítat, radovat se, že tito "státníci" zaručují světový mír , politici se s nimi budou fotografovat, prostě - sláva !!!

V. Kain 8.4.2010 11:00

Re: prachy , podvod a prestiž...

Máte pravdu,je to komedie která nás stojí dost peněz a zrovna nyní,když by bylo potřeba šetřit každou korunu.Tak se zase ukázali jak jsou důležití a bez nich nic nepůjde.

D. Ondrejkovič 8.4.2010 12:35

Re: prachy , podvod a prestiž...

Peněz bude VŽDYCKY málo - bez ohledu na jejich množství.