28.3.2024 | Svátek má Soňa


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Ráma 8.3.2009 20:42

Re: obábám se,že

největší blb je ten,který si nevidí do huby,že Naďo?:-/

Martin 8.3.2009 16:31

Re: Lidé zvláštního ražení

Bravo,Nada - přesné.!!

JR/03/09 8.3.2009 13:44

Re: Lidé zvláštního ražení / reálná ekonomika

Reportér: Zdá se, že Británie začíná používat kvantitativní ulehčování, bude kupovat vládní obligace. To je přece rozumná strategie. Snažit se rozjet ekonomiku tištěním peněz.

Rogers: Já jsem prodal všechny své libry před půl rokem. Navrhuju, abyste udělal totéž. Tištění peněz nikdy nefunguje.

Reportér: Takže nejde už jenom o ekonomiku. Tyto hlubinné hospodářské změny a tento hospodářský – ano, kolaps – ovlivní i politiku a sociální stabilitu.

Rogers: Už začínají občanské nepokoje. Podívejte se na Island. Podívejte se na Lotyšsko. Podívejte se na Řecko. A to jsou země, které jsou často dost rozvinuté a bohaté. Buďte na to připraveni. Nejste-li připraveni, doplatíte na to.

Rogers: Já vám řeknu něco pozitivního. Spousta lidí v Asii bude nesmírně úspěšných. V období, o němž hovoříme, bude spousta příležitostí. Zemědělci, například. Zemědělství bude v následujících deseti letech nesmírně úspěšná profese. Za posledních třicet let se měli zemědělci špatně, ale teď budou vydělávat obrovské peníze. Jiní lidé, kteří dosud trpěli, budou velmi úspěšní. Mnoho lidí z tohoto všeho vyjde nesmírně úspěšně. Nevím, kdo to jsou, kdybych to věděl, tak bych do nich investoval. Možná vás práce v televizi nebaví. Doporučuju, vystudujte zemědělství. Protože zemědělci budou jezdit v autech Lamborghini. Finančníci v City of London se budou živit jako taxíkáři. Chytří z nich se naučí jezdit s traktorem, aby mohli v příští generaci pracovat pro chytré farmáře.

Mira 7.3.2009 23:34

Re: Lidé zvláštního ražení - Paní Naďo

Obdivujte koho chcete, to je váš problém, ale nelžete!!!! Prostudujte si pečlivě zákon a prováděcí vyhlášku o regulačních poplatcích. Po přečtení zjistíte, že jak Paroubek, tak i Drath jsou lháři. Protože regulační poplatek nejde do kapes lékařů a lékárníků, ale do zdravotních pojišťoven, které díky tomu mohou proplácet takovou lékařskou péči, kterou za působení vámi milovaného Drátha nemohli financovat. Lež o tom, že regulační poplatky jdou do kapes lékařů a lékárníků šíří oranžovorudý spolek tupců a část národa včetně vás jim to věří. Ani tisíckrát opakovaná lež se nestane pravdou. V to pevně doufám.

Antonin.Valenta 7.3.2009 20:28

9.6.2003

Novinky. cz: "Jestliže je dnes spoluúčast zhruba 9%, což ročně dělá asi 14 miliard Kč, které pacienti většinou připlatí za léky, pak by tato spoluúčast měla stoupnout na 18-20% a měla by být zavedena nejen na léky, ale na veškerou péčí, která není v souvislosti s přímým ohrožením života," řekl v pondělí na dotaz Práva Rath( dnešní hlavní bojovník proti regulačním poplatkům).

tatina 7.3.2009 16:53

Re: Lidé zvláštního ražení

soudružko Nado,

Vy nevíte o zdravotníctví zhola nic a jestli tady někdo něco závidí,tak jste to jedině Vy sama.Pro mne bude nejlepším ministrem zdravotníctví jakého jsem kdy poznal(a to je mi 53 let) pan Julínek,zatímco udavač Rath je jenom arogantní a sprostý člověk,který v touze po moci udělá vše,což nám v současné době jasně ukazuje.Jeho vyhrožování učitelům,svým politickým kolegům a provádění čístek je dtoho všeho jasným důkazem.Pokud jste ale přesvědčena,že udavač Rath je dobrý a že by jste ho chtěla jako min. zdravotníctví,tak se potom nedivte,proč klesne počet léčení těžce nemocných pacientů,že pojem demokracie bude jen naoko  a podobně.

fg 7.3.2009 16:02

Nada miluje Ratha

cha cha cha

Kobylka Lajda 7.3.2009 14:53

Re: obábám se,že

Bůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů

Kobylka Lajda 7.3.2009 14:52

Re: Lidé zvláštního ražení

Škoda, že dr. Julínek zdravotnictví nepřekopal tak, aby takoví hňupi, jak jsi Ty, vůbec nemohli běhat volně po světě. Možná, že nestihl nějaký termín, aby Tě odchytli do doživotní separace jako totální blbku. Marjapano, toto žije mezi náma.;-D;-D;-D;-D(Y)(Y)(Y)

Kobylka Lajda 7.3.2009 14:50

Re: No a co? Chystá videoklip " Jak občané milují Ratha" !

Ježišmarjá, ty jsi blbá, jak daleko doletí raketa země-země nebo země-vzduch nejmladší generace! Kde je doktor Chocholoušek?  Doufám, že nepůsobíš na svobodě!Rv(Y)(Y);-D;-D;-D;-D

Starý J. 7.3.2009 14:27

Re: Lidé zvláštního ražení

P.S. Při rozhodnutí o drastickém zdražení se zřejmě řídili heslem, kterým vyhráli volby: ZASTAVÍME ZDRAŽOVÁNÍ!

Starý J. 7.3.2009 14:25

Re: Lidé zvláštního ražení

Z Vás naopak čiší vůči Julínkovi láska, že?

Dotyčný nemá rád Ratha (stejně jako mnoho jiných) a má pro to jistě své pádné důvody. Vy zase nemáte ráda Julínka a máte pro to svoje důvody.

Proč zde osočujete někoho, že z něho čiší zloba a nenávist vůči Rathovi, když z Vás čiší to přesně to stejné vůči Julínkovi? Někdo má rád holky, někdo vdolky. Vám vadí Julínek, jiným Rath!

Opravdu musí být Váš názor ten správny? Kde jste k tomu přesvědčení přišla, nebo co Vás k tomu přesvědčení opravňuje? Zase budeme povinně vyznávat jednu víru, tentokrát  víru nejméně pravdivou a zcela iluzorní, a to, že v Rathovi je byť jen malinké, ale přece jen zrníčko slušnosti a charakteru? Čím myslíte že by byl Rath a co by dělal v případě, že by u moci zůstal bolševik? Nebýt Paroubka, Rath by již dávno v ČSSD skončil, jak se vyjádřili sami poslanci soc.demokracie, Rath a názor na něj jenom rozděluje jejich členy.

Tím Vám ani v nejmenším nechci bránit, nebo snad rozmlouvat Vaši lásku k Rathovi. Zbožňujte toho, koho chcete, je to jen a jen Vaše věc! A když už jsme u toho ožebračování Julínkem - Julínek ožebračil některé o 30 korun tak jednou za měsíc u doktora, soc.demokratické vedení Jihomorovskáhe kraje všechny o téměř padesátiprocentní (důchodce šedesátiprocentní) každodenní zdražení městské a integrované dopravy v kraji od 1.dubna t.r.

rj 7.3.2009 13:18

Re: No a co? Chystá videoklip " Jak občané milují Ratha" !

To je tedy síla! To mmyslíte vážně?!

Nada 7.3.2009 12:56

Re: obábám se,že

Budou si ho hýčkat a jsou rádi ,že ho mají a že nemají takového ničemu jako je Julínek a spol.Nová paí ministrině není lepší.No ODS co bychom chtěli.

Nada 7.3.2009 12:52

Re: Lidé zvláštního ražení

Ciší z Vás zloba a nenávist.Copak Vám zlého udělal,potřebujete si zvednout sebevědomí a nemáte na koho nadávat a koho shazovat.Jste na špatné adrese.Kdybyste to řekl o Julínkovi,který ožebračil lidi a obrátil na ruby zdravotnictví,to bych chápala.O Julínkovi pište jak nás všechny zachránil a jak lhal,že se uspíší operace a čekání na vyšetření.Není to pravda.Je to horší,než to bylo.Regulační poplatky slouží lékařům a lékárníkům,aby nestávkovali.Toho dosáhl.To mu uznáme.

Nada 7.3.2009 12:46

Re: No a co? Chystá videoklip " Jak občané milují Ratha" !

Tvé atarosti bych chtěla mít.Ráth chce něco dát a vy ostetní lakomci závidíte a nevíte co vymyslet za kraviny.Zě jiní opravdu perou špinavé peníze ,to nevidíte,nebo nechcete vědět.O tom pište.To bude k něčemu,ale toto?;-D

Malý Aston 7.3.2009 11:16

No a co? Chystá videoklip " Jak občané milují Ratha" !

Co je na tom divného.Náhodou dobrý nápad. Z celkového příjmu cca 2 miliony korun jeho příjmu věnuje na nákup herců 10% cca 200 000,00 Kč. Předpokládám,že to bude trvat cca 1 hodinu po 10sek. Každý herec tak aby stačil říci " Ratha miluji,je nejlepší".  To znamená,že každou minutu tam bude 6 herců a za hodinu 360 herců.Jenže ještě musí zaplatit kameramana,tu bábu co dělá klap,pak to rozmnožit,grafická úprava a úprava pro dárkové balení a distribuce. Tak mám dojem,že ten učinkující bude muset ještě zaplatit nebo to vezme Rath jako pračku špinavých prachů.:-D

Fiter 7.3.2009 10:04

Lidé zvláštního ražení

Domnívám se,že p.Rath se představil dostatečně,abychom si o jeho charakteru udělali dokonalý obraz.Že je to špína chlap o tom se ani nemá cenu bavit.Takovým lidem je lepší se obloukem vyhnout.Bohužel, žije mezi námi ještě dost veliké procento hlupáků,kteří to p.Rathovi baští i s navijákem.

Pepe 7.3.2009 7:28

Nevím, proč autor j. Blažek tak okázale žebrá. možná, kdyby Rathovi upřimě napsal, že jeho milenka potřebuje nový kožich, peníze od Ratha by dostal

Nomen 7.3.2009 6:47

Blahopřeju, krásný článek...

honzak 7.3.2009 5:54

obábám se,že

David Adolfovič vyprodukuje ještě horší kraviny. Budou si ho sosani muset zastřelit sami.