19.3.2024 | Svátek má Josef


FEJETON: Dozvuky volby do Rady ČT

2.6.2020

Soudruh pirát Kolaja, t. č. zeleno-černo-duhovo-růžovo-rudý europoslanec, podal na Předsednictvu Ústředního výboru Evropské unie důraznou stížnost na zlotřilé rejdy českých poslanců, kteří si dovolili zvolit do Rady České – pardon, Bruselské – televize nesprávné osoby, a žádá soudružku komisařku Jourovou, aby s železnou pěstí evropských hodnot neprodleně zasáhla a ukázala zdejším reakcionářům, zač je toho marx-islamistický loket.

Rovněž soudruh Halík, první imám zdejší katolické církve, je pohoršen a svolává satanské, ba přímo džehení hromy a blesky na hlavu mladičké ekonomky, jež má v sobě tolik drzosti, že nejenom existuje, ale dokonce i mluví a píše. Kardinálovi Dukovi zároveň zaslal černou známku.

Radní Šarapatka se chystá do poslední bitvy, jež právě vzplála nad Kavčími horami, a šéfredaktor politického věstníku čtvrté cenové skupiny Fórum 24 Šafr píše zvací dopis sudetskému landsmanšaftu s dotazem, zdali němečtí Kameraden nezapomněli na tezi „Es kommt der Tag“.

Kalousek na protest vystoupil z katolické církve, pročež obě dvě své soudružky, Pekarovou i Adamovou, poslal, aby sehnaly modlící mlýnky, dává si studené zábaly v mokré tibetské vlajce a v pozici sedícího Budhy svoji rozervanou duši upíná k lamaismu. Jde to ovšem ztuha, neb jej u toho neustále vyrušují tekutí přátelé Jim a Jack.

Fialový Fiala poslal rychlou spojku do Řeporyjí pro obrněnou multikáru se šturmbanfýrerem Novotným, to vše ve snaze zaútočit na ruské velvyslanectví, neb je přesvědčen, že zvolení Lipovské, Xavera a Matochy je dílem ruské hybridní války. Celá akce ale skončila nezdarem. Důvody byly hned dva. Jednak zabloudil, neb pirátský primátor Hřib neustále mění cedule s názvy ulic, a navíc bombometčík Novotný nebyl použitelný. Nacházel se totiž zrovna v rauši kdesi na tripu. Na koštěti.

Fialový místopředseda Kupka si byl postěžovat v redakci časopisu Lui.

Němcová pláče.

www.petrstepanek.cz