29.3.2024 | Svátek má Taťána


Diskuse k článku

FEJETON: Dlouhý den

Byl to dlouhý den, ta středa ve sněmovně, a padlo hodně silných slov. Napřed prezident Miloš Zeman. "Ty mu věříš?" zeptal se náš Davídek jen tak informativně. Moc ne, musela jsem přiznat i sobě, zvlášť když jsem snadno zjistila, že "citoval" slova Václava Havla nesprávně.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Papež 12.8.2013 10:01

Vypadá to

Vypadá to, že se soudružka Šustrová radila s Davídkem i o změnách v ÚSTR. Není nad odborné kompetence. Jen jsem stále neslyšel o vypsání výběrového řízení na ředitele ÚSTR. Vypadá to, že "dočasná" ředitelka bude jako Rusáci dočasně přes dvacet let.

V. Zatloukal 12.8.2013 7:08

přeludy

pořád trpíte přeludy a povídáte si se zvířátkama? Sama se účastníte levicového puče, tak Vás jistě příjemně hřeje pocit, že jste aktivní soudružskou účastnicí dějinných událostí. Jistě na ÚSTRu již vyklízíte agendu spojenou s obdobím 1948-1989, protože s. Grebeníček nebo s. Semelová, kteří se snad brzy stanou demokraticky dosazenými do vedení, by byli pohoršeni a mohli by Vás potrestat za nesplnění úkolu zadaného akčním výborem.

P. Maleček 12.8.2013 6:49

Nejen v součtech, ale i v lidech

Kdyby jste se Petruško pletla jen v součtech, byla by to ještě pohoda. Nejhorší je že se těžce pletete i v lidech - viz vaše řádění v ÚSTRu. Nebo že by bylo tím, že jste naopak zatraceně dobře počítala - jak zbytní vaše kapsa?